8 bästa kaloriräknarappar 2022

Spread the love

Planerar du att följa en hälsosam livsstil? Här är några av de bästa apparna för kaloriräknare att följa.

När det gäller att upprätthålla en hälsosam livsstil är det viktigt att hålla reda på din träningsrutin, maten, du konsumerar och antalet kalorier du får i dig.

Det kan vara för att planera träningsregimer, gå upp eller gå ner i vikt och lära sig om hälsosam mat. När ditt primära fokus ligger på att gå ner i vikt är det bäst att räkna kalorier med hjälp av några populära appar och webbplatser.

Du kan dock bli överväldigad av de alternativ som finns på marknaden för appar för kaloriräknande. Det är en liknande känsla när det gäller att välja en food API-lösning.

Här är några av de bästa kalorispårningsapparna på marknaden som ger användarna fantastiska insikter.

Kronometer

Lev bättre och mer innovativt med Cronometer-appen som låter användare spåra kalorier, registrera hälsodata, biometri och träningsmönster. Cronometer erbjuder ett brett utbud av funktioner som kan hjälpa till att upptäcka näringsvärdet av det man konsumerar utöver att räkna kalorier. Användarna kan utnyttja kontosäkerhets- och integritetspolicyn och få korrekta kostdata från matloggen.

Syftet är att hjälpa konsumenter att utveckla hälsosamma vanor, se deras framsteg, uppfylla sina mål och uppnå näringsmål. Den erbjuder funktioner som:

 • Logga måltider, biometri och träningsdetaljer
 • Få anpassade recept för att försöka nå ett hälsomål
 • Spåra 82 mikronäringsämnen och makronäringsämnen
 • Anpassade kostinställningar för att nå målen
 • Värdefulla diagram och rapporter som korrelerar över tid
 • Följer koststöd enligt rekommendationerna
 • Efter intermittent fasta och deras effekter

Det är också möjligt att synkronisera applikationen med andra enheter och appar för bättre insikter, som Google Fit, Apple Health, Samsung Health och andra spårare.

Livsumma

Gå vidare till ett hälsosamt liv med en Livsumma egenvårdsapp för att nå vikt- och hälsomål.

Lifesum är packad med flera fördelar, såsom:

 • Hjälper användare att hitta den idealiska näringsrika kosten som högt protein och ren kost.
 • Streckkodsläsare för att identifiera livsmedel och logga in dem i systemet för att hålla reda på deras näringsinformation.
 • Välj flera näringsrika och välsmakande recept för att få näringsvärde för dagligt energiintag.
 • Förenklade måltidsplaner som Vegan och Keto Burn beror på användarnas hälsomål.
 • Lätt att skapa och anpassa en hälsosam resa för att nå målen.
 • Välj från den stora matdatabasen med viktiga näringsdetaljer som kolhydrater, fett, kalorier och proteininnehåll.
 • Spåra små vanor som att dricka vatten och konsumera grönsaker/frukter för att främja hälsosamma vanor.
  Hur man får den största DoorDash-beställningen

Måltidsplanerna är ett bra sätt att kickstarta din resa mot en hälsosam resa med 7-21 dagar av förplanerade måltider, digitala inköpslistor, toppingredienser och skräddarsydda planer enligt dina krav. Det kommer med proteinviktminskning, ketoförbränning, paleo, sockerdetox och många fler.

MyFitnessPal

Med mottot ”Fitness börjar med vad du äter”, MyFitnessPal arbetar kontinuerligt med att bryta ner ingredienser. Den innehåller också funktioner som att spåra kalorier och logga aktiviteter för att hjälpa dig att nå dina mål. MyFitnessPal erbjuder flera funktioner som att ge information om viktig näring i maten, räkna kalorier och portionsstorlek för den specifika måltiden.

Appen ger insikt i BMI, tona upp och gå ner i vikt för att investera i hälsa med rätt funktioner som enkel loggning, spara måltider, skanna streckkoder och spåra mat. Man kan föra matdagbok för att öka sannolikheten, förstå matvanor och få tips från samhället. Man kan integrera MyFitnessPal med andra applikationer som FitBit och Samsung Health för ett bättre liv.

MyNetDiary

Börja leva ett hälsosamt liv med en ordentlig diet, viktminskning och kosthjälp på MyNetDiary. MyNetDiary erbjuder ett vetenskapligt bevisat sätt att gå ner i vikt och börja leva en hälsosam livsstil.

Den är fullproppad med funktioner som:

 • Sätt ett mål för att välja önskat måldatum, viktminskningshastighet och kalorier som proteiner, kolhydrater och fett.
 • Övervaka dina mål för att nå dina önskade mål samtidigt som du får råd. Man kan kontrollera din viktminskningsprognos för att göra bättre val.
 • Hitta rätt kost som lågkolhydrat, vegetarisk, kaloriräkning, vegan och keto.
 • Logga in på dina övningar och måltider för att hålla reda på den näring du konsumerar, mat och fysiska aktiviteter för bättre planering.

MyNetDiary uppmuntrar dig att nå dina mål, katalogisera mat snabbt och utnyttja recept som kan hjälpa till att upprätthålla en hälsosam livsstil.

Förlora det!

Följ rätt viktminskningsplan för att hålla koll på maten med Förlora det! som kommer med funktioner som att sätta dina mål, spåra mat och få hälsosammare resultat.

  Varför är min Mac-fläkt så hög? 14 sätt att fixa överhettad Mac!

Förlora det! erbjuder andra funktioner som makrospårning (kolhydrater, protein), vattenspårning, beteenderapporter, enhetsintegration, en smart kamera och en skanner. Användarna kan snabbt uppnå en hälsosam vikt samtidigt som de sätter upp mål, räknar de förbrukade kalorierna och lär sig om den konsumerade maten.

Appen fokuserar på det beprövade tillvägagångssättet som kan hjälpa medlemmar att gå ner i vikt och leva ett hälsosamt liv genom att skapa de bästa lösningarna och anpassa sig till betydande förändringar. Förlora det! erbjuder snabba lösningar för viktminskning, inspirerar användare att tänka utanför lådan och uppmuntrar dem att balansera sin resa. Man kan enkelt spåra maten, räkna kalorier och börja med att gå ner i vikt.

Carb Manager

Hoppa till den bästa keto- och lågkolhydratdieten med Carb Manager att upprätthålla ett hälsosamt liv och spåra mat. Carb Manager låter användare veta om lågkolhydrat- och keto-dieter medan de implementerar den. Det kommer att hjälpa användarna att förstå det och få resultat inom cirka tre veckor.

Man kan skapa personliga måltidsplaner, välja utvalda måltidsplaner, logga in på konsumerade måltider och gå längre än att spåra kalorier. Det är lätt att övervaka blodsocker, glykemisk belastning, ketoner, intermittent fasta och insulin. Användare kan analysera avancerade hälsomått, förenkla dagligvaruhandeln och välja utsökta recept med några få klick.

Applikationen ger information om:

 • Att få mental klarhet
 • Gå ner i vikt snabbt
 • Återställ balansen
 • Optimera energin
 • Ketoner
 • Minska inflammation
 • Blodsocker
 • Hantera cravings

Carb Manager erbjuder tusentals recept för konsumenterna, sparar tid med automatiska inköpslistor och måltidsplaner och spårar konsumerad mat. Lågkolhydratlivsstilen med Carb Manager syftar till att få korrekta resultat och sluta oroa sig för sug.

Nutritionix

Ta reda på hur många kalorier du har konsumerat på under en minut Nutritionix. Det hjälper dig att hålla dig på en sund väg och se till att du följer dina önskade mål. Applikationen kommer med en smart sökning som gör det enkelt att söka efter historia, restauranger, matvaror och vanlig mat.

Genom att använda Natural Language Processing för att skriva och tala fritt, kan man också förutsäga resultat baserat på dina data. Den levereras med användarvänliga databaser med livsmedelsmärkta livsmedel och restauranger. Man kan skapa sina recept och logga dem var som helst när som helst. Den bästa funktionen är att man kan dela recepten med andra för att hjälpa dem att uppnå önskat resultat.

  Redigera fokus och intensitet för oskärpaeffekten i Google Camera-appen

Livestrong

MyPlate kaloriräknare, Livestrong, har blivit en av de översta applikationerna för att förbättra den allmänna hälsan och främja viktminskning. Den användarvänliga applikationen hjälper till att logga träningsdetaljer, spåra matkonsumtion och beräkna kalorier via Apple Watch, iPad, iPhone och Android-enheter.

Livestrong hjälper användaren att beräkna kalorier för att gå ner i vikt och nå sina träningsmål. Det är lätt att kontrollera din kost, få näringsinformation och äta det som kan hjälpa dig att hålla dig i form enkelt med denna applikation. Du kan också få rekommendationer enligt dina kostvanor, vilket hjälper dig att nå ditt kalorimål för viktminskning. Det bästa är att det kan spåra kalcium-, socker- och kolesterolnivåer baserat på ens matkonsumtion.

Den har flera måltidsplaner, inklusive en inköpslista varje vecka, läckra recept och matalternativ. Det är lätt att hålla sig inspirerad av gemenskapen med miljontals användare som erbjuder stöd till andra användare med deras berättelser och kamp.

Slutsats

När det gäller att välja en kaloriräknare är det bäst att ha viktiga faktorer i åtanke, som:

 • Flera appar fokuserar på specialdieter för att hjälpa användare att uppnå sina kostmål, som vegan, keto, lågkolhydrat och paleo.
 • Vissa appar kan integrera data automatiskt för att enkelt förstå målen.
 • Det är bäst att kontrollera dina preferenser och personliga krav innan du väljer rätt app.
 • Fakturerings- och prenumerationsmetoden kan hjälpa till att erbjuda några ytterligare fördelar som man måste överväga.

Med detta sagt är det bäst att komma ihåg att du inte är beroende av kaloriräknande appar som kan leda till ätstörningar och matbesatthet. Dessutom kanske det inte är hälsosamt att förlita sig på sådana appar för viktminskning samtidigt som det har en negativ inverkan på mental och fysisk hälsa.