Förhöj din ljudupplevelse med oemotståndliga Black Friday-erbjudanden från 1MORE

Det här inlägget är sponsrat av 1MORE.

Denna Black Friday erbjuder 1MORE, ett ledande hörlursmärke, några fantastiska besparingar på utvalda produkter från sitt utbud av trådlösa och trådbundna hörlurar och öronsnäckor.

Dessa oslagbara erbjudanden är alla tillgängliga från 16 november till 27 november, så du måste vara snabb om du vill göra ett av dessa fynd.

1MORE S30: Kostnadseffektiva sporthörlurar

1MER Fit SE S30 Open Ear-hörlurar

Njut av trådlös bekvämlighet för ditt nästa träningspass med 1MORE Fit SE S30 Open Ear-hörlurar. Dessa sporthörlurar är kompatibla med Bluetooth 5.3 och är utrustade med en förstorad 14,2-millimeters dynamisk drivrutin som levererar suveränt ljud med djupa bastoner. Stanna i zonen längre med upp till 30 timmars uppspelning, använd laddningsfodralet och anpassa din lyssningsupplevelse med 1MORE-appen. En IPX5 vattentät klassificering håller dina hörlurar skyddade mot väder och vind, medan S30:s intelligenta algoritm hjälper till att filtrera bort omgivande brus. Och med fyra inbyggda mikrofoner är dessa praktiska trådlösa öronsnäckor också perfekta för handsfree-samtal. Notera att Prime-medlemmar kan njuta av S30-ljudet till ytterligare ett rabatterat pris på $54,99.

1MORE S50: Öppna sporthörlurar av hög kvalitet

1Fler Fit Open Earbuds S50

Är du trött på att dina öronsnäckor faller fria under dina träningspass? I så fall är 1MORE Fit Open Earbuds S50 något för dig. Med praktiska öronkrokar, kommer dessa kvalitetsöronsnäckor garanterat att sitta kvar medan du svettas ut. Njut av en kraftökning på 40 procent, tack vare deras diamantliknande kolmembran, och njut av kristallklart, balanserat ljud. Med hjälp av laddningsfodralet kan du dra nytta av upp till 38 timmars batteritid, och en vattentät IPX7-klassificering betyder att de inte slutar, kommer att regna eller sola. Anpassa dina EQ-förinställningar med 1MORE-appen och dra nytta av fyra inbyggda mikrofoner för exceptionell samtalskvalitet, med bakgrundsljud eliminerat med upp till 30 decibel. Observera att Amazon Prime-medlemmar kan få ytterligare en rabatt och få tag på S50-knopparna för en behagligt ljudlig $113,99.

1MER SonoFlow: Brusreducerande hörlurar under $100

1MER SonoFlow Active Noise Cancelling hörlurar

$64 $100 Spara $36

Njut av högupplöst ljud till ett oslagbart pris med 1MORE SonoFlow Active Noise Canceling Headphones. Tack vare deras kraftfulla 40-millimeters dynamiska drivrutin kan du uppleva fantastisk ljudkvalitet med ett frekvenssvar som når upp till 40kHz. QuietMax brusreduceringsteknik väcker din musik till liv och ger en verkligt uppslukande ljudupplevelse. Använd appen 1MORE MUSIC för att välja mellan 12 olika EQ-inställningar i studiokvalitet för att skärpa upp ditt ljud ännu mer och fortsätta lyssna längre med otroliga 70 timmars batteritid. Plus, för ännu mer bekvämlighet kan dessa SonoFlow trådlösa hörlurar anslutas till två enheter samtidigt.

1MER P50: High-End IEM för smartphones

1MER Penta Driver in-ear-hörlurar med kabel

Med en banbrytande MMCX-kontakt erbjuder 1MORE Penta Driver Wired In-Ear-hörlurar enkel mångsidighet såväl som högupplöst ljud. Förformade öronkrokar håller dessa hörlurar stadigt på plats medan du arbetar eller spelar, medan deras 45-graders in-ear-munstycken säkerställer långvarig komfort. Med ett 3,5 millimeters uttag och 3,5 millimeter till Type-C-kontakt ingår, kan du njuta av sömlös kompatibilitet med ett stort utbud av enheter. En MEMS-mikrofon möjliggör bekväma röstsamtal, och en trådbunden fjärrkontroll låter dig justera volymkontroller och hoppa igenom spår med lätthet. Om du är en Amazon Prime-prenumerant kan du köpa ett par P50s för ytterligare rabatt, pris $135,99.

För fler Black Friday-rabatter, kolla in 1MERA USA-officiell och Amazon.

Detta är ett sponsrat inlägg. Produktvalen och åsikterna som uttrycks i den här artikeln är från sponsorn och återspeglar inte MakeUseOfs eller dess personals redaktionella riktning.