Hur man hittar borttappad Android-telefon (5 sätt) – 2023

Android-mobiler är trendiga och används av alla. Android-mobiler ändrade innebörden av mobiler. Nu är mobiler inte begränsade till att ringa och ta emot.

Vi kan använda Android-mobiler för att komma åt internet, spela spel, lyssna på musik, läsa PDF och läsa dokumentfiler. Android-mobiler tävlar om datorer inom alla områden.

Alla använder Android-enheter på grund av nya funktioner som en högkvalitativ kamera, höghastighets-CPU och en stor mängd RAM och lagring, full touch-stöd, snabbt internet, etc. Android-enheter innehåller också en stor mängd data och personlig data.

Så vi måste skydda våra data och enheter. Ibland tappade vi av misstag vår Android-enhet, eller så stal någon vår enhet. Om du också möter den här situationen är den här artikeln verkligen för dig.

Android-smarttelefonen har en smart funktion som kallas Android Device Manager för att hitta förlorade Android-enheter. I den här artikeln kommer vi att förklara hur man hittar en förlorad Android-enhet med Android-enhetshanteraren.

Steg för att hitta Android-telefon med Android Enhetshanteraren.

Steg 1. När du köper en ny Android-telefon måste du först aktivera Android-enhetshanteraren, som är den inbyggda Android-enhetsspåraren. Du kan aktivera Android Enhetshanteraren genom att gå till Inställningar -> Sekretess-> Enhetsadministratör. Det kan variera från enhet till enhet.

Steg 2. Du måste också logga in på din Android-enhet med ditt Google-konto, och din enhet synkroniseras med din telefon.

Steg 3. Din telefondataanslutning kommer alltid att vara på så att din enhet lokaliseras med hjälp av Android-enhetshanteraren.

Steg 4. När din enhet är felplacerad behöver du snabbt öppna ditt Google-konto som är synkroniserat med din Android-enhet.

Steg 5. För att använda Android-enhetshanteraren måste du besöka

https://www.google.com/android/devicemanager

ELLER så kan du söka på Google för att hitta min Android-enhet.

Steg 6. Av säkerhetsskäl kommer du återigen att bli ombedd att logga in på ditt Google-konto.

Steg 7. Efter att ha besökt sidan uppmanade Android enhetshanteraren dig att använda platsdatatjänsten. Du måste klicka på knappen Acceptera.

Steg 8. Efter det kommer du att se skärmen, som visas nedan.

Steg 9. Du måste klicka på den övre runda ikonen för att hitta din telefon och efter några sekunder kommer den att ge dig den ungefärliga platsen för din Android-enhet.

Steg 10. Du kan också använda ringknappen för att ringa telefonen med full volym när du är väldigt nära din telefon.

Steg 11. Du kan också låsa och radera din telefondata med hjälp av Android-enhetshanteraren.

Tja Annat än ovanstående metod där, Det finns också några andra appar som du kan använda för att hitta din förlorade Android-enhet. Jag skulle dock föreslå att du bara följer metoden ovan eftersom den är säkrare och pålitligare.

Det här är en app som du kan använda för att spåra dina familjemedlemmars telefoner i realtid. Realtidsspårningen låter familjemedlemmarna veta var de andra telefonerna i huset finns.

Så om du har installerat den här appen på din telefon, kommer familjemedlemmarna att veta var de kan hitta din telefon, i händelse av förlorad eller stulen. Kom dock ihåg att du måste ge familjemedlemmarnas samtycke för att låta dem spåra dig.

Denna app låter dig spåra flera enheter endast genom en enda nedladdning. Därför låter det dig inte bara spåra din Android-telefon utan även din bärbara dator, iPhone, Mac och många andra prylar. Du kan också ringa ett alarm på din telefon även om den är i tyst läge. Du kan låsa telefonen och radera varje bit av data för att förhindra datastöld.

Dom.

Därför är detta den kompletta metoden som du kan använda för att hitta din förlorade Android-enhet. Vi har testat den här metoden själva för att säkerställa att den fungerar fullt ut och utan några problem. Så du kan använda den här metoden utan några bekymmer. Vi hoppas att du har gillat artikeln. Och du kommer säkert att dela det med dina nära och kära. Vi återkommer snart med en ny artikel. Tills dess är det Bye från vår sida.