Var kan man se en dag i taget Säsong 4 (fullständig handledning)

One Day at a Time är en populär amerikansk sitcom som är baserad på serien från 1975 som hade samma namn. Originalserien sändes 1975 och pågick i 9 år fram till 1984, medan den moderna omstarten har släppts 2017.

En av den ursprungliga sitcomens verkställande producenter kontaktade Sony Pictures Television genom sitt företag, Act III Productions, och pitcha idén att göra om sitcomen med en latinamerikansk familj som seriens huvudpersoner.

Den omarbetade versionen av One Day at a Time hade premiär på Netflix den 6 januari 2017 och hade en bra körning i tre säsonger på den populära streamingplattformen, tills den blev avskaffad, ungefär som många andra stora TV-program.

Inställd av Netflix, återupplivad av Pop

Netflix meddelade att serien skulle ställas in den 14 mars 2019, men några månader senare, den 27 juni, var Pop bärare av stora nyheter för seriens fans: showen skulle återupplivas. Egentligen var One Day at a Time den första TV-serien som återupplivades i ett TV-nätverk.

Som ett resultat hade en fjärde säsong premiär nästan ett år senare, den 24 mars 2020, på Pop. Men på grund av covid-19-pandemin var mars 2020 också ögonblicket då produktionen för One Day at a Time stannade helt.

I november 2020 meddelade Pop att de avbröt serien en gång till efter den fjärde säsongen, och även om Sony Pictures TV planerade att shoppa serien, avslutades sitcomens körning permanent i december 2020.

Så var lämnar det oss? Om du var ett fan av One Day at a Time, är du förmodligen inte nöjd med den här känslomässiga berg-och-dalbanan som har varit sitcomens utveckling: avbruten, sedan inte avbruten, sedan uppskjuten och sedan avbruten igen.

Var man kan se One Day at a Time säsong 4

Säsong 1-3:

Om du inte har sett den hittills kan du fortfarande se One Day at a Time på Netflix, men bara dess tre första säsonger. Även om Netflix avbröt showen, behåller den fortfarande pre-callation första tre säsongerna av showen i sitt bibliotek. Tills vidare.

Allt du behöver göra är därför att registrera dig för ett Netflix-konto (om du inte har ett) och knacka iväg! Nackdelen är att Netflix inte erbjuder en provversion längre, så du måste köpa en prenumerationsplan för att kunna njuta av allt det har att erbjuda.

Det är värt att nämna att eftersom One Day at a Time är en amerikansk sitcom kanske den inte är tillgänglig i vissa länder runt om i världen. Vår rekommendation skulle vara att be en av dina vänner eller släktingar kontrollera om serien är tillgänglig i ditt land innan du köper en Netflix-plan.

Om det inte är tillgängligt i din region kan du försöka kringgå geoblockering genom att använda ett VPN. Men vi kommer till det om bara några ögonblick.

One Day at a Time säsong 4:

Tyvärr kommer du inte att kunna se den fjärde och sista säsongen av One Day at a Time på Netflix, eftersom plattformen förlorade sina rättigheter att streama den efter att ha avbrutit showen. Däremot kan du streama den fjärde säsongen av programmet gratis på CBS så länge du är på amerikansk mark.

Allt du behöver göra är att besöka En dag i taget-sidan på CBS-webbplatsen och klicka på knappen Titta nu eller välj ett specifikt avsnitt från listan nedan. Om du har en annonsblockerare installerad i din webbläsare kommer CBS att hindra dig från att se programmet tills du stänger av det.

Efter att sponsormeddelandet har visats bör sitcomen börja spelas i din webbläsare. Du bör också lägga märke till några vertikala linjer i avsnittets uppspelningsfält, som signalerar när en annons börjar spelas upp under avsnittet. Om du pausar avsnittet minimerar du spelaren och visar istället en klickbar annons för hela skärmen.

Det är inte direkt bekvämt, men du behöver åtminstone inte betala för att se den fjärde säsongen, eller hur? Typ, eftersom du inte kommer att kunna se programmet om du är utanför USA för tillfället, som vi kort nämnde ovan.

Du kan dock använda ett VPN för att kringgå geo-restriktioner och titta på One Day at a Time Säsong 4 på CBS utan någon begränsning. Ja, förutom annonserna, förstås.

Använd ett VPN för att titta på One Day at a Time

Om du inte kan se One Day at a Time på grund av geo-restriktioner, kan en pålitlig VPN-tjänst som NordVPN hjälpa dig att ta dig ur denna pickle utan större ansträngning. Du behöver bara installera VPN på din enhet, välja en USA-baserad server och njuta av att streama showen.

NordVPN förser dig med blixtsnabba anslutningshastigheter, vilket kommer att underlätta en smidig, buffringsfri videoströmningsupplevelse, samtidigt som du skyddar din integritet så att din vistelse online förblir mellan dig och enheten du använder för att komma åt Internet.

Den här tjänsten tillämpar också en nollloggningspolicy, en dubbel VPN som studsar din anslutning en andra gång för ytterligare skydd, 256-bitars kryptering och till och med CyberSec, vilket är ett utmärkt sätt att blockera annonser och domäner med skadlig programvara utan att använda en dedikerad verktyg.

Läs vår fullständiga NordVPN-recension om du vill veta mer om denna tjänst.

Fördelar
SPECIALERBJUDANDE: 2-års plan (68 % rabatt – länk nedan)
De flesta VPN-servrar med olika IP-adresser
Upp till 6 samtidiga anslutningar
Inga loggar och krypterade anslutningar för total integritet
24/7 chattsupport.

Nackdelar
Vissa servrar kan vara långsamma och opålitliga
Appar kan vara lite krångliga att använda.

Läs vår fullständiga NordVPN-recension.

Hur man tittar på One Day at a Time Online – SLUTSATS

Sammantaget, om du är besviken över att Netflix har ställt in One Day at a Time efter bara tre säsonger, kommer du att bli glad att veta att du kan se den fjärde säsongen på CBS gratis, men den har enstaka annonser och du kan bara göra det om du är i USA.

På den ljusa sidan kan du lägga till en VPN till mixen, som borde hjälpa dig att kringgå alla orättvisa georestriktioner som du kastar ut och streama den fjärde säsongen av One Day at a Time oavsett vilket land du befinner dig i.