7 ChatGPT-plugins för författare att göra en timmes arbete på några minuter

Hej mina skribenter! Är du beredd att utforska den fascinerande världen av ChatGPT-plugins? Förbered dig på en skrivupplevelse olik alla andra! För dig har vi något mycket extraordinärt planerat. Möt ChatGPT-plugins, det snabba sättet att avslöja dina skrivförmågor!

Inget mer att slåss om författarens blogg eller lägga ner oändliga timmar av forskning. Dessa mirakulösa verktyg kommer att ingjuta kreativitet i ditt skrivande och förenkla ditt skrivansvar. Föreställ dig att kunna skriva övertygande berättelser, snabbt sammanfatta stora mängder information och känslomässigt få kontakt med dina läsare med bara några få klick.

Dessutom, i denna trollbindande artikel, kommer vi att avslöja kraften i varje ChatGPT-plugin. Förbered dig på att vifta med din skrivstav och se en timmes arbete förvandlas till minuter av ren skrivtrolldom! Låt magin börja!

Hur man installerar och aktiverar plugins i ChatGPT?

Så, skrivtrollkarl! Är du redo att släppa magin med ChatGPT-plugins? Lita på mig; det är lika lätt som att vifta med en trollstav! Här är din vänliga guide för att tillkalla deras krafter:

Steg 1: Gå till ChatGPT-plattformen – Japp, det är där all attraktion uppstår! Besök bara ChatGPT-plattformen och skapa antingen ett helt nytt konto eller logga in om du redan har ett. Men en sak att notera här är att du måste ha ett ChatGPT Plus-konto. Inga bekymmer, kreativiteten är bara ett klick bort!

Steg 2: Hitta den magiska ”Plugins”-menyn på alternativet GPT-4. När du är inom ChatGPT-plattformen, leta efter menyn ”Plugins”. Klicka på den och voilà! Du kommer att kliva in i en internationell av skrivande underverk.

Steg 3: Välj din skrivcharm – Förbered dig på att bli bländad! Utforska en hel massa fängslande plugins till hands. Letar du efter fängslande berättelsetankar? Klicka på ”Stories” plugin. Behöver du kondensera information på ett ögonblick? Kalla in plugin-programmet ”Summera vad som helst”. Vill du ha en känslomässig touch? Säg hej till plugin-programmet ”Humanize”. Vad du än önskar kan det finnas ett plugin för dig!

Steg 4: Släpp loss magin – Har du din idealiska skrivtjusning? Klicka bara på den och se magin bli levande! Inget behov av komplexa trollformler – det är lika smidigt som att tillkännage ”abracadabra!”

Steg 5: Förundras över att skriva trolldom – Gör dig utrustad för att bli förvånad! När plugin-programmet är aktiverat kommer du att se dess extremt goda krafter. Låt plugin-programmet ”Stories” väcka din kreativitet, plugin-programmet ”Summarize Anything” upptäcker studiehemligheter och plugin-programmet ”Humanize” ingjuter hjärtat i dina fraser. Varje plugin är en sorts skrivande trollkarl med specifika förmågor!

Låt oss nu ge oss ut på en spännande resa för att avslöja varje plugins unika krafter och funktioner!

Berättelser

De Stories plugin är fortfarande under utveckling men har redan använts för att skapa några enastående berättelser. Insticksprogrammet har skapat berättelser för ungdomar, vuxna och varje person. Berättelserna har använts för en mängd olika syften, som inkluderar skolgång, fritid och marknadsföring.

Här är några av de saker du kan göra med Stories Plugin:

  • Skapa skräddarsydda vittnesbörd hos dina barn.
  • Skriv reklamberättelser för ditt företag.
  • Skapa illustrerat innehåll för din blogg eller webbplats.
  • Ha roligt och skapa vittnesbörd bara för dig själv.
  • Stories Plugin är lätt att applicera.

När du väl har fått ett ChatGPT Plus-konto kan du tillåta Stories Plugin i inställningsmenyn. Sedan kan du börja skapa vittnesmål genom att ge en uppmaning. Aktiviteten kan vara allt från en enkel identitet till en detaljerad handling.

Stories Plugin kommer sedan att använda gnistan för att skapa en berättelse. Sagan kunde illustreras med fotografier som gäller berättelsens innehåll. Plugin-programmet låter dig dessutom anpassa historien genom att placera stilen, tonen och målmarknaden.

Jag tror att Stories Plugin har en mängd olika förmågor för unika applikationer. Det kan användas för att skapa akademiska berättelser för barn, reklamberättelser för byråer, eller kanske bara privata berättelser för din personliga underhållning.

Kommer du ihåg uppmaningen/bilden som jag la till i början? Här är berättelse runt den uppmaningen.

Jag föreslår att du går till webbplatsen StoryBird.ai om du vill förstå mer om insticksprogrammet Stories. Mycket användbar information om pluginet kan hittas på webbplatsen, inklusive tutorials, råd och illustrationer av berättelser som har skrivits med plugin.

Sammanfatta vad som helst

Du kommer inte att tro hur denna lilla charm gör underverk. Föreställ dig alla dessa långa texter och enorma högar med forskningsmaterial – de kommer att försvinna till koncisa och sammanhängande sammanfattningar med bara en snärta med denna plugins trollstav. Inget mer att drunkna i informationsöverbelastning!

Låt oss nu tala om tidens värdefulla nutid. Med Sammanfatta vad som helst plugin, tiden kan vara på din aspekt. Du kommer att få mer värdefulla ögonblick för att låta din kreativitet skjuta i höjden, skapa fascinerande vittnesbörd som gör att läsarna tiggar om mer. Säg farväl till timmar som gått förlorade i studier och välkomna härliga timmar av naturlig skrivglädje!

Jag började bygga ett ChatGPT-plugin som kan sammanfatta alla YouTube-videor, svara på frågor om det och ge specifika tidsstämplar när de blir tillfrågade. pic.twitter.com/fF9WqnDReD

— YK aka CS Dojo 📺🐦 (@ykdojo) 10 april 2023

Lita på mig; detta plugin är som att ha en alldeles egen skrivälva. Det tilltalar dina målningar, vilket gör det enklare och snabbare att skapa innehåll i toppklass. Den förstklassiga komponenten? Du kommer fortfarande att ha all information och insikter utan huvudvärk av överbelastning av fakta.

Humanisera

Förstår du redan vad som gör briljanta författare extremt bra? Risken är att öka en bättre kontakt med sin publik. Vad är detta då?

De Humanisera plugin är här som hjälper dig med detta just nu! Ditt skrivande har elektriciteten att transportera människors hjärtan och göra ett långvarigt intryck.

Tänk på hur ditt språk kommer att hjälpa dina läsare att uppfatta, plågas av och inspireras. Humanize-pluginet lägger till den typen av känslomässig koppling till ditt skrivande. Det är som att ha en skrivande medbrottsling som ger milda riktlinjer och ger privat kontakt som uppmuntrar läsarna att sträva efter svårare.

Denna plugin är en riktig pärla eftersom den låter dig utforska djupet av känslor och autentiskt förmedla dina karaktärer till deras livsstilar. Humanize-pluginet kan vara din bästa vän när det gäller att främja faktiska relationer, oavsett om du skriver en rörande berättelse, en argumenterande uppsats eller ett meningsfullt meddelande eller inte.

Så, dyra läsare, missa inte denna risk för att ta ditt arbete till en ny nivå.

Föreställ dig att vara en mästare i poetiskt språk, skapa metaforer med lätthet för att ge ditt skrivande liv. Ditt skrivande kommer att nå nya konstnärliga höjder med hjälp av Metafor plugin. Det är som att gå in i en värld där varje ord är ett konstnärligt streck på en tom duk.

Detta fängslande plugin är en guldgruva av bildspråk, som ger en uppsjö av kreativa alternativ. Dina karaktärers djupare motiv kommer att bli uppenbara i de levande beskrivningar du använder, och symfonin av ord du använder för att beskriva dina känslor kommer att göra din berättelse levande.

Oavsett om du är en professionell poet, en blivande romanförfattare eller en övertygande kommunikatör, kommer Metaphor-pluginet att bli din allierade du litar på. Det är som om du har en smart mentor som viskar poetiska insikter och vägleder dig att färglägga de maximala härliga ögonblicksbilderna med din penna.

Varje metafor du skapar förvandlas till en portal som transporterar dina läsare till magiska nationalstater och outforskade territorier. Ditt skrivande kommer att göra dem förtrollade och längta efter det större av din konstfulla prosa.

Och just här är kvalitetskomponenten – Metaphor-pluginet är inte bara en enhet utan en källa till förslag. Det kommer att tända din kreativitet och underblåsa din iver för språk. Ju mer du utforskar dess djup, desto mer kommer ditt skrivande att lysa med briljans.

ChatWithPDF

Med denna magiska charm vid din sida låser du upp hemligheterna från tidigare århundraden och utnyttjar en mängd vetenskaplig visdom. Dagarna av tråkig forskning och ändlös rullning genom dammiga tomes är förbi. De ChatWithPDF-plugin är här för att samtala med de gamla manuskripten för din räkning.

Föreställ dig detta: Du laddar upp dina PDF-filer, och som en klok visman deltar plugin-programmet i en konversation med texterna och utvinner värdefulla insikter och dolda ädelstenar. Det är som att ha en tidsresande kamrat som tar med sig skatter från historiens annaler.

Tänk bara på hur detta kommer att påverka ditt skrivande! Din forskning kommer att vara djupgående, ditt innehåll kommer att fyllas med djup och autenticitet, och dina artiklar kommer att förstärkas med tillförlitliga fakta. Med tidernas visdom till ditt förfogande kommer du att bli en mästare i ditt yrke.

ChatWithPDF-pluginet är din biljett till en värld av kunskap, oavsett om du sållar igenom historiska studier, akademiska artiklar eller litterära klassiker. Det är som att ha tillgång till ett bibliotek med manuskript från antiken som bara väntar på att få ut sina hemligheter.

Snabb marknadsföring

Din kreativitet känner inga gränser när du skapar engagerande innehåll som fängslar din publik.

Sociala medier har aldrig varit så här förtrollande! De Plugin för snabb marknadsföring har ett sätt att spränga charm i dina inlägg och få dem att sticka ut i ett hav av innehåll. Din publik kommer att haka på och väntar ivrigt på ditt nästa magiska meddelande.

Men det finns mer! Din publik kommer att uppfatta dina uppmaningar som tilltalande inbjudningar. Insticksprogrammet Speedy Marketing skapar skickligt meningar som driver dina läsare att agera och köpa av dig om och om igen.

Fast det fina? Dina reklaminitiativ kommer att passera väldigt smidigt! Dina sysslor strömlinjeformas via insticksprogrammet Speedy Marketing, vilket ger dig mer tid att uppmärksamma strategi och kreativitet. Du kommer att vara en reklamånd, växande strategier som har en långvarig effekt.

Perfekt Chirp

Att ha ett kontinuerligt gränssnitt som framgångsrikt schemalägger och hanterar dina inlägg på sociala medier över olika system. Med Perfekt Chirp-pluginkan du vinka hejdå till problemet med guideposter och lägga mer tid på att göra det du älskar – att skriva.

Men det här är inte allt! Som författare, energin i rekorddrivna val. Perfect Chirp Plugin ger dig värdefulla insikter och analyser som hjälper dig att förstå vad som resonerar med din målmarknad. Låt din innehållsmaterialmetod bra och se hur ditt engagemang hoppar till nya höjder.

En av de mest intressanta funktionerna i Perfect Chirp-plugin är dess potential att främja samarbete. Oavsett om du är ensamförfattare eller en del av en skrivargrupp kan du sömlöst måla tillsammans och skapa en harmonisk onlinenärvaro.

Att upprätthålla emblemkonsistens är avgörande för författare, och Perfect Chirp-plugin gör det enkelt. Presentera din specifika röst och ditt mode i alla dina sociala mediekanaler, förstärka ditt skaparemblem och lämna en bestående inverkan på dina läsare.

Och om riktning drömmer vi alla om att vårt arbete ska bli viralt. Med insticksprogrammet Perfect Chirp har du kapacitet att nå en bredare publik och locka en flock engagerade läsare som inte kan vänta med att konsumera dina helt nya skapelser.

Författarens anteckning

Jag är inte alls chockad över att AI-eran är här. Känns roligt att säga, men någon gång kommer någon president att ta hjälp av AI för att styra. Hur som helst, plugin-programmen som nämns ovan kan vara till stor hjälp och spelförändrande om de används på rätt sätt. Men ja, vi måste leva med och anpassa AI för vårt arbete. Vi behöver inte lita på det. Om du gör det kommer det definitivt att ta över ditt jobb.

Kolla sedan in sätt att återställa din förlorade ChatGPT-historik.