Återställ iPhone som ett proffs utan någon datakatastrof

Att förlora data kan vara en mardröm.

Från filer och bilder till kontakter, meddelanden, anteckningar och samtalshistorik, din iPhone kan innehålla hela ditt liv i form av data, vilket kan tyckas vara slutet på världen. Men oroa dig inte; det finns vissa appar där ute som kan hjälpa dig att enkelt återställa data.

En av apparna som jag personligen kan gå i god för är PhoneRescue. Det kan hjälpa dig att återställa en mängd viktiga filer på din iPhone. När jag använde den överträffade den snabba och sömlösa hämtningen av data mina förväntningar eftersom jag inte förutsåg att alla mina filer skulle hämtas och överföras tillbaka till min iOS-enhet så snabbt.

I det här inlägget kommer jag att dela min djupgående syn på prestandan och tillförlitligheten hos PhoneRescue som en dataåterställningsapp och om det skulle vara till hjälp för dig.

Vikten av att förebygga dataförlust

I en värld som drivs av data kan det vara katastrofalt att förlora dem. De flesta av oss lagrar allt på våra telefoner, även vår identitet. Om du är något som jag, råkar du ha en kopia av ditt körkort på din telefon.

Med våra telefoner som har så mycket av vår identitet, finansiella register, personlig information, meddelanden, kontakter och praktiskt taget hela vårt liv, kan det vara katastrofalt att förlora den.

Inte konstigt att molnlagring har fått så mycket friktion de senaste åren. Tjänster som Google Drive och iCloud tillåter oss att säkerhetskopiera våra viktiga data på molnet, vilket innebär att data lever oberoende av telefonen.

Oavsett om du tappade bort din telefon, blev stulen eller om systemet på din enhet kraschade av någon anledning, kan din data förbli skyddad eftersom den till att börja med aldrig fanns i enhetens lagring. Det är därför det är viktigt att säkerhetskopiera dina data i molnet för att förhindra dataförlust.

Trots det finns det flera appar där ute som du kan använda som en sista utväg om du har tappat all din telefons data.

PhoneRescue är lätt en av de mest användbara, tack vare dess användarvänliga gränssnitt och avancerade funktioner som kan göra dataåterställning till en lek. Tja, åtminstone i de flesta fall. Det kan hjälpa dig på mer än ett sätt.

Introduktion – PhoneRescue

Telefonräddning av iMobie är en dataåterställningsapp som kan återställa raderade och förlorade filer från iPhone, iPad och även Android-enheter. Appen kan hämta alla former av data, vare sig det är foton, kontakter, meddelanden, anteckningar, samtalshistorik, kalendrar, påminnelser, filer, dokument eller annan data från tredje part.

PhoneRescue designades från början för iOS men fungerar även med Android nu, så appen är fullt utrustad för att hjälpa dig att återställa telefonens data. Det bästa med denna programvara är att den kan hämta data även från skadade säkerhetskopior, vilket gör den tillräckligt effektiv för att vara det bästa valet för användare.

PhoneRescue-funktioner

PhoneRescue kommer med en svit av omfattande funktioner som kan göra dataåterställning till en absolut lek. Här är allt du behöver veta om det här verktyget:

#1. Systemkrav

För att PhoneRescue ska fungera måste ditt system uppfylla vissa minimikrav. Tack och lov är appen kompatibel med i stort sett alla de senaste Windows- och Mac-operativsystemen.

De andra kraven är inte heller lika sofistikerade, så det finns en stor chans att programvaran fungerar på din enhet utan problem. Här är systemkraven för denna lösning:

 • Windows OS: Windows 11, 10, 8, 7, Vista, både 32bit och 64bit
 • Mac OS: macOS Ventura, macOS Monterey, macOS Big Sur, macOS Catalina, macOS Mojave, macOS High Sierra, macOS Sierra, OS X 10.11, 10.10, 10.9, 10.8
 • Upplösning: 1024×768 skärm eller högre
 • CPU: Pentium IV 2,4 GHz eller högre
 • RAM: 512MB systemminne
 • Displaykort: Accelererad 3D-grafik – 64MB RAM
 • Ljudkort: Windows-kompatibelt ljudkort
 • Hårddisk: 100 MB och mer ledigt utrymme
 • Övrigt: Apple Device Driver

För att vara på den säkrare sidan är det bäst att se till att PhoneRescue är 100 % kompatibel med din dator innan du köper den betalda versionen.

#2. Kompatibilitet och enheter som stöds

Kompatibiliteten för PhoneRescue är omfattande, och den kan användas på nästan alla de senaste smartphones och OS-versioner.

Dataåterställningsappen är kompatibel med i stort sett alla iPhone, iPad, iPod och Android-telefoner. Det fungerar bra med iPhone 3G och högre, inklusive den senaste iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max. Den stöder också alla iPad-modeller, inklusive den senaste iPad 8, iPad mini 6 och iPad 9.

PhoneRescue kan också köras på alla populära Android-telefoner, inklusive Samsung, Google Phone, Sony, Oppo, Lenovo, Xiaomi, OnePlus och mer.

#3. Funktioner

En av de främsta lockelserna med PhoneRescue är dess omfattande funktioner och funktioner som gör den till den mest kraftfulla appen för dataåterställning som finns.

Här är höjdpunkterna att hålla utkik efter:

 • Ingen dataförlustteknologi: Låter dig enkelt återställa alla och diverse data.
 • iTunes Backup Recovery: Återställer filerna som lagrats i din iTunes-säkerhetskopia på några sekunder. Detta inkluderar personlig data som kontakter och meddelanden och mediadata som foton, videor och musik. Du kan också räkna data i appen som dokument och bilagor.
 • iOS-systemåterställning: Återställer ditt iOS-system när din telefon går sönder eller kraschar.
 • iCloud-återställning: Ger dig tillgång till dina iCloud-data utan problem.
 • Dold dataåterställning: Hitta och återställ nedgrävd data som har undgått dina ögon.
 • Borttagning av låsskärm: Tar bort låset på din iPhone om du har blivit utelåst eller glömt lösenordet.

Och till toppen har den det enklaste gränssnittet, vilket gör det lättare att få kläm på appen och använda den för att återställa din värdefulla data på nolltid.

Läs också: Så här överför du data/filer till iPhone och iPad utan iTunes

#4. Prestanda och framgångsfrekvens

PhoneRescue har en utmärkt meritlista när det gäller att återställa förlorad data, efter att ha återställt data från 57 miljoner iOS- och Android-användare.

Även om jag inte kan tala för miljonerna, kan jag säga att det har en fantastisk framgångsfrekvens från min personliga erfarenhet. Det hjälpte mig att återställa många av mina personliga filer, foton och andra data när mitt system kraschade och jag trodde att allt hopp var ute.

Appen är extremt lätt att använda, med en enkel installation och okomplicerad process för att hjälpa dig att återställa förlorad data. Du behöver inte hantera ett komplicerat system för att få kläm på det.

#5. Datasäkerhet och integritet

PhoneRescue har inga baktankar för dina data. Allt det gör är att återställa din förlorade data och returnera den till dig utan att lagra den på dess servrar. Detta säkerställer maximal sekretess, eftersom all din data i slutändan endast lagras på din enhet.

Sammantaget behöver du inte oroa dig för ett intrång, eftersom PhoneRescue är legitimt och säkert att använda.

#6. Kundsupport och tjänster

iMobie är känt för sitt robusta och lyhörda kundsupportteam. Naturligtvis sträcker sig deras 24/7 kundservice även till deras prisvärda produkt, PhoneRescue.

Oavsett om du upplever några problem med appens prestanda, betalningar eller produktion, kan du kontakta deras team när du vill, oavsett din tidszon. Deras lyhörda team kommer att återkomma till dig snabbt och hjälpa dig att navigera i problemet du står inför.

#7. Prissättning

PhoneRescue erbjuder 3 planer för iOS-användare:

 • 3-månadersprenumeration för $45,99
 • 1-års prenumeration för $49,99
 • Engångsköp för $69,99

Och det är för obegränsade iOS-enheter och en Mac eller PC.

För Android kostar 1-årsprenumerationen $39,99 och ett engångsköp kostar $55,99 för antingen 5 enheter eller 1 Mac eller PC. Den erbjuder också en fleranvändarplan som tillåter drift i 10-15 enheter och har en prislapp på $65,99 – $79,99. Du kan välja den bästa planen baserat på din budget och övergripande behov.

Hur man återställer data med PhoneRescue

Att återställa data med PhoneRescue är så enkelt som det kan bli. Här är en steg-för-steg-guide om hur du gör det:

Steg 1: Ladda ner och installera PhoneRescue på din Mac eller PC.

Steg 2: Anslut din iPhone till din PC via USB-kabeln. Öppna den nedladdade programvaran på din dator och klicka på läget Återställ från iOS-enhet. Fortsätt att skanna din enhet efter all data genom att klicka på pilknappen i det nedre högra hörnet.

Steg 3: Välj vilken typ av data du vill återställa. Om du ska återställa allt, klicka på alternativet Välj alla och tryck sedan på OK.

Detta kan ta några minuter, så vänta tills det laddas helt.

Du får en lista över data som kan återställas, till exempel:

 • Kontakter
 • Röstmeddelanden
 • Telefon historik
 • Meddelanden
 • Påminnelser
 • Webbläsarhistorik
 • Kalenderanteckningar
 • Foton
 • Röstmemon
 • musik
 • videoklipp
 • Anteckningar

Steg 4: Välj de specifika data som du vill återställa från förhandsgranskningen genom att markera dem. Listan kan innehålla både förlorad och befintlig data, men du kan separera dem så att de bara inkluderar förlorad data om du vill. Du kan också söka efter specifik data genom att ange nyckelord i sökrutan.

Steg 5: Återställ vald data till enhet eller till dator. Återställningsprocessen börjar så snart du väljer något av de två alternativen. Du kommer att meddelas om processen när den är klar.

Helt klar! Du har lyckats återställa din förlorade data till din enhet. Det är denna lättanvända PhoneRescue för att hämta dina värdefulla filer.

Alternativ till PhoneRescue

PhoneRescue är inte den enda dataåterställningsappen där ute. Om du tror att det här verktyget inte har det du letar efter (vilket är osannolikt) kan du kolla in några alternativ och se om de passar. Här är några av de andra dataåterställningsappar som du kanske vill använda:

#1. Tenorshare UltData

Tenorshare UltData är en användbar lösning som kan hjälpa dig att återställa raderade eller förlorade data från iCloud, iTunes och din iOS-enhet. Den stöder över 35 filtyper, inklusive kontakter, meddelanden och foton, och kan till och med återställa data från tredjepartsappar, som WhatsApp, Viber, WeChat, Line och mer.

Dess avancerade funktioner, robusta prestanda och kompatibilitet med alla de senaste iPhone-enheterna gör den till ett utmärkt val för dataåterställning.

En av de bästa sakerna med denna programvara är att den ger planer för både privatpersoner och företag. Så oavsett om du vill skydda din data eller hela ditt teams, kan du använda Tenorshare UltData för optimal datasäkerhet.

#2. Dr Fone

Ett iPhone-dataåterställningsverktyg med en av de högsta framgångsfrekvenserna, Dr Fone har funnits ett tag nu, och det bara växer med tiden. Det kan återställa över 18 datatyper, inklusive foton och WhatsApp-meddelanden.

Processen är enkel. Du väljer de data du vill återställa, förhandsgranskar förlorad data, återställer den till din enhet och exporterar dem till din dator för säkerhetskopiering. Den sömlösa driften är det som drog många människor till verktyget.

Avslutande tankar

Även om både Tenorshare UltData och Dr. Fone är fantastiska verktyg för dataåterställning i sig, står min röst fortfarande för PhoneRescue. Det är ett komplett paket med ett verktyg som har alla funktioner som du kan hoppas på.

Deras kundteam är alltid tillgängligt när du behöver dem, och utöver det är priserna ganska konkurrenskraftiga. Inte att förglömma, hela processen att hämta tillbaka din data tar bara några minuter av din tid, och jag är övertygad om att även ett barn skulle kunna göra det – så enkelt är det.

Lär dig sedan de bästa sätten att överföra data till en ny iPhone.