Bästa verktyget för att förbättra din sociala mediehantering

Tailwind-appen är ett måste-ha hanteringsverktyg för sociala medier för dina sociala medieprofiler, oavsett om det är på Instagram, Pinterest, Facebook eller någon annan plattform.

Sociala medier växer. Nu har nästan alla som använder en mobiltelefon ett konto på en social medieplattform. Influencers, bloggare och företag utnyttjar sociala medier för att öka sin popularitet och försäljning.

Men att göra allt manuellt, från att skapa ett inlägg till att redigera och ladda upp det och sedan tjäna pengar på det, tar mycket tid, ansträngning och ibland pengar.

Det är här Tailwind kommer in som ett verktyg för hantering av sociala medier. Det kommer att hantera och optimera dina profiler och hjälpa till med marknadsföring också. Det kommer att göra det mindre komplicerat att bygga organisk trafik på sociala medieplattformar genom perfekta inläggsdesigner och strategier och hjälpa dig att driva trafik med mindre investeringar.

I den här artikeln kommer jag att diskutera vad Tailwind-appen är, hur den hjälper influencers och bloggare att växa sina varumärken och några av dess alternativ.

Nu kör vi!

Vad är Tailwind?

Medvind är en smart social mediahanterare online som låter dig växa ditt företag genom populära sociala medier som Pinterest och Instagram.

Det primära målet med Tailwind-applikationen är att göra marknadsföringen enkel för alla företag. Det erbjuder avancerade marknadsföringsverktyg för att få fler följare, optimera inlägg och hantera andra aspekter av dina profiler.

Tailwind gör det möjligt för även ett litet företag att göra marknadsföring som ett stort företag men utan att behöva anställa ett stort marknadsföringsteam. Nu kan du enkelt planera marknadsföringskampanjer, skapa unikt innehåll och visa det innehållet för rätt målgrupper utan att påverka vardagliga uppgifter.

Tailwind grundades av Danny och Alex, som till en början byggde lösningar för att övervinna de marknadsföringsutmaningar de stod inför och förbättra affärstillväxten. De byggde schemaläggnings- och analysverktyg för innehåll i sociala medier.

Den första versionen lanserades 2015 och syftade till att möta andra företags marknadsföringsbehov. I slutet av 2019 byggde Tailwind om huvudflödet för att främja flerkanalsmarknadsföring med mindre tid och resurser. Detta inkluderar Medvind Skapaen ny tjänst för e-postmarknadsföring, Replier.ai och mer.

Medvind för Pinterest:

Med Tailwind kan du schemalägga pins för veckor och dagar på kortare tid. Den kommer med funktioner som Smartloop, SmartSchedule och Communities. Du kan schemalägga maximalt 25 pins varje dag. Skapa flera styrelselistor och fäst dem enkelt med ett enda klick. Dessutom kan du övervaka alla schemaläggningsaktiviteter med Google Chrome och mobiltillägg.

Medvind för Instagram:

Tailwind hjälper dig att öka din onlinetrafik enkelt med funktioner som Hashtag Finder, Content Optimization och SmartSchedule. Du kan planera dina Instagram-inlägg varje dag på några minuter och låta Tailwind lägga upp dem automatiskt baserat på rätt bildtexter, tid och design.

Funktioner

Medvind låter dig skapa hundratals engagerande inlägg speciellt optimerade för Facebook, Pinterest och Instagram utan att behöva överlägsen designkunskaper för sociala medier.

#1. Medvind Skapa

Medvind Skapa genererar innehåll eller inlägg automatiskt för sociala medieplattformar. Med detta kan du skapa med självförtroende och skapa ”nästan färdiga” designs. Det förvandlar dina foton till flera högkvalitativa inlägg.

Nu kan du på ett magiskt sätt skapa pins på Pinterest, förvandla foton till personliga pindesigner. Dessutom ger Tailwind en förhandsvisning av stiftdesigner så att du hittar rätt. Varje pindesign du hittar är expertdesignad för Pinterest-engagemang.

Här är några uppgifter du kan göra med det här verktyget:

 • Du kan växla mellan layouter, foton och färger för att hitta den perfekta looken.
 • Skapa iögonfallande berättelser och inlägg automatiskt med Tailwinds anpassningsbara och vackra mallar.
 • Tailwind tar dina varumärkesbilder och inställningar för att skapa vackra Instagram-berättelser och inlägg.
 • Medvind kan generera flera Facebook-inlägg med ett enda klick.
 • Välj bland hundratals optimerade inlägg skapade specifikt för Facebook och ge din publik vad de vill se.
 • Det erbjuder också ett e-postverktyg som kan skriva attraktiva e-postämnesrader för ditt företag. Detta sparar tid och ger resultat. Du kan enkelt hitta och konvertera kunder med AI-driven e-post och sociala medier kombinerat.
 • Du kan skapa kampanjer och skicka dem till dina målgrupper för att generera maximala klickningar, konverteringar och öppningar.
 • Skapa en feedbackloop som påminner dig om marknadsföringsmål.
 • Du kan automatiskt skicka uppföljande e-postmeddelanden för att ge varma leads till kunder, välkomna nya leads och göra befintliga kunder till fans så att de kan dela ditt varumärke med familj och vänner.

#2. Medvindsschema

Tailwinds smarta schemaläggare för sociala medier låter dig spara tid på att skapa inlägg på sociala medier för Pinterest, Facebook och Instagram. Hoppa över inlägg manuellt och publicera automatiskt inlägg på sociala medier med lätthet.

 • Pinterest Scheduler: Med Tailwinds Pinterest Scheduler kan du skapa vackra nålar, mäta resultat och utöka din räckvidd. Det hjälper dig att schemalägga nålar och visuellt planera vid de bästa tiderna. Tailwinds webbläsartillägg hjälper dig att skapa pins från hela världen och skicka varje pin till de mest relevanta brädorna med några få klick.

Dessutom kan du optimera pintiteln och beskrivningen för att säkerställa att du får rätt alternativ. Gör de nödvändiga justeringarna, schemalägg Pinterest-inläggen och du är klar.

 • Instagram Scheduler: Det hjälper dig att planera, optimera, analysera och skapa dina inlägg så att du kan fokusera på ditt företag. Tailwind publicerar dina videor och inlägg automatiskt på Instagram. Du kan schemalägga allt innehåll, inklusive berättelser och flera bildinlägg, för att öka engagemanget.

Få dina bildtexter att se rena ut genom att schemalägga hashtaggar för att lägga upp dina kommentarer. Instagram Scheduler maximerar tillväxten med SmartScheduler, Hashtag Finder och tidsbesparande genvägar. Tailwind Schedule erbjuder ett dra-och-släpp-rutnät och förhandsgranskningsalternativ för att schemalägga ett inlägg.

Med Medvind Som din chef för sociala medier får du aldrig slut på idéer eftersom det erbjuder bildtextmallar och personlig inläggsinspiration. Med hjälp av smartare analyser kan du kontrollera profilprestanda, inläggsinspektör och sammanfattningsrapporter, samt driva trafik med en varumärkesmålsida.

 • Facebook-schemaläggare: Skapa en meningsfull kontakt med följare och fans med hjälp av bilder som underhåller och inspirerar.

Med schemaläggare kan du vara konsekvent utan att behöva komma ihåg när du ska göra inlägg.

#3.Medvind Optimera

Få allt du behöver för att maximera ditt sociala nätverks prestanda med intuitiva insikter, smarta förslag och enkel rapportering. På så sätt kan du bygga din onlinenärvaro bättre och fatta bättre beslut. Du kan planera och schemalägga Instagram-inlägg och pins vid perfekta tidpunkter för bättre engagemang.

Förbättra din räckvidd genom att använda de mest effektiva hashtaggarna. I varje inlägg du publicerar finns det en ”länk i bio” som gör det enkelt för publiken att besöka sidan och göra köp från dina inlägg.

#4. AI-förbättrad marknadsföring

Medvinds fantastiska marknadsföringsverktyg erbjuder avancerad AI för att skapa en kopia som är redo att posta inom några sekunder så att du enkelt kan göra marknadsföring. Utnyttja AI-marknadsföringsverktyg för att designa mer innehåll, skriva engagerande kopior och frigöra din tid. Du kommer att få:

 • SEO-verktyg
 • Chatbot rådgivare
 • E-post marknadsföring
 • Kopieringsoptimering
 • Videomarknadsföring
 • Blogginlägg
 • Annonstext
 • Produktlistor
 • AI-bilder
 • Hashtag-generator
 • E-handelsannonser: Du kan använda AI för att skapa annonser och automatiskt maximera dessa annonser för att öka försäljningen och trafiken. Förbättra butikens potential för enkel och snabb tillväxt med AI. Du kan driva mer trafik till din e-handelsbutik med unika annonser optimerade för att öka trafiken och beställningarna.
 • Co-pilot för innehåll: Detta är marknadsföringsverktyget som din personliga tränare som ger dig en lätt att följa och personlig marknadsföringsplan så att du alltid vet vad du ska skapa, hur du ska växa, var du ska fokusera och vad du ska få. Content co-pilot kommer att hjälpa till att generera ROI med din tillgängliga tid.

Nu finns det ingen anledning att kämpa med writer’s block, redigering och mer. Tailwinds spökskrivare avancerad AI är inställd och utbildad specifikt för att designa effektiv marknadsföringstext. Den producerar naturligt ljud med perfekt grammatik och optimerar dessa kopior för att nå dina mål.

#5. Analys och resultatspårning

Medan du funderar på marknadsföring i sociala medier, glömmer du statistiken och strategin som är de väsentliga termerna som används i marknadsföring. Det är svårt att förstå vad som fungerar bäst för din publik utan ett ordentligt mål, plan och mätningar.

Varje inlägg eller nål blir meningslöst utan att spåra prestandan. För att mäta dina sociala medier måste du fokusera på fyra faktorer som kommer att hjälpa till att bestämma fördelarna med sociala nätverk. Faktorerna är räckvidd, röstandel, konverteringsstatistik och engagemangsstatistik.

Tailwind låter dig spåra viktiga analyser för dina sociala medieplattformar. Det bryter ner varje data till lättsmält information och hjälper dig att hålla reda på analyser och prestanda.

Prissättning

Medvind har olika prisplaner med en mängd funktioner beroende på vad du behöver:

 • Gratis för alltid: Tailwind erbjuder tidsbesparande funktioner gratis. Det här är för ett Pinterest-, ett Instagram- och ett Facebook-konto, 20 inlägg/månad, 20 inläggsdesigner/månad, 5 Tailwind-gemenskaper, grundläggande analyser, obegränsade e-postkontakter, 10 spökskrivarkrediter/månad, 20 e-postsändningar/månad och mer .
 • Pro: Få allt du behöver för att öka din varumärkestillväxt för 12,99 USD/månad vid årlig fakturering. Detta inkluderar ett Pinterest-, Instagram- och Facebook-konto, 100 inlägg/månad, 200 inläggsdesigner/månad, smart.bio anpassad länk, avancerad analys, 200 e-postsändningar/månad och mer.
 • Avancerat: Om du har flera varumärken kan du få det här paketet för 19,99 USD/månad vid årlig fakturering. Detta inkluderar två Pinterest-, Instagram- och Facebook-konton, 1 000 inlägg/månad, obegränsade inläggsdesigner, 250 Ghostwriter Credits/månad, 500 e-postsändningar/månad, obegränsade Tailwind-gemenskaper och mer.
 • Max: Få obegränsad tillgång till att hantera dina flera konton för $39,99/månad när de faktureras årligen. Detta inkluderar tre Pinterest-, Facebook- och Instagram-konton, obegränsade inlägg/månad, obegränsade inläggsdesigner, 500 Ghostwriter Credits/månad, obegränsade Tailwind-gemenskaper, 5 användare, 1000 e-postsändningar/månad och mer.

Tailwind erbjuder också fler planer för ditt företag med högre e-postsändningar och andra funktioner. För det kan du kontakta dess team.

Om du fortfarande letar efter fler alternativ, kolla in några av de bästa Medvind alternativ.

Alternativ

#1. SocialPilot

Få kraftfull publicering, insiktsfulla analyser, sömlöst samarbete och smart AI-assistent för dina marknadsföringsmål på sociala medier med SocialPilot. Den har ett lättanvänt gränssnitt för att driva kontinuerlig innovation och erbjuder effektiva planer.

Funktioner:

 • Publicering: SocialPilot hjälper dig att schemalägga och publicera innehåll enkelt på sociala medieplattformar. Den erbjuder klassens bästa publiceringsfunktioner, inklusive stöd för flera nätverk, anpassning, innehållsstrategi, schemaläggning, lagring av innehåll och generering av inlägg med AI.
 • Analyser och rapporter: Du kan ladda ner analysen för att fatta beslut om marknadsföringsstrategier. Du kommer att få flerkanalsanalys, kombinerade analysrapporter, white-label-rapporter i PDF-format och en enkel uppsättning av social rapportering.
 • Engagemang: Håll din konversation flytande genom att engagera dig med din aktiva publik med hjälp av SocialPilots sociala inkorg. Det erbjuder krångliga inkorgsmeddelanden, recensionshantering, gemenskapskontakter och mänskliga konversationer.
 • Samarbete: Använd samarbetsfunktioner för att göra dina arbetsflöden smidigare. Du kan samordna effektivt, få godkännandeaviseringar i realtid, upprätta behörigheter och roller och hantera arbetsflödet.
 • White Label: SocialPilot hjälper byråer att använda sina verktyg för att skapa inkomstströmmar genom att anpassa sitt verktyg, effektivisera säkerheten, anpassa webbadresser och anpassa analysrapporter.

Om du är osäker på SocialPilot kan du prova en 14-dagars gratis provperiod för att förstå hur det förbättrar din varumärkestillväxt.

#2. Senare

Upplev en one-stop-shop för alla dina marknadsföringsbehov på sociala medier med Later och odla ditt varumärke genom att engagera publiken med fantastiska inlägg och design.

Funktioner:

 • Schemalägg och publicera: Håll ditt sociala medieinnehåll fräscht och organiserat genom att skapa, redigera och schemalägga inlägg för publicering.
 • Linkin.bio: Du kan använda TikTok och Instagram bio för att driva organisk trafik till din onlinebutik, blogg eller webbplats med en anpassad länk.
 • Analys: Med Later’s analytics kan du förstå vilket innehåll som fungerar bättre. Du kan få insikterna och fatta välgrundade beslut enkelt.
 • Verktyg för att skapa innehåll: Du kan söka efter unikt varumärkesinnehåll med den här funktionen. Kreativa verktyg låter dig organisera och redigera dina media så att du enkelt kan hitta innehållet du letar efter.

Senare har även en gratis provperiod i 14 dagar så att du kan veta vilken plan som är bättre för ditt varumärke.

#3. Sprout Social

Sprout Social ger en kraftfull lösning på dina marknadsföringsbehov i sociala medier. Det frigör potentialen hos sociala nätverk för att förändra din marknadsföringsstrategi tillsammans med alla delar av din organisation.

Ditt team kan extrahera affärsvärde, stärka marknadspositionen och driva intäkter. Få värdefulla insikter snabbt och se värde snabbare för att fatta omedelbara beslut. Du kan lyfta ditt varumärke utan att bygga om teknikstacken. Sprout har starka partnerskap med olika applikationer för att hjälpa dig växa mer.

Ge Sprout Social en gratis provperiod i 30 dagar och upptäck den mest sammanhållna och robusta affärslösningen för sociala medier.

#4. Skickas

Öka dina kunder, attrahera nya målgrupper, nå dina mål med Skickas, och utöka ditt varumärke i stor skala. Det erbjuder övervakning, schemaläggning och rapportering på din sociala medieplattform.

Funktioner:

 • Direkt schemaläggning: Schemalägg din månads arbete på några minuter och skräddarsy dina inlägg med platser, profiltaggar och hashtags.
 • Ocean av inläggsidéer: Du kan snabbt hämta engagerande inlägg med Sendibles automatiska RSS-flöden, Google Alerts och helgdagskalender.
 • Innehållsanpassning: Sendible låter dig lägga till bilder från Canva, Pexels eller GIPHY och anpassa dem med den inbyggda bildredigeraren.
 • Rapporter och trender: Du kan visa dina resultat med hjälp av automatiserade rapporter och få information om de bäst presterande inläggen för att känna till strategin.
 • Publikens engagemang: Du kan snabbt svara på publikens kommentarer, omnämnanden och direktmeddelanden i en centraliserad inkorg.

Med Sendible kan du dra nytta av en 14-dagars gratis provperiod.

#5. Buffert

Bygg en organisk publikbas med hjälp av Bufferts marknadsföringsverktyg för sociala medier. Det kan hjälpa dig på fyra sätt:

 • Buffer berättar vad och när du ska publicera så att ditt innehåll sticker ut. Detta hjälper dig att dela klickvärdigt innehåll med din publik för att få fler klick.
 • Den delar dina inlägg på rätt plattformar med hashtags så att ditt varumärke växer.
 • Den publicerar ditt innehåll på sociala medieplattformar, vilket sparar enormt mycket tid. Få automatiska rapporter för att visa upp ditt arbete.
 • Verktyget gör samarbetet enklare. Du kan arbeta fritt med Buffers godkännande- och behörighetsflöden.

Du kan välja vilken plan som helst genom att välja antal kanaler och faktureringscykel. Buffer är gratis för företag och privatpersoner som kommer igång med sociala nätverk.

Slutsats

Medvind gör det enkelt för bloggare, påverkare på sociala medier och företag att hantera sina sociala medieprofiler och publicera det innehåll som krävs vid rätt tidpunkt för att locka fler publik. Den tillhandahåller också marknadsföringsstatistik för sociala medier för att hjälpa dig att fatta bättre beslut.

Du kan schemalägga inlägg för att publicera dem vid rätt tidpunkt utan att lägga upp innehåll manuellt på olika sociala nätverk. Det hjälper dig att spara tid och ansträngning och driva organisk, äkta trafik från Instagram och Pinterest, så att du kan nå dina marknadsföringsmål.

Så om du vill göra kontohanteringen på sociala medier enklare, försök Medvind!

Härnäst, de bästa sociala lyssningsverktygen för att växa företag.