Spara enormt på AI-drivna webbkameror

OBSBOT specialiserar sig på AI-drivna webbkameror och erbjuder fantastiska erbjudanden denna Black Friday. Oavsett om du behöver en för att hålla dig i fokus under videokonferenser eller ett telefonfäste som kan spåra dina rörelser när du skapar innehåll, har OBSBOT dig täckt. Dra nytta av några otroliga Black Friday-erbjudanden och uppgradera din videoupplevelse.

OBSBOT Tiny PTZ 4K webbkamera

OBSBOT Tiny PTZ 4K webbkamera

$179 $269 Spara $90

För en överlägsen 4K-videokonferenswebbkamera till ett oslagbart pris erbjuder OBSBOT Tiny PTZ 4K-streaming med kraftfulla och bekväma AI-funktioner.

Med AI-driven spårning, auto-framing och autofokus erbjuder OBSBOT Tiny 4K Webcam dig den prestanda en 4K-webbkamera borde. Det är ingen vanlig enhet med autospårning med två axlar som zoomar in utan förlust av bildkvalitet, utmärkt korrigering för svagt ljus och högteknologiska rundstrålande mikrofoner. Du får också gestkontroll och valfria funktioner i appen för att göra din video ännu mer visuellt tilltalande.

OBSBOT Möt AI-driven 4K-webbkamera

OBSBOT Möt AI-driven 4K-webbkamera

$149 $199 Spara $50

En annan enastående 4K-webbkamera från OBSBOT till ett fickvänligt pris är OBSBOT Meet. Trots sin prisvärdhet har den många funktioner som finns på webbkameror till premiumpriser.

Med en upplösning på 4K/30 fps är OBSBOT Meet perfekt om du letar efter ett fynd denna Black Friday. Dess förbättrade AI-inramning är ett kraftfullt verktyg för att streama, konferenser, presentera, utbilda eller bara se snygg ut i ett videosamtal. Autofokusen är tillförlitlig och zoomen fungerar utan förlust av bildkvalitet. Dessutom kommer du alltid att se skarp, ljus och professionell ut med funktioner som bakgrundsoskärpa med ett klick och automatisk ljuskorrigering.

OBSBOT Tiny 2 4K webbkamera

OBSBOT Tiny 2 4K webbkamera

För den ultimata webbkameraupplevelsen levererar OBSBOT Tiny 2 4K. Den har otroliga funktioner som tilltalar alla och är tillgänglig till ett fantastiskt pris denna Black Friday.

OBSBOT Tiny 2 är OBSBOT:s flaggskeppswebbkamera denna Black Friday. Den har alla funktioner som finns på andra OBSBOT-webbkameror, men hela upplevelsen höjs ytterligare med funktioner som flera AI-spårning och en autofokus med alla pixlar som är upp till fyra gånger snabbare. Med den största sensorn i webbkamerabranschen levererar Tiny 2 oklanderlig bildkvalitet. Du får också röstkontroll och förbättrad gestkontroll för flaggskeppsprestanda.

OBSBOT Tiny PTZ 1080p webbkamera

OBSBOT Tiny PTZ 1080p webbkamera

$119 $199 Spara $80

Om du behöver en Full HD-webbkamera med imponerande funktioner till ett tilltalande pris, erbjuder OBSBOT Tiny PTZ 1080p ett otroligt värde och skarp, detaljerad video.

För en webbkamera med robust AI-spårning och automatisk inramning är OBSBOT Tiny 1080p ett inspirerat val. Dess förbättrade funktioner är perfekta för livestreaming och videokonferenser eller bara som en överlägsen PC-webbkamera. Med brusreducering på den inbyggda mikrofonen och bekväm gestkontroll, säkerställer OBSBOT Tiny PTZ 1080p sömlösa onlinemöten och snabb innehållsskapande.

OBSBOT Me AI-drivet telefonfäste

OBSBOT Me AI-drivet telefonfäste

Om du behöver ett telefonfäste som kan förvandla din smartphone till en AI-driven webbkamera, kommer OBSBOT Me att göra jobbet och lite till.

Att montera din smartphone på en OBSBOT Me säkerställer att du alltid är i fokus. Dess stativdesign garanterar stabilitet medan AI-spårning sömlöst följer dina motiv. OBSBOT Me har en roterande, universell klämma som säkert fäster alla smartphones. Du kan också montera den på ett stativ, och den får lätt plats i fickan.

Detta är ett sponsrat inlägg. Produktvalen och åsikterna som uttrycks i den här artikeln är från sponsorn och återspeglar inte MakeUseOfs eller dess personals redaktionella riktning.