Hur man hittar och söker efter särskilda skyltfönster i Amazon-appen

Med miljontals produkter att välja mellan är det ibland mycket lättare att söka i skyltfönster på Amazon-appen än att sålla bland många sökresultat. Amazon låter dig bläddra igenom både influencer och vanliga skyltfönster.

I den här guiden kommer du att upptäcka hur du söker efter särskilda skyltfönster i Amazons mobilapp. Och eftersom det är lite svårare att hitta de som tillhör influencers, kommer vi också att guida dig genom hur du hittar någons Amazon-skyltfönster.

Vad är skillnaden mellan en Influencer Amazon-skyltfönster och en vanlig skyltfönster?

När du besöker ett vanligt Amazon-skyltfönster ser du vanligtvis tillverkarens artiklar. Så om du besöker ASUS skyltfönster kan du förvänta dig att se ASUS-datorer och liknande. Detta är särskilt användbart om du letar efter en av de bästa OLED-bärbara datorerna eller liknande produkter.

Å andra sidan har ett influencer skyltfönster vanligtvis en samling produkter som individen använder. Dessa kategoriseras ofta för att göra det lättare att söka efter det du vill ha, och de kan också ge dig en uppfattning om vad den influencern använder för att skapa innehåll och mer.

Influencers kan också dela videor och annat användbart innehåll på sina skyltfönster, vilket kan ge dig inspiration till recept och annat.

Hur man hittar och söker efter vanliga Amazon-skyltfönster

Om du vill veta hur du hittar ett Amazon-skyltfönster som tillhör din favorittillverkare, har vi dig täckt. Processen är mycket enkel om du följer stegen nedan.

 • Öppna Amazon-appen på din enhet och tryck på sökfältet högst upp.
 • Ange företagets namn och den produkttyp du letar efter. I vårt fall ska vi leta efter en Canon-kamera.
 • De första produkterna kommer vanligtvis att vara associerade med den officiella butiken. Välj en av dessa.
 • Precis ovanför produktnamnet högst upp bör du se ett alternativ med titeln Besök [Manufacturer’s Name] Lagra. Tryck på detta.
 • Bläddra antingen ned för att se de olika kategorierna som är tillgängliga eller välj fliken Kategorier och hitta det du letar efter.
 • Om du vill få enklare åtkomst i framtiden kan du trycka på knappen Följ. Och om du regelbundet använder Amazon, överväg att kolla in dessa fantastiska Prime-fördelar som ofta förbises.

  Hur man hittar en influencers Amazon Storefront

  Processen kan vara mer komplex när du vill hitta en individs Amazon-skyltfönster. Du har två alternativ i vissa fall.

  Testa att söka efter influencerns produkter

  I vissa situationer kan influencern du letar efter ha släppt sina egna produkter. Om du vet att så är fallet är det en bra idé att försöka söka efter dessa i Amazon-appen och följa samma process som vi nämnde tidigare i den här guiden.

  Sök efter Amazon Storefront i din webbläsare

  När influencern du letar efter inte har släppt en produkt (eller du inte kommer ihåg namnen på dessa produkter), är ditt bästa alternativ att söka i din webbläsare istället. Följ dessa steg:

 • Starta din föredragna webbläsare på din mobila enhet.
 • Sök efter influencern och skriv ”amazon storefront” innan du trycker på Go.
 • Välj Amazon-skyltfönstret för din influencer, vilket vanligtvis är det första resultatet du ser på sökmotorer som Google.
 • Sök i den influencerns skyltfönster. Om du hittar något som passar dig kan du lägga till det i din kundvagn.
 • Om du funderar på att bli en influencer själv, kanske du vill överväga några av de många pålitliga sätten att tjäna pengar på Amazon.

  Det är enkelt att hitta skyltfönster på Amazon

  Du kan söka efter både återförsäljare och influencer-skyltfönster i Amazon-appen. Det förra är bättre för specifika produkter relaterade till ett varumärke du gillar, medan det senare är idealiskt om du vill ha inspiration och hitta något som din favoritinfluencer använder.

  Medan processen att söka efter dessa två skyltfönster är annorlunda i Amazon-appen, kan du använda stegen du har lärt dig idag för att få önskat resultat.