Finns BeamNG Drive på Xbox?

Spread the love

Videospel har utan tvekan tagit över spelvärlden. De är spännande, spännande, taktfulla och har allt som får spelare på tårna. Ett sådant fordonssimuleringsspel är BeamNG Drive utvecklat av BeamNG GmbH. Det är ett realistiskt körspel med ett detaljerat och autentiskt skadesystem. Det är verkligen ett fascinerande spel för människor som älskar videospel som involverar att köra bilar och krascha dem. Om du också är imponerad av BeamNG Drive och vill veta vad du behöver för att köra BeamNG, då har du hamnat på en perfekt sida. I vår dagens guide kommer vi att diskutera BeamNG Drive på Xbox och andra plattformar. Tillsammans med det kommer vi också att svara på dina tvivel inklusive vilken konsol som är BeamNG Drive på och hur du installerar Steam på din PS4. Så låt oss komma igång med ämnet för timmen och låta dig veta allt om BeamNG Drive.

Finns BeamNG Drive på Xbox?

Nej, om du tvivlar på om du kan spela BeamNG Drive på Xbox, så är det till din besvikelse inte tillgängligt på Xbox. Spelet kan inte spelas på Xbox 360, Mac, Xbox One, PS3, PS4, PS5 och Nintendo Switch. Spelet är inte heller tillgängligt för Android-telefoner och iOS.

Nedan har vi förklarat om BeamNG Drive, systemkrav för att spela spelet och hur man spelar spelet på olika plattformar i detalj.

Vad är BeamNG Drive?

BeamNG Drive är ett bilsimuleringsspel där spelaren får veta allt om bilar och deras beteende när de krockar. Det är ett extremt realistiskt spel som är bättre än andra liknande spel. De realistiska detaljerna bakom BeamNG Drive beror på den mjuka kroppens fysik som gör att allt ser riktigt lovande ut. Spelet har utvecklargodkända mods som är gratis att ladda ner. Videospelsspelare kan enkelt spela spelet på PC med hjälp av Steam. Följande stycken kommer att utvecklas om du kan spela BeamNG Drive på Xbox eller inte.

  En definitiv guide till sentimentanalys

Kan du få BeamNG Drive gratis?

Ja, BeamNG Drive erbjuder en fantastisk funktion för sina användare där spelare som har registrerat sig för alfa- och betatestning får spela fordonssimulatorspelet gratis under och efter Early Access. Du kan också få de senaste föremålen och bilen om du redan äger titeln. Annars kan BeamNG Drive kosta dig runt $24,99 från dess officiell hemsida.

Vad behöver du för att köra BeamNG?

Du kan köra BeamNG Drive på din PC via Steam eller kan också ladda ner spelet direkt på din PC från dess officiella hemsida.

Som du vet är BeamNG Drive inte tillgängligt på Xbox, men du kan spela det här spelet på din Windows-dator. Du kan kontrollera systemkraven för att en PC ska köra BeamNG Drive nedan:

Lägsta systemkrav

 • Operativsystem (OS): Windows 7 Service Pack 1 64-bitars

 • Processor: AMD FX 6300 3,5 GHz / Intel Core i3 – 6300 3,8 GHz

 • Minne: 8 GB RAM

 • Grafik: Radeon HD 7750 / NVIDIA GeForce GTX 550 Ti

 • DirectX: Version 11

 • Lagring: 35 GB tillgängligt utrymme

Rekommenderade systemkrav

 • Operativsystem (OS): Windows 10 64 Bit

 • Processor: AMD Ryzen 7 1700 3,0 Ghz / Intel Core i7 – 6700 3,4 Ghz (eller bättre)

 • Minne: 16 GB RAM

 • Grafik: AMD R9 290 / NVIDIA GeForce GTX 970

 • DirectX: Version 11

 • Lagring: 40 GB tillgängligt utrymme

 • Ytterligare anmärkningar: Rekommenderad spec baserad på 1080p-upplösning. Om du installerar spelmoddar ökar det nödvändiga lagringsutrymmet. Gamepad rekommenderas.

Hur laddar du ner BeamNG

För att ladda ner BeamNG kan du antingen besöka den officiella sidan för BeamNG Drive eller så kan du ladda ner spelet på Ånga för din PC.

1. Starta Steam-applikationen på din PC.

2. Sök BeamNG Drive i STORE.

3. Klicka nu på Lägg till i varukorgen.

4. Klicka nu på Köp för mig själv.

5. Efter att betalningen är gjord kan du ladda ner och komma åt spelet.

Om du tvivlar på är BeamNG Drive på mobilen som på Xbox, läs nästa avsnitt för att veta svaret på din fråga.

Kan du få BeamNG Drive på mobilen?

Om du undrar, vad behöver du för att köra BeamNG så är det verkligen inte ett smartphonespel eftersom BeamNG Drive inte är tillgängligt att spela på en mobiltelefon. Även om du råkar få tag på en mobilversion av spelet kommer det inte att fungera korrekt och försämra upplevelsen av att spela.

Kan du spela BeamNG Drive på en bärbar dator?

BeamNG är ett datorspel som behöver minst 8 GB RAM och max 16 GB för att kunna spelas bra på ett system. Även om du kan spela BeamNG Drive på en bärbar dator om den uppfyller systemkraven. Kontrollera dessa krav som har nämnts ovan.

Vilken konsol sitter BeamNG Drive på?

BeamNG Drive är tillgänglig att spela på en Windows-dator.

Gör de BeamNG Drive för PS4?

Nej, BeamNG Drive är inte tillgängligt att spela på PS4.

Kan du spela spel från Steam på Xbox One?

Med växande Steam-spels popularitet är det nu tekniskt möjligt att spela Steam-spel på Xbox-konsoler. Eftersom Microsofts Edge-webbläsare körs på Xbox-konsoler tillåter detta även Nvidias GeForce Now-strömningstjänst att köras på dessa konsoler. Så du kan använda Edge-webbläsaren för att komma åt GeForce Now-strömningstjänsten online. Därför kan du strömma dina Steam-spel via GeForce Now via Edge-webbläsaren på konsoler som Xbox Series X/S eller Xbox One.

Hur installerar du Steam på din PS4

Steam är inte tillgängligt att installera på PS4. Plattformen är inte heller tillgänglig att installera på andra konsoler inklusive Nintendo och Xbox.

Kommer BeamNG att byta?

BeamNG är ett unikt körsimulatorspel som har designats med tanke på plattformen det kan spelas på, det vill säga en PC. När det gäller konsoler är det svårt att köra spelet med minimala inställningar. Spelet är inte kompatibelt med växlingskontrollerna. Därför är det svårt att köra BeamNG på Nintendo Switch.

Vilka spel är som BeamNG Drive?

Som ni redan vet är BeamNG Drive ett realistiskt körsimulatorspel som är extremt unikt från andra spel av sin typ. Ändå finns det några spel som kommer nära vad BeamNG Drive tillhandahåller sina användare. Nedan är listan med några av de spel som liknar BeamNG Drive:

1. Koncept förstörelse: Det handlar om rivning av bilar av kartong. Om du älskar videospel där du kan förstöra andra fordon så är Concept Destruction spelet för dig.

2. SnowRunner: Upplev den spännande terrängtiden med kraftfulla fordon och övervinn extrema väderförhållanden för att klara utmaningarna.

3. OverDrift Festival: Precis som namnet är det här spelet bil- och sportfestivalen. Njut av några fantastiska banor, driftrace och freestyle driftturer i OverDrift Festival.

4. Motor Town: Bakom The Wheel: Du kan njuta av en realistisk öppen körupplevelse i det här spelet. Testa dina köregenskaper och njut av att köra på racerbanor med Motor Town.

5. Bilmekanikersimulator 2021: Om du gillar bilservice är Car Mechanic Simulator 2021 spelet för dig. Spelet handlar om detaljer och låter dig investera i det utrymme och den utrustning som krävs för bilservice.

***

Vi hoppas att vårt dokument om BeamNG Drive på Xbox lyckades lösa och svara på alla dina tvivel om hur man spelar BeamNG Drive och på vilka plattformar. För fler frågor eller förslag kan du lämna dina värdefulla kommentarer i avsnittet nedan.