Bärbar kraftstation med banbrytande teknologi

Bärbara kraftverk blir allt vanligare. Ampace, en känd litiumjonbatterijätte, sticker ut med sitt engagemang för att leverera kraftfulla och pålitliga energilösningar.

Det senaste tillskottet till sin lineup, den Ampace Andes 600 Proär ett bärbart kraftverk som kapslar in Ampaces engagemang för avancerad batteriteknik och miljövänliga energilösningar.

I hjärtat av Andes 600 Pro ligger ett 584 Wh-batteri som drivs av battericellsteknologi av fordonskvalitet. Med en anmärkningsvärd livslängd på upp till 2000 cykler, garanterar Andes 600 Pro en långvarig och pålitlig kraftlösning. Batteriet har en extraordinär felfrekvens, vilket skiljer det åt när det gäller säkerhet och tillförlitlighet.

600W AC-utgång och stöd Upp till 1800W

Andes 600 Pro erbjuder en robust 600W AC-utgång i en kompakt design. Utrustad med nio utgångsportar, inklusive AC, DC, biluttag, USB-C och USB-A, stöder den olika användarscenarier. Med Ampaces exklusiva A-Turbo-teknik kan Andes 600 Pro till och med hantera apparater med ett maximalt effektbehov på upp till 1800W, vilket säkerställer mångsidighet för ett brett utbud av elektriska enheter och applikationer.

Snabbladdning med A-Boost-teknik

Ampaces banbrytande battericellsteknik sträcker sig till snabbladdning med A-Boost-tekniken. Andes 600 Pro stöder 550W elnätsladdning, 200W solcellsladdning och 120W billaddning. AC-laddning kan uppnå en 80 % laddning på bara en timme och en fullständig 100 % laddning på häpnadsväckande korta 1,5 timmar. Detta säkerställer att användarna upplever minimal stilleståndstid och maximal effektivitet, oavsett om de är anslutna till elnätet, en billaddare eller använder en solpanel.

Extrem miljöprestanda

Andes 600 Pro visar exceptionell prestanda även under tuffa miljöförhållanden. Med en kapacitetsretention på över 80 % bibehåller kraftverket en stabil urladdningsprestanda även i temperaturer så låga som -20°C (-4°F). Detta gör den tillförlitlig under extrema förhållanden, vilket säkerställer konsekvent och pålitlig effekt när det behövs som mest.

LiFePO4 Hybrid System och MTW-teknik

Med 12 battericeller och en exklusiv LiFePO4 hybridsystemteknik ger Andes 600 Pro högre energitäthet, längre servicetid och snabbare laddningshastighet jämfört med vanliga LiFePO4-batterier. Multiple Tabs Winding (MTW)-tekniken säkerställer stabil urladdning vid hög effekt, vilket förhindrar lokal överhettning.

Ampace App för sömlös kontroll

För att förbättra användarupplevelsen tillåter Ampace-appen användare att sömlöst styra Andes 600 Pro via Bluetooth och Wi-Fi-anslutningar. Appen ger fjärråtkomst för att övervaka effektnivåer, anpassa inställningar, utföra firmwareuppgraderingar, justera LED-ljusstyrka och hantera temperatur, vilket ger användarna full kontroll och optimering.

Kompakt, hållbar och bärbar design

Andes 600 Pros kompakta design väger bara 16,76 pund och kompromissar inte med prestanda. Dess hållbara design inkluderar en höghållfast strukturell ram, dubbelskals battericellsskydd och överensstämmelse med olika internationella standarder för säkerhet och tillförlitlighet. Kraftverket genomgår rigorösa tester, vilket säkerställer att det utmärker sig i hållbarhet och tål olika miljöförhållanden.

Ytterligare egenskaper

Andes 600 Pro stöder laddning av solpaneler, och Ampace erbjuder två modeller av solpaneler med laddningseffekter på 100W respektive 200W.

Andes 600 Pro är utrustad med en LCD-skärm, omgivande ljus och en framåtriktad ficklampa, och säkerställer en tydlig visuell visning och bekvämlighet i svagt ljus. Kraftstationen arbetar på en viskande tyst nivå på under 30dB med viloläge och ger en tyst miljö under drift.

Omfamna orubblig kraft med Ampace Andes 600 Pro

Ampace Andes 600 Pro kombinerar avancerad batteriteknik, banbrytande funktioner och ett engagemang för hållbarhet. Oavsett om det gäller utomhusäventyr, husbilsresor, nödströmsbackup i hemmet eller något annat scenario, Andes 600 Pro erbjuder en pålitlig och mångsidig kraftlösning.

Under en begränsad tid kan Ampace Andes 600 Pro finns tillgänglig till ett speciellt rabatterat pris. Genom att använda koden 20OAO686 kan kunderna njuta av 20 % rabatt, vilket ger slutpriset till 359,20 USD. Detta exklusiva erbjudande gäller från 20 januari till 29 februari.

Detta är ett sponsrat inlägg. Produktvalen och åsikterna som uttrycks i den här artikeln är från sponsorn och återspeglar inte MakeUseOfs eller dess personals redaktionella riktning.