Pocket Power för din iPhone och mer

Viktiga takeaways

  • Ugreen magnetiskt batteripaket med vikbart stöd är kompatibelt med MagSafe och har tillräckligt med kraft för att ladda en iPhone helt.
  • Powerbanken har ett inbyggt stöd, så att användare kan stödja sina iPhones horisontellt eller vertikalt under laddning.
  • Den levereras med en bärväska och laddningskabel, vilket gör den bekväm att bära och skydda mot repor.

Powerbanks är utmärkta för kraft när du är på språng, och Apples MagSafe-teknik gör det mycket lättare att ladda din iPhone med en. Även om Ugreen Magnetic Battery Pack With Foldable Kickstand inte har MagSafe-certifiering, är det kompatibelt med MagSafe och är lika bra som andra certifierade powerbanks.

Ugreen magnetiskt batteripaket

Ugreen magnetiskt batteripaket med hopfällbart stöd är en 10 000 mAh batteribank som är mer än tillräckligt för att ladda en iPhone 14 Pro Max helt. Den har också ett hopfällbart stöd, så att du kan stödja din iPhone horisontellt eller vertikalt medan du laddar den.

Märke Ugreen

Batterikapacitet 10 000 mAh

Portar USB-C, USB-A

Vikt 226 g

Mått 11,5 x 7 x 2,2 cm

Batteriteknik Li-Po

AC Laddningstid 3 timmar

Flerladdning? Ja

Flygsäkert Ja

Fördelar

  • Har inbyggt stöd
  • Laddar upp till tre enheter samtidigt
  • Mer än tillräckligt med ström för att ladda en iPhone helt

Nackdelar

  • Svår att använda när du spelar

Levereras med en bärväska och laddningskabel

Jowi Morales / MakeUseOf

Precis som Ugreen 145W snabbladdningskraftbanken har magnetbatteriet en bärväska och laddningskabel i lådan. Detta gör det bekvämare att bära runt powerbanken och skydda den från repor från andra föremål i väskan.

Den medföljande USB-C-laddningskabeln är lite kort, cirka 53 cm eller 21 tum. Detta är inte tillräckligt för de flesta användare, särskilt de som gillar att använda sina telefoner medan de laddas från ett vägguttag. Men det borde vara helt rätt om du laddar en enkel batteristen.

Design: En liten batteritegel som står upp

Ugreen magnetiska batteripaketets mått är 11,5 x 7 x 2,2 cm (eller cirka 4,5 x 2,75 x 0,9 tum). Detta är ungefär 55 % av fotavtrycket för iPhone 14 Pro Max och dubbelt så tjockt, vilket gör den lätt att greppa i handen.

Vid 226 gram är den magnetiska kraftbanken 27 gram eller ungefär ett uns lättare än iPhone. Så även om jag fäster den magnetiskt på min telefon är den totala sammanlagda vikten bara 478 gram eller cirka 17 uns.

Jowi Morales / MakeUseOf

Powerbanken har också en satengrå finish med ett svart plastband runt sidan. Detta matchar perfekt med min iPhones Space Black-färg. Detta kommer dock att vara oviktigt för de flesta användare som skyddar sina telefoner med ett fodral, inklusive mig.

Du hittar fyra vita lysdioder för att se powerbankens effektnivå. Bredvid lamporna har du en enda blå lysdiod som indikerar om den laddas trådlöst. Om denna blå LED-lampa blinkar har den trådlösa laddaren ett problem eller störningar. Du bör återställa den trådlösa anslutningen för att säkerställa att din telefon laddas effektivt.

Jowi Morales / MakeUseOf

Ugreen Magnetic Battery Pack med hopfällbart stativ sticker ut på grund av sitt enkla men geniala stöd. Du kan dra ut den här plastfliken på baksidan av powerbanken från ena sidan, så att den kan stå vertikalt och horisontellt. Med denna powerbank magnetiskt säkrad på din iPhone kan du stötta din enhet och titta på filmer eller TikToks medan du laddar upp den trådlöst.

Laddning: Tre timmar att fylla på, fem timmar för att ladda din telefon

Med en maximal in- och utgångshastighet på 20W trådbunden och 15W trådlöst, bör du notera att den inte stöder trådlös uppladdning av sig själv, så du behöver en USB-C-kabel för att ladda upp den.

Det tog mig ungefär tre timmar att fylla powerbanken från tom med en 100W snabbladdare. Det tog sedan fyra timmar och 45 minuter att ladda min iPhone trådlöst, från tom till full.

Jowi Morales / MakeUseOf

Förutom sin trådlösa laddningskapacitet har Ugreen Magnetic Battery Pack With Foldable Kickstand också två portar: 20W USB-C in-/utgångsporten och en USB-A-port. Dessutom kan du ladda tre enheter samtidigt på powerbanken – en för varje port och en annan via trådlös laddning.

Kapacitet: Åtminstone en dag till

Eftersom powerbanken bara är på 10 000 mAh, förvänta dig inte att den håller länge om du laddar tre enheter. Ugreen Magnetic Wireless Power Bank har precis tillräckligt med juice för att ladda min iPhone 14 Pro Max en gång och lite med den trådlösa laddaren.

Detta kan verka som ett fel eftersom powerbankens kapacitet på 10 000 mAh teoretiskt sett borde ladda 4 323 mAh iPhone minst två gånger. Detta är dock en inneboende ineffektivitet med trådlös laddning och en av anledningarna till att trådlös laddning suger. Det beror på att bara ungefär hälften av energin som överförs från den trådlösa laddaren kommer in i din telefon – resten omvandlas till värme och försvinner ut i atmosfären.

Ändå, eftersom min iPhone 14 Pro Maxs batteri är mer än tillräckligt för ungefär en dags regelbunden användning, är denna powerbank utmärkt för att förlänga dess livslängd en extra dag. Dess placering på min iPhone betyder också att det är bekvämt att använda telefonen även med powerbanken ansluten, även om du måste vänja dig vid den extra vikten.

Jowi Morales / MakeUseOf

Den enda nackdelen är att det är besvärligt att spela spel som kräver att du placerar telefonen horisontellt, som Call of Duty: Mobile eller World of Tanks Blitz, eftersom powerbanken kommer i vägen för dina fingrar.

Men om effektivitet är viktigare än bekvämlighet (som att vara borta från ett vägguttag i mer än två dagar), bör du hålla dig till trådbunden laddning. Detta låter dig ladda din telefon upp till två och en halv gånger. Det blir också bekvämare att spela spel samtidigt som du använder trådbunden laddning!

Nödström på språng

Ugreen magnetiskt batteripaket med vikbart stöd är perfekt för nödkraft. Jag rekommenderar starkt att alla som har en iPhone (eller vilken telefon som helst) har en i sin väska så att de kan ladda sin enhet var som helst – inget vägguttag eller laddningskabel behövs.

Dess stativ gör den också perfekt för resor, eftersom du kan använda den för att bekvämt titta på filmer på din telefon. Med Ugreen Magnetic Battery Pack kan du förlänga telefonens batteri en extra dag eller två.

Ugreen magnetiskt batteripaket

Ugreen magnetiskt batteripaket med hopfällbart stöd är en 10 000 mAh batteribank som är mer än tillräckligt för att ladda en iPhone 14 Pro Max helt. Den har också ett hopfällbart stöd, så att du kan stödja din iPhone horisontellt eller vertikalt medan du laddar den.

Märke Ugreen

Batterikapacitet 10 000 mAh

Portar USB-C, USB-A

Vikt 226 g

Mått 11,5 x 7 x 2,2 cm

Batteriteknik Li-Po

AC Laddningstid 3 timmar

Flerladdning? Ja

Flygsäkert Ja