10+ bästa filhanterare för Android 2023 – [Top List]

Android-mobiler används flitigt idag och finns med många olika funktioner. Android-mobiler används för att de är billigare och ger många smarta funktioner som högkvalitativa kameror, ljud, videoinspelning, höghastighetsprocessorer, stort RAM-minne, stort lagringsutrymme, etc.

Som vi vet ger Android-enheter oss en stor mängd lagringsutrymme. Nu har varje smartphone 32 till 64 GB utbyggbart minne. Så det är inte lätt att hantera den här stora mängden lagringsutrymme med ett stort antal filer.

Så vi behöver en filhanterare för Android för att hantera dessa filer. Filhanteraren ordnar filerna enligt kategori och ger många operationer på dessa filer som klipp ut, kopiera, klistra in, visa filer och mycket mer. Om du inte känner till dessa filhanterare, så kör vi här.

Lista över bästa filhanterare för Android.

 • Astro filhanterare.
 • ES File Explorer.
 • Filhanterare av Cheetah Mobiles.
 • File Commander.
 • Xplore filhanterare.
 • Filhanterare från ASUS.
 • Filutforskaren av NextApp.
 • SD-filhanterare.
 • Jo filhanteraren.
 • AndroXplorer Manager.
 • 1. ASTRO File Manager.

  ASTRO File Manager är en annan populär filhanterare för Android, som är tillgänglig på Google Play Store gratis. Den stöder 11 olika språk. Den tillhandahåller också en säkerhetskopieringsfunktion för appar om vi byter mobil.

  Dessutom har den en inbyggd mekanism för att döda alla onödiga processer som dränerar batteriet. Cirka 1 miljard användare installerade den här appen. Den stöder alla inbyggda grundläggande filformat.

  ASTRO filhanterare: Ladda ner.

  2. ES File Explorer.

  Es filutforskare är en av de bästa Android-filhanterarna som är tillgängliga på Google Play Butik gratis. Det är en lättviktsapp som är kompatibel med alla Android-versioner. Dess storlek varierar beroende på Android-versionen.

  Cirka 300 miljoner användare installerar den här appen. Det ger inbyggt stöd för RAR-, Zip-, ljud- och videoformat. Vi kan öppna och visa filer som stöds utan någon app.

  ES File Explorer: Ladda ner.

  3. Filhanterare av Cheetah Mobiles.

  Det är en annan populär filhanterare av Cheetah Developers, som är tillgänglig på Google Play Store gratis. Det ger stöd för RAR-, Zip-, text-, ljud- och videofiler. Du kan också dela filer med WiFi, Bluetooth, Gmail, etc.

  Den är kompatibel med alla Android-versioner. Cirka 50 miljoner användare installerade den här appen. Det finns stöd för många olika språk.

  File Manager av Cheetah Mobiles: Ladda ner.

  4. File Commander.

  File Commander är en annan populär filhanterare för Android, som också är tillgänglig på Google Play Store gratis. Vi kan enkelt hitta filen genom att skriva dess namn oavsett var filen faktiskt finns.

  Cirka 50 miljoner användare installerade den här appen. Det är en lättanvänd app som kräver Android 4.0 eller högre. Det ger också ett alternativ för återvinning av CLE-behållare för att återställa filerna ger också tillgång till dolda filer och mappar.

  File Commander: Ladda ner.

  5. Xplore File Manager.

  Xplore File Manager är en annan bästa filhanterare för Android-telefoner. Det är en lätt app som ger ett lättanvänt gränssnitt. Vi kan ansluta den här filhanteraren till Google Drive, One Drive och Dropbox och enkelt säkerhetskopiera appdata.

  Vi kan också skicka filer med e-post Bluetooth och WiFi. Det ger inbyggt stöd för grundläggande format som text, ljud, video, bilder, etc. Cirka 10 miljoner användare installerade den här appen.

  Xplore filhanterare: Ladda ner.

  Kontrollera också: – Lösenordshanteraren för Android

  6. Filhanterare av Asus.

  Aus är en annan populär filhanterare, som är tillgänglig på Google Play Store gratis. Det gör att appar kan installeras på SD-kort. Det ger också alla grundläggande funktioner på filer som klipp ut, kopiera, klistra in, flytta, byta namn, etc.

  Den stöder många olika språk. De ger också tillgång till molnlagring. Det är en lätt app med ett attraktivt gränssnitt. Mer än 10 miljoner användare installerade denna filhanterarapp. Den är kompatibel med alla versioner av Android.

  Filhanterare från Asus: Ladda ner.

  7. Filutforskaren av NextApp.

  File Explorer är en annan populär filhanterare för Android, kostnadsfritt i Google Play Butik. Det ger ett attraktivt användargränssnitt och är kompatibel med Android 2.0 och högre versioner.

  Det är en annonsfri applikation. Vi kan också synkronisera vårt moln med vår telefondata. Den stöder alla grundläggande filer som ljud, video, text och bilder. Cirka 5 miljoner användare installerade den här appen.

  File Explorer av NextApp: Ladda ner.

  8. SD-filhanterare.

  SD File Manager är en annan populär filhanterare som är tillgänglig på Google Play Butik gratis. Det finns ett inbyggt stöd för komprimering och dekomprimering. Det ger också root-åtkomst för rootade telefoner.

  Det ger grundläggande klipp, kopiera och klistra in operationer och hanterar filer enligt namn. Dessutom kräver det Android 2.1 och andra högre versioner av Android. Cirka 5 miljoner användare installerade den här appen.

  SD-filhanterare: Ladda ner.

  9. Well File Manager.

  Tja, filhanteraren är också tillgänglig på Google Play Butik gratis. Med dess hjälp kan vi enkelt hantera data som lagras på våra enheter som Google Drive, One Drive, etc. Det ger stöd för RAR- och Zip-filer.

  Vi kan enkelt söka och dela filer på Gmail, WhatsApp, Bluetooth, etc., med hjälp av det. Cirka 5 miljoner användare installerade den här appen. Den tillhandahåller en lista och rutnätsvy för filbläddring.

  Well File Manager: Ladda ner.

  10. Androxplorer Manager.

  Androxplorer är en annan Android-filhanterare som är tillgänglig på Google Play Store gratis. Den har en inbyggd textredigerare. Det ger också information om fil- och mappvolym och tillgänglig lagring på SD-kort.

  Det ger sina naturliga teman och sin egen papperskorg för att återställa filerna. Det ger också fildelning på olika sociala medier. Cirka 5 miljoner användare installerade den här appen.

  Androxplorer Manager: Ladda ner.

  Sammanfattningsvis är dessa den bästa filhanteraren för Android-smarttelefoner. Berätta för oss vilken du tycker är bäst av dem i kommentarerna nedan.