De bästa Samsung Galaxy S24-tillbehören från 2024

Med nya Samsung Galaxy S24 och hela dess sortiment kommer en ny generation tillbehör. De är ett bra sätt att anpassa din nya smartphone utöver några få inställningar och bakgrunder och ta telefonens produktivitet till nästa nivå. Behöver du längre batteritid? Ta en powerbank. Behöver du skydd? Klä upp med ett telefonfodral. Och så mycket mer!

Spigen

Spigen har alltid gjort det när det gäller hållbarhet och samtidigt skapat fodral som inte är för skrymmande eller otympliga. De Spigen Ultra Hybrid är fortsättningen på varumärkets arv. Det betyder skydd av militärklass mot fall, men Spigen ägnade också mer uppmärksamhet åt hörnen genom att lägga till luftkuddar.

Även om Spigen Ultra Hybrid inte har något skärmskydd, är kanterna upphöjda så att din smartphones ansikte åtminstone inte kommer att drabbas på plan mark. Om det är ett problem, det finns gott om prisvärda Galaxy S24 skärmskydd tillgängliga. Skalet är också tillräckligt tunt för att inte störa trådlös laddning och PowerShare.

Spigen Ultra Hybrid för Galaxy S24

Bästa Galaxy S24-fodralet

Spigen Ultra Hybrid för Galaxy S24 ger den perfekta blandningen av prisvärdhet och funktionalitet. Med sitt minimalistiska utseende, fallskydd i militärklass och kompatibilitet med trådlös laddning, är den den perfekta matchningen för din S24.

Fördelar

 • Smal och prisvärd
 • Tillåter trådlös laddning
 • Solid urval av färger att välja mellan
 • Designen ger riktigt bra fallskydd

Nackdelar

 • Saknar skärmskydd
 • Inte lika skyddande som robusta fodral

Temdan

På tal om skärmskydd, Temdan-fodralet och skärmskyddet är ett snyggt sätt att visa upp din helt nya telefon samtidigt som du skyddar varje tum av Samsung Galaxy S24. 2-i-1-kombinationen är noggrant förseglad och har en IP68 damm- och vattentät klassificering. Du kan sänka din telefon i 30 minuter i två meter vatten och den fortsätter att fungera direkt.

Med en hård rygg, tjocka stötfångare och luftkuddar är Temdan Case också ganska robust när det kommer till fallskydd. Som en bonus finns det åsar längs sidorna för att hjälpa till med greppet, vilket i slutändan minskar chansen att du råkar tappa din telefon.

Om du redan har köpt ett Galaxy S24-fodral och behöver ett mer traditionellt skärmskydd är Natbook Screen Protector en utmärkt följeslagare.

Temdan-fodral till Samsung Galaxy S24

Bästa Galaxy S24 skärmskydd

$23 $30 Spara $7

Temdan-fodralet går utöver vad som krävs genom att vara ett 2-i-1 skärmskydd och fodral. Trots sina tjocka kanter och upphöjda knappar är den fortfarande väldigt tunn, och ändå erbjuder den ett bra fallskydd, speciellt runt kanterna.

Fördelar

 • Skyddar hela telefonen
 • IP68 vatten- och dammbeständighet
 • Tjocka kanter, men ändå smal i designen

Nackdelar

 • Klar modell är inte vattentät

Megan Ellis / MakeUseOf

Den omslutande designen som vissa hörsnäckor har, även om den är säker, är inte precis bekväm för alla. Om du letar efter hörsnäckor som är lika säkra är Samsung Galaxy Buds 2 Pro en enkel sak. De stöder både 3D-ljud och aktiv brusreducering, för att inte tala om ljudkvalitet i studiokvalitet.

Det som säkerligen kommer att vinna dig över är hur obundna Samsung Galaxy Buds 2 Pro är, och inte bara för att de är trådlösa. Till att börja med går det nästan omedelbart att para ihop dem via Bluetooth. För det andra behöver du sällan – om någonsin – bryta ut din telefon för att göra en justering. Detta beror på att hörsnäckorna svarar på olika pekkontroller, från att hoppa över musik till volym. Den inaktiverar till och med ANC (active noise cancellation) när du pratar för att höra andra.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Bästa hörlurarna för Galaxy S24

$170 $230 Spara $60

Säker, bekväm och vattentät, Samsung Galaxy Buds 2 Pro är fantastisk i nästan alla situationer, även om du svettas på gymmet. Dess ANC-teknik är också ganska imponerande, blockerar oönskade ljud och avaktiveras när du fastnar i konversationer.

Fördelar

 • Intuitiva pekkontroller
 • Säkert och bekvämt
 • IPX7 vattentäthetsklassning
 • Stänger av aktiv brusreducering när du börjar prata

Nackdelar

 • 24-bitars ljud är begränsat till Samsung-enheter

Samsung

Eftersom Samsung Galaxy S24 har trådlös laddning, varför inte dra nytta av det? Med Samsung 15W Wireless Charger Duo kan du inte bara ladda din smartphone utan även andra enheter, som Samsung Galaxy Watch 6. Om du laddar din telefon på detta sätt undviker du helt slitaget som uppstår när du använder en traditionell laddningskabel.

Du missar inte heller några funktioner i ett traditionellt laddningsblock. Du kan fortfarande dra nytta av snabbladdning, om än på 15W till skillnad från 25W. Det finns ingen anledning att pilla med kablar – du tappar bara din Galaxy S24 på ytan, så sköter enheten resten. Den har till och med en kylfläkt för att hålla allt kallt och en LED-indikator för när den laddas.

Samsung 15W trådlös laddare Duo

Bästa trådlösa laddaren för Galaxy S24

Samsung 15W Wireless Charger Duo ger dig möjligheten att ”klippa av kabeln”, så att säga, genom att dra full nytta av Galaxy S24:s trådlösa laddning. Och med hur liten och kompakt den är, har du inga problem att hitta ett hem för den.

Fördelar

 • Passar lätt i små utrymmen
 • Laddar två enheter åt gången
 • LED-indikator låter dig veta när den laddas eller om det finns ett problem

Nackdelar

 • Snabbladdning är begränsad till 15W

Anker

Samsung Galaxy S24:s batteri är märkbart bättre än den senaste generationen och kommer att ta dig igenom ett helt skift utan att behöva laddas. Men när det inte finns något uttag i sikte kan Anker Nano Power Bank vara en livräddare i en trång situation. Och den bästa delen? Den passar i din handflata, vilket gör den otroligt bekväm vart du än går.

Eftersom du är lätt och har en inbyggd USB-C kan du enkelt placera Anker Nano Power Bank i din telefon och fortsätta använda den. Ännu viktigare är att den har en respektabel kapacitet på 5 000 mAh och stöder 22,5 W snabbladdning, vilket kryper mot ungefär en halv full laddning. Det kan vara litet, men det är säkert mäktigt.

Anker Nano Power Bank (Typ-C)

Bästa Power Bank för Galaxy S24

Anker Nano Power Bank är definitionen av ”liten men ändå mäktig.” Att vara i fickstorlek och ha en kapacitet på 5 000 mAh gör den till ett utmärkt val för att toppa din Galaxy S24 när du är i en trång situation.

Fördelar

 • Fickstorlek
 • 22,5W snabbladdning
 • Bra batterikapacitet för sin storlek
 • Prisvärd

Nackdelar

 • Laddar inte din telefon till full kapacitet

FAQ

F: Kommer Galaxy S24 med en väggladdare?

Nej, Samsung Galaxy S24 inkluderar ingen väggladdare, även om du fortfarande åtminstone får en USB-C-laddningskabel.

F: Kommer Galaxy S24 med ett hörlursuttag?

Nej, Samsung Galaxy S24 har inget 3,5 mm hörlursuttag, en funktion som företaget tappat med sina flaggskepp sedan Galaxy S20. Du är dock inte utan alternativ; antingen plocka upp en 3,5 mm till USB-C-adapter eller köp ett par trådlösa hörlurar.

F: Behöver jag använda Galaxy Buds med Galaxy S24?

Nej, medan Galaxy Buds och den senaste Galaxy Buds 2 Pro är ganska imponerande, kan du använda nästan vilket par du vill. Om du inte är säker på var du ska börja, hoppa över till vår guide om de bästa äkta trådlösa hörlurarna för några idéer. Samsungs hörsnäckor innehåller dock funktioner som är exklusivt tillgängliga med Samsungs smartphones.

F: Vilken watt behöver jag för min Galaxy S24-laddare för att den ska ladda som bäst?

För att ladda din Samsung Galaxy S24 på snabbast möjliga sätt behöver du en laddare som ger ut 25W, vilket också är det maximala telefonen stöder för snabbladdning. Du kan förvänta dig att ladda batteriet till 50 procent på 30 minuter.