Är du redo för ett nytt jobb? Prova Trailhead

Vill du ta din karriär till nästa nivå? Trailhead är här för att hjälpa dig att förbättra dig själv för att göra dig redo för ditt nästa jobb.

Trailhead är Salesforces kostnadsfria lärplattform online. Det erbjuder olika moduler och certifieringsprogram för att hjälpa individer att förbättra sina tekniska och professionella färdigheter.

Användare kan lära sig genom att göra, få märken och certifieringar och bli en del av en livlig gemenskap av studenter och yrkesverksamma. Trailhead är det bästa sättet att lära sig nya färdigheter för ett nytt jobb, oavsett om du vill byta karriär eller bara hänga med i tiden. Fortsätt läsa för att få veta mer.

Trailhead är ett bra sätt att lära sig tekniska färdigheter. Det hjälper också människor att få värdefulla certifieringar som bevisar att de vet hur man använder Salesforce. Plattformen har program för administratörer, appbyggare, utvecklare och fler för att bli certifierade. Dessa certifieringar är kända av arbetsgivare över hela världen.

Trailhead är en fantastisk plats att lära sig, men det är också en livlig gemenskap där elever och yrkesverksamma kan träffas, dela sina erfarenheter och arbeta med projekt tillsammans. Användare kan gå med i grupper, delta i evenemang och delta i onlinediskussioner för att lära av andra och bygga sina nätverk.

Vad är behovet av att lära sig nya färdigheter?

Världen förändras hela tiden, och som ett resultat av både teknikframsteg och globalisering blir konkurrensen på arbetsmarknaden hårdare hela tiden. Att lära sig nya färdigheter konsekvent är nödvändigt för att förbli konkurrenskraftig inom ditt område och ligga steget före.

En av de främsta fördelarna med att skaffa nya talanger är att det öppnar nya professionella dörrar. Om du vill vara en mer önskvärd kandidat för positioner som utvecklas på grund av pågående tekniska framsteg och jobbskapande, kan en diversifierad kompetensuppsättning hjälpa dig att göra det.

Du kan öka dina chanser att upptäcka nya och intressanta arbetsmöjligheter som är i linje med dina professionella mål och intressen genom att bredda utbudet av talanger som du besitter.

Dessutom kan nya förmågor hjälpa dig att ligga ett steg före konkurrenterna. Tröskeln för nybörjarpositioner höjs i takt med att sektorerna blir mer konkurrenskraftiga.

Därför söker många företag efter individer som besitter ett varierat utbud av förmågor. Du kan skilja dig från andra kandidater på arbetsmarknaden och öka dina chanser att bli rekryterad för den anställning du önskar genom att ständigt utöka din kompetens.

Att bibehålla relevans i din bransch kräver också ett engagemang för livslångt lärande. Ens professionella och personliga utveckling underlättas av att hålla sig à jour med verksamhetens tillstånd.

Detta håller dig intresserad av ditt yrke och angelägen om att skaffa nya kunskaper och förmågor. Du kan ligga före konkurrenterna och bidra mycket mer till ditt team och organisation om du hänger med i den senaste professionella utvecklingen.

Förutom de uppenbara fördelarna för din självkänsla och känsla av prestation, kan förvärva nya förmågor också hjälpa dig att avancera din karriär. När du är väl rustad för att utföra ditt jobb är det mindre sannolikt att du stressar över de små sakerna och mer sannolikt att du tycker om ditt arbete.

Du kan förbättra din anställningstrygghet, karriärmöjligheter och ekonomiska belöningar genom livslångt lärande.

Sist men inte minst, att skaffa nya förmågor är en långsiktig investering. Att investera i din utbildning och träning är en av de bästa sakerna du kan göra för ditt jobb och framtida lycka.

Att utveckla dina förmågor är en långsiktig investering som kommer att löna sig oavsett om du försöker byta jobb, gå vidare i din nuvarande position eller bara behålla en konkurrensfördel.

Det är viktigt att fortsätta sin utbildning för att förbli relevant och konkurrenskraftig på marknaden. Att lära sig nya färdigheter kan hjälpa dig att uppnå dina professionella mål och leda ett mer tillfredsställande liv genom att utöka de anställningsmöjligheter som finns tillgängliga för dig.

Det säkerställer att du förblir i framkanten av din bransch. Det ökar också din känsla av självvärde och glädje av ditt arbete, tillsammans med att du får en möjlighet att investera i din framtid.

Vad erbjuder Trailhead?

Trailhead är utvecklad av Salesforce, marknadsledaren inom CRM, och är en kostnadsfri onlineutbildningsplattform. De som vill finslipa sina tekniska och professionella kotletter kan dra nytta av programmets engagerande, praktiska inlärningsmöjligheter.

Modulerna i Trailhead, eller ”trails”, täcker många olika områden av Salesforce-plattformen. Dessutom ger den utbildning inom områden som management och digital innovation. Varje väg är självstyrande och kan vara klar på allt från några timmar till några dagar, beroende på hur involverat ämnet är.

Trailheads spelifierade och interaktiva lärmiljö är en av dess största styrkor. Användare kan absorbera och tillämpa kunskap bättre eftersom plattformen innehåller verkliga händelser, spelelement och praktiska tillämpningar.

Användarnas framsteg spåras när de avslutar kurser. De får en känsla av framgång och incitament från märken och poäng de får.

Individer som strävar efter att visa sin kompetens med Salesforce kan dra nytta av Trailheads certifieringar. Plattformen erbjuder en rad certifieringskurser som är allmänt erkända av organisationer, inklusive administratör, appbyggare och utvecklare.

Förutom sina utbildningsmöjligheter erbjuder Trailhead också en dynamisk gemenskap för studenter och yrkesverksamma att ansluta och samarbeta i olika projekt. Användare kan bredda sina nätverk genom att delta i onlinediskussioner, delta i evenemang och gå med i grupper.

Trailhead ger en komplett och interaktiv inlärningsupplevelse. Det är en perfekt plattform för de som vill förbättra sina jobbfärdigheter, fördjupa sina kunskaper om Salesforce och engagera sig i en blomstrande gemenskap av elever och yrkesverksamma.

Hur börjar man använda Trailhead?

Trailhead ger en snabb och okomplicerad metod för att komma igång. Det är lätt att komma igång; följ bara dessa steg:

  • Skapa ett konto: Registrera dig för ett gratis Salesforce-konto genom att gå till Trailhead-webbplatsen. Följ instruktionerna där för att skapa ett nytt konto. Du kommer också att få tillgång till många andra Salesforce-verktyg genom att använda detta konto.
  • Utforska stigarna: Medan du är på Trailhead-plattformen kan du gå igenom de många stigarna som erbjuds där för att hitta de som bäst motsvarar dina utbildningsmål och intressen.
  • Börja din utbildning: När du har bestämt dig för en väg kan du börja gå igenom de olika modulerna på din fritid. Inlärningsprocessen görs mer intressant och användbar genom att inkludera element som gamification, verkliga situationer och interaktiva praktiska aktiviteter i varje modul.
  • Framstegsövervakning: Du kan hålla koll på dina framsteg genom att tjäna märken och poäng när du avslutar moduler. Dessa märken och poäng visar dina framsteg såväl som dina prestationer. Inom din Trailhead-profil kan du övervaka dina framsteg och se alla märken du har förtjänat.
  • Få kontakt med samhället: Trailhead är hem för en blomstrande gemenskap av studenter och yrkesverksamma som alltid är villiga att ge en hjälpande hand och dela med sig av sina insikter. Att gå med i klubbar och delta i evenemang är bra sätt att bredda ditt professionella nätverk och lära av andra.

Trailhead gör det enkelt och roligt att börja ditt pedagogiska äventyr. Du kommer att kunna få de förmågor du behöver för att lyckas i ditt arbete om du drar fördel av denna grundliga, interaktiva och intressanta inställning till lärande.

Även om Trailhead är en av de mest välkända lärplattformarna för Salesforce, tillhandahåller flera andra plattformar jämförbara tjänster. Udemy och Coursera är de bästa alternativen till Trailhead. De är välkända utbildningsresurser online som inkluderar många ämnen, inklusive Salesforce-utbildning.

#1. Udemy

Udemy är en onlinemarknadsplats för utbildning där man kan ta kurser som sträcker sig från introduktion till expertnivåer inom olika områden, inklusive Salesforce. Dess kurser är ett underbart alternativ för dem som söker en mer organiserad lärandeupplevelse eftersom de tenderar att vara mer djupgående än Trailhead-moduler.

#2. Coursera

Det finns många sätt att skaffa färdigheter för Salesforce-klasser tillgängliga på Coursera. Coursera-kurser är ett underbart alternativ för dig som gillar en mer organiserad lärmiljö. Du hittar också strukturerade och djupgående moduler på Coursera.

Coursera är ett underbart alternativ eftersom det ger en mängd olika certifikat från framstående institutioner och organisationer.

Både Udemy och Coursera inkluderar inledande och mer avancerade Salesforce-utbildningsalternativ. Detta gör dem idealiska för alla som hoppas kunna utöka sin kunskap om plattformen.

Kurser på Udemy och Coursera är tillgängliga, men de är inte Salesforce-specifika som de på Trailhead. De kanske inte täcker så mycket detaljerat material jämfört med Trailhead.

Studenter kan lära sig om olika ämnen på Udemy, inklusive Salesforce. Coursera inkluderar referenser och examina från välkända högskolor och företag som kan användas för att få en Salesforce-certifiering.

Coursera organiserar lärandet bättre än Trailhead, med scheman och deadlines för att uppmuntra eleverna.

Udemy och Coursera ger liknande fördelar, plus friheten att studera när och var som helst som passar bäst. De använder interaktiva test, peer-to-peer-feedback och diskussionsforum för att hjälpa eleverna att lyckas. Tänk på din inlärningsstil och dina mål när du väljer mellan Udemy och Coursera.

Din inlärningsstil, mål, tillgänglig tid och tillgängliga resurser avgör vilken plattform som är idealisk för dig. Att bygga upp dina Salesforce-förmågor kan hjälpa dig att lyckas i ditt yrke oavsett vilken plattform du använder.

Slutsats

Sammantaget är Trailhead en värdefull resurs för alla där ute. Det är idealiskt för personer som vill förbättra sina arbetsfärdigheter, oavsett bakgrund eller erfarenhetsnivå. Det är gratis, tillgängligt och ger ett roligt och engagerande sätt att lära sig. Så om du är redo att ta dig till ett nytt jobb, prova Trailhead idag.

Du kan också utforska några trendiga Udemy-kurser.