Upptäck Dreame och DreameBot X30 Ultra

Inom sfären av innovativa hushållsapparater har Dreame Technology konsekvent varit en pionjär och omdefinierat konventionella städupplevelser. I framkant av deras banbrytande lösningar står DreameBot X30 Ultra, en robotdammsugare som markerar ett paradigmskifte inom handsfree-städning.

CES 2024: Dreame’s Spotlight

CES 2024 förväntas se Dreame Technology avtäcka X30 Ultra, som presenterar en transformativ rengöringslösning. Denna flaggskeppsrobotdammsugare förkroppsligar en självrengörande revolution, som integrerar Auto Base Station Cleaning och Anti-Tangle TriCut Brush, tillsammans med förbättrad MopExtend™ RoboSwing-teknik.

Denna kombination av funktioner och teknologier revolutionerar den traditionella rengöringsmetoden och tillgodoser ett brett utbud av rengöringsbehov.

DreameBot X30 Ultra: Omdefiniering av rengöringsstandarder

X30 Ultra introducerar banbrytande självrengörande funktioner, vilket avsevärt minskar manuella ingrepp. Den innovativa basstationen har en 7-i-1-uppsättning automatiska funktioner, från rengöring av basstationsplattor till varmvattentvätt och varmluftstorkning av moppen, vilket säkerställer ett fläckfritt rent golv samtidigt som lukter och bakterier elimineras.

Ta itu med hårtangle and Beyond

Dreames Anti-Tangle TriCut Brush är en utmärkande funktion i X30 Ultra, som revolutionerar hårhantering under rengöringssessioner. Strategiskt placerade klipphuvuden eliminerar effektivt trassligt hår och förvarar dem i en dammpåse utan att kompromissa med prestanda eller riskera skador på mattor eller fingrar.

Omfattande städkompetens

Utöver bara dammsugning lyfter X30 Ultra rengöringen med sin förbättrade MopExtend™ RoboSwing-teknik. Denna avancerade funktion, tillsammans med Flex Arm och intelligenta sensorer, navigerar genom skrymslen och vrår på upp till 4 cm djup, vilket säkerställer en noggrann rengöring även i de mest dolda utrymmen.

Oöverträffad sugkraft och intelligens

Utrustad med en branschledande sugkraft på 8 300 Pa, hanterar X30 Ultra enkelt olika skräp. Dess intelligenta navigering, som drivs av 3D-kartläggning och hinderdetektering, säkerställer en skräddarsydd städupplevelse för olika rum, medan DreameHome-appen ger användarna fjärrkontroll och schemaläggningsmöjligheter.

Förlängd batteritid och tillgänglighet

Med ett 6 400 mAh batteri kan X30 Ultra ståta med imponerande 260 minuters oavbruten rengöring. Den täcker upp till 243 m² på en enda laddning, återgår utan ansträngning till sin docka och återupptar rengöringen vid behov.

Gör livet enklare med robotdammsugare

Robotdammsugare som X30 Ultra underlättar avsevärt de dagliga rutinerna. De erbjuder oöverträffad bekvämlighet, frigör värdefull tid och säkerställer en konsekvent ren hemmiljö utan manuell ansträngning.

DreameBot X30 Ultra: Embracing the Future of Cleaning

Dreames X30 Ultra förkroppsligar innovation, bekvämlighet och effektivitet, och omdefinierar standarderna för handsfree-rengöring. Dess revolutionerande självrengörande kapacitet, i kombination med oöverträffad prestanda, positionerar den som en spelväxlare i hemstädningsvärlden. Besök Dreame på CES 2024, monter 52747, Venetian Expo, Level 2, Halls AD, för att uppleva framtiden för handsfree-städning i första hand och bevittna den transformativa kraften hos DreameBot X30 Ultra.

Detta är ett sponsrat inlägg. Produktvalen och åsikterna som uttrycks i den här artikeln är från sponsorn och återspeglar inte MakeUseOfs eller dess personals redaktionella riktning.