De bästa PayPal-avgiftskalkylatorerna att använda innan du skickar din faktura

PayPal är den mest populära betalningsprocessorn där ute och med rätta.

Det används av så många små och medelstora företag på internet, och såväl som av frilansare. Du kanske redan använder det, men om du inte gör det, är jag rädd att du går miste om en fantastisk tjänst för att samla in och skicka betalningar.

Även om det inte går att förneka att PayPal är fantastiskt, men om du är ny på det, kan deras avgiftsstruktur vara lite överväldigande och komplicerad för dig. Faktum är att det kan vara diverse för alla eftersom det beror på flera faktorer, som avsändarens/mottagarens plats, valuta och betalningsbelopp.

För att hantera detta problem är det bäst att använda en PayPal-avgiftskalkylator innan du skickar en faktura. Och för att göra saker enklare för dig har jag sammanställt den här listan över de bästa nedan.

Låt oss hoppa in i det. 🙂

Bonsai

Bonsai låter dig beräkna de totala avgifterna, det belopp du kommer att få och det belopp du bör begära för att få det exakta beloppet från din kund.

Det är så enkelt som att ange beloppet i rutan och trycka på knappen. Bonsai erbjuder allt-i-ett-verktyg för att hantera ett frilansföretag.

Designhill

Designhills PayPal-avgiftskalkylator är ganska enkel att använda. Du behöver bara ange beloppet du kommer att få från din kund och trycka på knappen ”beräkna avgifter”. Direkt efter det kommer du att se resultatet som genereras omedelbart, som visar de totala avgifterna, beloppet du kommer att få efter avdrag för avgifter och det belopp du bör begära från din kund om du vill få det exakta beloppet.

För att rensa resultaten och börja om för nya beräkningar behöver du bara trycka på ”återställ”-knappen. Det handlar om allt.

Salecalc

Denna avgiftskalkylator av Salecalc ger några extra funktioner, såsom möjligheten att välja land, valuta och avgiftssats. Under menyn ”avgiftssats” kan du välja olika kriterier, oavsett om det är inhemsk, internationell, ideell betalning, etc.

Det finns också flikar som låter dig se avgifterna för avsändaren och mottagaren, så att du kan använda det här verktyget när du tar emot betalning och samtidigt som du skickar.

Ett bättre lemonadställ

Ett bättre lemonadställ PayPals avgiftskalkylator är lika bra som namnet. Omedelbart när du anger beloppet du vill få från din kund, kommer du att få informationen genererad som visar dig allt om avgifterna för det specifika transaktionsbeloppet.

Salehoo

En annan mycket identisk PayPal-avgiftskalkylator, men den här gången är den från Salehoo. Du kan enkelt räkna ut de totala avgifterna och beloppet du kommer att få. De har också ett mycket användbart avsnitt under verktyget som utbildar dig mycket om hur PayPals avgiftsstruktur fungerar, så se till att läsa det också.

3Dcart

Denna PayPal-avgiftskalkylator av 3Dcart gör också ett ganska fantastiskt jobb, precis som de andra på den här listan. Du behöver bara ange beloppet för att få resultatet direkt angående avgifterna för det.

PayPal avgiftskalkylator

PayPal avgiftskalkylator gör precis vad namnet antyder, men det har också ytterligare alternativ som gjorde det enklare. Du kan ställa in ditt land, typ av transaktion (internationell, inhemsk, ideell, etc.) och det belopp du vill ta emot.

Det kommer att visa upp detaljer som avgiftsavdraget och hur mycket du ska debitera din klient om du vill få det exakta angivna beloppet.

Avgiftskalkylatorn

Du kan göra några avancerade beräkningar med Avgiftskalkylatorn. När du anger beloppet får du de grundläggande beräkningarna som inte bara de andra i den här listan, utan även detaljer för standardavgifter, mikrobetalningar, ideell organisation, virtuell terminal och PayPal Here-avgifter.

Slutsats

Jag hoppas att ovanstående PayPals avgiftsberäkningsverktyg hjälper dig att rensa din förvirring om avgiftsstrukturen och hur mycket du FAKTISKT bör begära för att få det önskade exakta beloppet.

Gillade du att läsa artikeln? Vad sägs om att dela med världen?