Varför Amazon Echo Hub kan hjälpa till att göra smart hemkontroll enklare

Spread the love

Amazon Echo smarta högtalare har alltid varit ett bra sätt att interagera med smarta hemenheter. Men Amazon har precis avslöjat en enhet som är byggd just för smart hemkontroll.

Echo Hub: Specialbyggd för smart hemkontroll

Bildkredit: Amazon

Tillkännagav vid ett mediaevenemang, Echo Hub är designad för att vara centrum för ett Amazon-drivet smart hem.

Med en 8-tums pekskärm kan den placeras nästan var som helst. Den kan monteras på väggen eller ställas på en bänk med tillbehör. Tillsammans med Alexa-kommandon kan du gruppera, hantera och visa smarta hemenheter och till och med köra en Alexa-rutin som kopplar ihop flera åtgärder. Det kommer också att visa behov av säkerhetskameror i hemmet och kan aktivera ett Ring-säkerhetssystem.

  Så här fixar du att Surface Pen inte skriver på Surface Tablet

När den inte används kommer Huben att bli en omgivande skärm med foton eller information som tid och väder. Den stöder ett antal smarta hem-protokoll, inklusive Matter och Thread. Du kan ansluta hubben till internet med Wi-Fi eller en kompatibel Power-Over-Ethernet-omvandlare. Det finns ingen kamera.

Echo Hub kommer att säljas för $179,99 och kommer senare i år. Under 2024 kommer Huben också att kunna använda den nyligen tillkännagivna Alexa Map View. Det gör att du kan skapa en visuell karta över ditt hem och smarta enheter.

De flesta andra smarta hemkontroller är mycket dyrare och svårare att använda med föråldrad programvara. Men Echo Hub verkar vara ett perfekt val för alla som vill ha bättre kontroll över sitt smarta hem.

A New Echo Show 8: Snabbare och anpassningsbart innehåll

Bildkredit: Amazon

  47 bästa AI-affiliateprogram för att marknadsföra och tjäna pengar

Amazon presenterade också en ny Echo Show 8. Tillsammans med en ny design som erbjuder kant-till-kant glas och mjukare kurvor, finns det också betydande uppgraderingar inuti.

En ny processor ger 40 procent snabbare svar på vissa Alexa-förfrågningar. Högtalaren kommer också att ge rumsligt ljud och kommer att analysera och anpassa akustiken i ditt rum för bästa möjliga ljud.

Det kommer också att innehålla adaptivt innehåll. Det kommer att ändra innehållet på skärmen baserat på din närhet till skärmen. Echo Show 8 kostar $149,99. Du kan förbeställa den nu med försändelser som landar den 25 oktober 2023. Den finns i kol eller vit.

Fler nya Echo-enheter

Bildkredit: Amazon

Och det tillkännagavs långt ifrån allt vid evenemanget. Echo Pop Kids Edition är tillgänglig att förbeställa nu för $49,99. Du kan välja mellan ett Marvel- eller Disney Princess-tema. En sexmånaders Amazon Kids+-prenumeration tillhandahålls vid köp. Internt är den identisk med Echo Pop som avtäcktes tidigare 2023.

  10 bästa slogantillverkare för att skapa catchy liners för ditt företag

En ny generation av Echo Frames kommer att erbjuda fem stilar inklusive solglasögon, receptbelagda eller blåljusobjektiv. Ramarna är lättare och 15 procent smalare. Förbättrad batteritid ger upp till sex timmars mediauppspelning eller taltid på full laddning. Förnyad ljudarkitektur och högtalare erbjuder mer än tre gånger basen jämfört med föregående generation. Ramarna kommer att börja på $269,99.

Skapa ett bättre smart hem

En stor del av ett smart hem är att helt enkelt kunna kontrollera alla dina enheter. Tack vare ett konkurrenskraftigt pris och fantastiska funktioner har Amazon Echo Hub en stor chans att ge enklare och strömlinjeformad smart hemkontroll till fler användare.