Vad är RealGroups på BeReal? Hur man skapar grupper på BeReal

Viktiga takeaways

  • RealGroups på BeReal tillåter användare att skapa anpassade grupper för meddelanden och delning av innehåll.
  • Var försiktig när du skickar personliga eller olämpliga meddelanden i RealGroups, eftersom de inte är krypterade från ände till ände.
  • Användare kan rapportera osäkert eller olämpligt innehåll i RealGroups genom att trycka på de tre prickarna och välja Rapportera.

Om du är en frekvent BeReal-användare har du förmodligen lagt märke till bannern som introducerar dig till RealGroups – funktionen som låter dig skapa grupper i appen. Här är vad du behöver veta om RealGroups och om funktionen är säker och användbar.

Vad är RealGroups på BeReal?

RealGroups liknar gruppchatt på iMessage eller Instagram DM, men mer skräddarsydda för BeReal-plattformen. Du kan lägga till vänner, namnge gruppen och skicka meddelanden till den gruppen.

BeReal kommer också att skicka specifika Time to BeReal-aviseringar till dig, beroende på dina inställningar, bara för den gruppen att dela med varandra – separat från dagens huvudsakliga BeReal-avisering för alla användare.

RealGroups lades till i den växande listan med användbara BeReal-funktioner för att ge frekventa användare fler saker att göra i appen.

Endast personerna i din grupp kan se BeReal du lägger upp när du får aviseringen för den gruppen. Se till att inte blanda ihop det med BeReals huvudflöde.

Du kan stänga av Time to BeReal-aviseringar så att gruppen inte får några. Då är RealGroup endast för meddelanden.

RealGroups är det enda sättet att skicka meddelanden till andra direkt i appen, eftersom RealChats togs bort. Du kan också kommentera offentliga BeReals, men då kan alla andra se din konversation.

Hur man skapar en RealGroup på BeReal

För att skapa en grupp på BeReal, tryck först på RealGroups-bannern eller plusikonen på ditt hemflöde. Tryck sedan på Skapa en grupp och anpassa emojin, namnet och hur ofta gruppen kommer att få Time to BeReal-aviseringar. Tryck på Nästa.

Bjud sedan in dina vänner från listan. Du kommer att se din grupp visas.

Du kan ändra inställningarna genom att trycka på ikonen med tre prickar i det övre högra hörnet. Du kan till exempel lägga till någon ny i den etablerade gruppen genom att trycka på Lägg till medlemmar under Medlemmar i dessa inställningar.

Om du är skaparen av RealGroup kan du ändra inställningarna när som helst.

Det är också viktigt att notera att du bara kan vara med i upp till två RealGroups just nu.

Är RealGroups säkra att skicka meddelanden i?

BeReals webbplats noterar att meddelanden som skickas i RealGroups inte är krypterade från ände till ände. Så även om bara dina vänner i gruppen ska kunna se dina meddelanden, var noga med att inte skicka något personligt eller olämpligt. Avsaknaden av end-to-end-kryptering gör att det finns en liten risk att någon annan ser något de inte borde.

Det är också användbart att komma ihåg att andra användare kan skärmdumpa dina BeReal-inlägg, även i RealGroups.

Om du märker att något osäkert eller opassande postas i en RealGroup kan du också rapportera det genom att trycka på de tre prickarna i chattens övre högra hörn och trycka på Rapportera.

RealGroups är ett bra sätt att engagera sig mer med BeReal-appen, speciellt om du älskar idén med en mer autentisk social medieplattform men önskar att det fanns mer att göra på BeReal.