Vad är Streaks på BeReal? Hur man startar en BeReal Streak

BeReal har nu en Streaks-funktion, där du kan tjäna en rad genom att posta varje dag. Streaks kan hjälpa dig att göra inlägg oftare och ge ett roligt sätt att se hur aktiv du är på BeReal. Men hur fungerar de?

Vad är en BeReal Streak?

En BeReal Streak är en räknare på hur många dagar i rad du har lagt upp i appen.

När du postar fem dagar i rad kommer du att märka att en låga-ikon visas på din profilbild i det övre högra hörnet av startskärmen. Om du trycker på det, kommer du att se din profil med låga-ikonen och antalet dagar du har postat i rad bredvid den. Det här är din rad.

De liknar Snapchat Streaks, men skiljer sig på några sätt. BeReal använder dina inlägg för att avgöra dina streaks. På Snapchat räknar appen dina Snaps med vänner, så att du kan ha olika ränder med varje vän.

Hur får jag en BeReal Streak?

Du tjänar en rad på BeReal genom att posta varje dag. Att lägga ut på BeReal är enkelt om du är nybörjare. Din streak kommer att börja när du postar din femte BeReal i rad. Inlägg från innan funktionen lanserades kommer att räknas retroaktivt, så du kanske redan har en rad.

Noterbart är att Bonus BeReals och RealGroups BeReals inte räknas för din serie. Du måste lägga upp en BeReal minst en gång varje dag innan nästa BeReal-avisering för att behålla en rad. Sena BeReals räknas, så du behöver inte posta i tid.

Du kan inte återta en rad eller få tillbaka den när du väl har brutit den. Du måste bara börja om. Detta är ett annat sätt som ränder på BeReal skiljer sig från Snapchat. På Snapchat kan du få tillbaka din streak.

Hur ser jag mina nuvarande och tidigare BeReal-strimmor?

Du måste komma åt dina minnen på BeReal för att se dina streaks. Det finns två sätt: antingen tryck på kalenderikonen från startskärmen eller tryck på Visa alla mina minnen längst ned på din profilskärm.

De orange dadlarna är en del av en strimma. Det kommer att finnas en låga-ikon på startdatumet för varje rad.

BeReal Streaks är en stor motivation att lägga ut mer i appen och förbli autentisk på sociala medier. Det kan vara kul att se hur länge du kan behålla din strimma!