Var får man broschyrmallar för ditt företag?

Spread the love

Broschyrer kan tyckas vara ett minne blott med den digitala världen närvarande omkring oss, men lite vet vi om att det fortfarande är en mycket effektiv marknadsföringsstrategi.

Det är en integrerad del av din varumärkesprocess och hjälper till att cementera din företagsinformation i dina kunders sinnen mycket subtilt.

Tänk på det, hur många gånger har du fått en broschyr av ett företag, och även om du inte sticker den i ansiktet på hela dagen, kommer du fortfarande ihåg en fin del av broschyrens innehåll och det visuella den hade för en länge sedan. Det är vad en bra broschyr gör med dina potentiella kunder.

Det är ett sömlöst och icke-påträngande sätt att leverera din väsentliga företagsinformation. Men nästan vilken broschyr som helst kommer inte att klippa. Du måste ha ett öga för en bra design som fångar din kunds uppmärksamhet i ett nafs, vilket är lite svårt att göra om du inte är en professionell designer.

I det avseendet kan du använda dessa fantastiska mallar och resurser för att skapa din broschyr utan större ansträngning. Om det låter som något du skulle vilja dra nytta av, låt oss hoppa rakt in i listan. 😎

Envato element

Du får tillgång till miljontals digitala tillgångar från Envato element, och det inkluderar även broschyrer. Alla mallar är mycket anpassningsbara och kommer med enkel kommersiell licensiering.

De kommer i CYMK-färgrymd, olika filtyper och stöd för flera plattformar. Du kan använda den på Adobe Illustrator och såväl som Adobe Photoshop. Detta är till stor hjälp om du är bekant med ett verktyg framför det andra.

Du kan registrera dig för ett gratis konto för att komma igång, vilket ger dig 12 gratisfiler varje månad och möjligheten att spara föremål i dina samlingar.

Kreativ marknad

Förmodligen den största marknadsplatsen för anpassningsbara mallar och olika andra digitala element, Kreativ marknad har några av de bästa broschyrerna som du direkt kan ladda ner och göra din egen. Du kan välja mellan över 12 000 alternativ och de flesta av dem kommer med flera filtyper för att göra det mycket bekvämare för dig.

Innan du köper en mall kan du se vad som ingår, kompatibel programvara, filstorlek, DPI och annan viktig information. Du kan också välja om du vill ha broschyren för personliga eller kommersiella ändamål så att du håller dig väl inom gränserna för vad som är tillåtet.

Creative Market har regelbundet rabatter och erbjudanden, vilket innebär att du oftare än inte kommer att kunna hämta dina mallar till sänkta priser.

Canva

Förmodligen det enklaste verktyget på internet för att skapa kreativa mönster, Canva är gratis att använda, och du kan knappast gå fel med det. Den har en dra-och-släpp-redigerare, och du kan använda massor av foton, ikoner, illustrationer och element när du designar din broschyr.

  Hur man ändrar marginaler i Google Dokument

Du kan börja från början med en tom duk eller välja en av deras många mallar och ta det vidare därifrån. När du är klar med designen kan du exportera den i olika format, inklusive utskriftsklar PDF.

Du kan uppgradera till deras premiumplan om du vill låsa upp extra funktioner, som omedelbar storleksändring av ditt konstverk, fler filformat, fler lagertillgångar och andra utmärkta fördelar.

Freepik

Mest känd för vackra vektorillustrationer, men Freepik har en fantastisk samling broschyrer. Allt du behöver göra är att använda sökfunktionen, så har du framför dig över 90 000 alternativ att välja mellan.

Alla föremål som finns på den här plattformen är gratis att ladda ner men kräver tillskrivning. Uppenbarligen, om du inte vill ha något av det där ”attributionskrånglet” kan du betala $14,99/månad för att låsa upp dem alla. Om du väljer att betala årligen kommer du att kunna spara mer och ta medlemskapet till ett lägre pris, vilket är en stöld enligt min mening.

Fiverr

Mitt favoritställe att anställa begåvade frilansare till en otroligt överkomlig kostnad Fiverr kan hjälpa dig att få kontakt med några av de bästa broschyrdesignerna där ute. Istället för att vänta på att designers ska kontakta dig kan du köpa en av de 6 000+ spelningar som finns tillgängliga i kategorin ”broschyrdesign”.

Startpriset för spelningarna är bara $5 och du kan kontrollera recensioner och betyg av frilansaren innan du köper den. Inte bara det, utan när designen väl har levererats till dig kommer de flesta av spelningarna förmodligen att låta dig be om revideringar också för att se till att du är 100% nöjd.

Visme

Tillförlitlig av varumärken som IBM och Voya, Visme är en annan briljant onlinebroschyrtillverkare som också är gratis. Den har en mängd olika mallar, och du kan ladda ner den färdiga designen som en utskriftsklar PDF. Du kan också göra många anpassningar, som att lägga till ny text, ändra färg, bädda in nya element, lägga till en logotyp och annat.

Den har ett stort bibliotek av kvalitetsteckensnitt som hjälper din broschyr att dyka upp ännu mer. Många av elementen är gratis att använda, men om du vill ha fler alternativ och snyggare, kan du uppgradera till premiumversionen för det.

Venngage

Venngage fungerar på samma sätt som ett par verktyg som nämns ovan. Du börjar med att välja en mall och fortsätter sedan med att infoga ditt anpassade innehåll, ikoner, diagram, etc. De har en stor samling av stockbilder och andra tillgångar som du kan använda eller till och med lägga till dina egna om du vill.

Det fantastiska är att du kan sammanföra ditt team för enkelt samarbete och arbeta med projekt som om det vore ett gruppprojekt. Det färdiga konstverket kan sparas som PNG eller PDF.

MyCreativeShop

Som namnet antyder, MyCreativeShop handlar om att hjälpa dig skapa kreativ design, inklusive dina professionella broschyrer. Den har mönster, ikoner, typsnitt och naturligtvis mallar. För anpassningens skull kan du leka med att ändra storlek, omforma, rotera, flytta och andra inställningar för konstverket.

  27 bästa alternativen till Microsoft Word

När designprocessen är över kan du genast ladda ner en PDF-version av den eller ännu hellre beställa tryckta broschyrer direkt från dem. Hur bekvämt är det?

Priset för att använda detta onlineverktyg är bara $19,95/månad, vilket jag tycker är ganska rimligt för den typ av tjänst de tillhandahåller.

Vecteezy

Ett stort nav för gratis och betalda digitala tillgångar, Vecteezy är en annan bra webbplats för att hitta snygga broschyrer. Den har massor av alternativ att välja mellan och du kan välja gratis, betalda eller redaktionella licenser enligt dina behov.

Du kan också filtrera sökningen efter broschyrernas orientering, oavsett om du vill ha kvadratisk, vertikal, horisontell eller panoramabild. PRO-versionen av den här plattformen ger dig mycket frihet, såsom ingen tillskrivning, snabbare nedladdningar, obegränsade nedladdningar och till och med prioriterad support. Det kan du titta på.

Vistaprint

Globalt känd för utskrifter av god kvalitet, Vistaprint låter dig designa och beställa partier av dina tryck på ett mycket sömlöst sätt. För dina broschyrer kan du välja mellan olika utföranden och flerfaldiga alternativ, samt variationer av storlek.

Det finns många anpassningsalternativ, inklusive att välja papperslager, ändra text, lägga till logotyper etc. De har ett minimiorderkrav för enheterna, vanligtvis 25. Ju högre du går, desto lägre blir priset per enhet.

Jag rekommenderar att testa vattnet först genom att beställa mindre och sedan gå vidare om du är nöjd.

Shutterstock

Jag antar att den här inte behöver någon presentation. Vi är alla bekanta med Shutterstock och dess fantastiska erbjudanden. Det är dock inte många som vet att den här plattformen också har andra digitala tillgångar förutom stockfoton, och broschyrer är en av dem.

De flesta av broschyrerna du hittar här kommer att vara i vektorformat; du kan ladda ner dem om du har ett medlemskap. Den enda avstängningen kan vara deras prenumerationsmodell, som ger dig en handfull tillgångar för ett månadspris.

Till exempel kommer deras plan på $49/månad att ge dig tio bilder per månad att ladda ner, vilket inte är mycket jämfört med andra lagermedieplattformar. Men den goda nyheten är att du kan välja att betala årligen och få samma plan för bara $29/månad.

Om du är förvirrad över vilken plan du ska välja, tveka inte att kontakta dem via deras livechatt.

Behance

Behance är en fantastisk plats att hitta oupptäckta artister som är mer än redo att arbeta med dina projekt. Du kan söka och se en portfölj av designers eller lägga upp ett jobb som anger dina krav, så att det inte går att slå runt.

Designers kan kontakta dig om det passar deras kompetens. Jobbannonser har gjorts tillgängliga på denna webbplats nyligen, så det är vettigt att använda denna plattform omedelbart.

  Hur man länkar till en annan bild i samma PowerPoint-presentation

När du har lagt ut ditt jobb kommer Behance att börja med att rekommendera några av deras mest lämpliga designers för den typ av krav du har. Det är upp till dig att antingen acceptera det eller vänta på att förslagen kommer in.

Dribbla

Mycket lik Behance, Dribbla är en annan plattform som hyser många duktiga frilansare som du kan anlita för dina projekt. Processen att hitta designers är lika enkel som att leta efter deras portfölj eller lägga upp ett jobbkrav.

Dribble låter dig lägga upp ett gratis projekt varje månad, så jag tror att om du letar efter en broschyrdesigner så kommer ett enda projektinlägg att göra susen för dig. Se till att förse dem med alla detaljer så att endast de mest lämpliga frilansarna kan rekommenderas till dig.

Etsy

Ursprungligen en marknadsplats för handgjorda föremål, Etsy har utvecklats och förgrenats till olika aspekter, inklusive broschyrmallar. En enkel sökning skulle ge dig massor av resultat, varefter du kan filtrera och sortera enligt dina önskemål.

Den här plattformen har ett granskningssystem för säljarna, så det är ganska säker på att allt du köper kommer att vara tillräckligt bra och du kommer inte att lämna utan att få det du ville ha.

Formaten och andra funktioner i broschyren beror helt på säljaren och vad de vill lägga i den, så se till att du kontrollerar vad som ingår innan du köper.

Adobe Spark

Adobes programvara är alltid av högsta kvalitet, och den gör aldrig riktigt besviken. Så är fallet med deras Adobe Spark tool, en fantastisk onlineplattform för personer som bokstavligen saknar kompetens att skapa kreativt material för sin verksamhet.

Du kan bläddra igenom deras galleri och hitta en mall/stil som passar ditt företag och rätt storlek. Du kan anpassa dem, lägga till en logotyp, leka med färgerna och justera andra element för att sluta med något gjorda helt från dina egna händer.

Du kan spara din design i tryckfärdigt format när du är klar med ditt mästerverk.

Slutsats

Jag hoppas att den ovan kurerade listan hjälper dig med din broschyrdesign utan att känna dig överväldigad. Det bästa med dessa resurser är att du inte behöver vara en professionell designer. Du är bra att dyka in i det direkt och fortfarande ha en vacker broschyr. ❤️

Ta sedan reda på hur du kan skapa ett vackert flygblad online för ditt företag.