De bästa erbjudandena för Samsung Galaxy Z Fold 5-fodral

Låt oss hitta några fantastiska erbjudanden för nya Samsung Galaxy Z Fold.

När du får en helt ny telefon är en av de första sakerna du måste göra att hitta rätt sätt att hålla den skyddad. När allt kommer omkring, att tappa telefonen till marken och se fodralet få en buckla eller skärmen splittras är mellan hjärtskärande och upprörande eftersom du spenderade så mycket på enheten. Tja, när Samsung Galaxy Z Fold 5 lanseras är det ytterst viktigt att se till att vi får ett fodral till enheten.

Med den billigaste Z Fold 5 som går för $1 800, är ​​det förståeligt varför vi alla skulle göra allt i vår makt för att skydda enheten. Vikbara telefoner kan se coola ut och låta dig utföra fler uppgifter samtidigt, men de löper också större risk att tappas på grund av sin storlek. Så eftersom du redan har spenderat en förmögenhet på den nya enheten är det bättre att lägga in några extra dollar för att få ett fodral också!

Kommer du att välja ett snyggt fodral eller en mer robust look? Vill du ha alla klockor och visselpipor av att blanda skärmskydd med fodral? Nåväl, vi har lite av allt samlat här, samt några fantastiska rabatter. Håll också utkik efter några extra rabatter som endast är tillgängliga för MUO-läsare i form av kupongkoder!

Det bästa Samsung Galaxy Z Fold 5-fodralet

Burga Samsung Galaxy Z Fold 5 skal

-10 % med MUOX10-kupongkod

36,86 $ 40,95 $ Spara 4,09 $

Samsung Galaxy Z Fold 5 är redan en ganska skrymmande telefon med tanke på dess konstruktion, så du vill inte lägga till ännu mer till den. Detta Burga-fodral ser inte bara vackert ut, utan det kommer också att skydda din telefon från stötar och fall samtidigt som det är supertunt. Detta snäppfodral är en modell med hårt skal som är tunn, elegant och lätt. Det kommer att skydda telefonens kamera och skärmar ordentligt med de upphöjda ramarna, samtidigt som telefonens form och känsla bibehålls. Vår speciella rabattkod för MUOX10 kommer att sänka priset med 10 % på dina beställningar på Burgas hemsida och det fungerar på telefonfodral, ringhållare och andra tillbehör, vilket är ganska häftigt.

SUPCASE Unicorn Beetle Pro Series-fodral till Samsung Galaxy Z Fold 5

Använd 15OFFMUO kupongkod

$80 $90 Spara $10

Den efterlängtade Galaxy Z Fold 5 är redan på väg till folk och det är bra att SUPCASE Unicorn Beetle Pro finns till rea så att du kan skydda din nya Samsung-enhet. Detta fodral erbjuder en perfekt blandning av stil och funktionalitet för alla dina behov. Den är kompatibel med S Pen Fold Edition och kommer med ett inbyggt skärmskydd som skyddar mot repor. Fodralet innehåller också ett stativ som kan fungera för handsfree-visning i flera vinklar, inklusive porträttläge. Den har också en speciell pennhållare designad för att skydda din Stylus från dagligt slitage. Utöver alla dessa funktioner har den testats för fallskydd upp till 20 fot. Detta fodral är inte bara till rea, utan det kommer också med en speciell rabatt för MUO-läsare. Skriv in 15OFFMUO för att få fodralet för $60.

 • Miimall Samsung Galaxy Z Fold 5 fodral

  -10% med kupong

 • AICase Slim Fit-fodral för Galaxy Z Fold 5

  -5% med kupong

 • MATEPROX genomskinligt fodral för Samsung Galaxy Z Fold 5

  -2$ med kupong

Caseology Parallax för Samsung Galaxy Z Fold 5

-3$ med kupong

$25 $40 Spara $15

Caseology Parallax Protective Case för Samsung Galaxy Z Fold 5 5G är det ultimata tillbehöret för dig som är sugen på både stil och funktionalitet. Med en slimmad och elegant 3D-design erbjuder Galaxy Z Fold 5-fodralet förbättrad ergonomi och ett texturerat TPU-grepp på alla kanter, vilket säkerställer ett bekvämt och säkert grepp. Dessutom ger den medföljande självhäftande remsan ännu mer säkerhet. Caseology levererar en högkvalitativ och edgy produkt som perfekt kompletterar din Galaxy Z Fold 5. Dessutom kan du få den med en anständig rabatt, speciellt om du också lägger till kupongen på sidan till din beställning.

Spigen Slim Armor Pro-fodral till Galaxy Z Fold 5

$70 $95 Spara $25

Spigens Slim Armor Pro-fodral till Galaxy Z Fold 5-fodralet har börjat säljas. Detta eleganta och hållbara fodral kommer att hålla din enhet säker och säker hela tiden. Med dubbla lager och Air Cushion Technology kommer din telefon att förbli skyddad från oavsiktliga fall och stötar medan den nya skumtekniken lägger till ett extra lager av stöttålighet för ultimat sinnesro. De öppna knapparna ger enkel åtkomst till alla funktioner på enheten, medan premiumfinishen säkerställer ett bekvämt grepp och stil. Dessutom kan du spara en hel del pengar när du beställer den.

 • PUROOM för Samsung Galaxy Z Fold 5

  -20% med kupong

  $37 $40 Spara $3

 • Spigen Thin Fit P-fodral för Galaxy Z Fold 5

  -5% med kupong

  $50 $70 Spara $20

 • lisade till Samsung Galaxy Z Fold 5 Fodral med rem

  -10% med kupong

 • Vihibii-fodral till Samsung Galaxy Z Fold 5

  -10% med kupong

 • NULETO Läderfodral för Galaxy Z Fold 5 med korthållare

  -10 $ med kupong

INGIDO fodral till Samsung Galaxy Z Fold 5

-3$ med kupong

Telefonfodralet INGIDO finns nu att köpa med rabatt. Det ger inte bara fullt skydd mot fall, stötar och repor, utan den kommer också med en inbyggd S Pen och pennfack, vilket ger dig fler alternativ för att få ut det mesta av din enhet. Och det är inte allt! Det integrerade stödet gör den perfekt för att titta på videor eller använda din Z Fold 5 som en miniarbetsstation, och helkroppsskyddet ser till att din telefon och lins är säkrade. Lita på oss, du kommer inte ångra att du investerat i detta ultimata skydd för din Samsung Galaxy Z Fold 5.

Du bör också kolla in de bästa erbjudandena för Samsung Galaxy Z Fold 5 eftersom du kan spara lite pengar när du beställer den nya enheten. Om du är mer intresserad av Z Flip 5 kan du också få ett fantastiskt nytt fodral till den!