Top Metaverse Krypto-mynt att köpa

Spread the love

Medan metaversen gör intåg i våra liv, är det på tiden att diskutera några av de bästa metaverse-kryptomynten.

Metaverse är en digital värld som förväntas fungera parallellt med denna påtagliga värld. Men du kan väl inte föreställa dig något universum utan en valuta?

Hur tror du att den redan långa listan av metaverser kommer att överleva?

Oavsett hur många metaverseföretag som tar detta på allvar, kan det inte finnas någon metaverse utan metaverse kryptomynt.

Metaverse kryptomynt: vad, varför och hur?

Metaverse-mynt ger dig möjlighet att göra exakt vad en vanlig fiat-valuta tillåter dig i den här verkliga världen.

Dessa begränsade utbud av kryptomynt stöds med blockchain-teknik.

Medan folk tidigare köpte det för att ha föremål i spelet för blockchain-spel, blir det mycket mer seriöst nu.

Till exempel kan du köpa en bit (virtuell) fastighet på Decentraland med MANA, ett metaverst kryptomynt. Och gradvis kan du låna ut den till någon för att öppna en virtuell butik när plattformen blir full med användare.

Vad???

Ta det från McDonalds försök att öppna en metaverse restaurang att leverera mat till verkliga adresser eller Hyundai sätter upp en metaversefabrik.

Med Samsung har också ett metaverse-uttag, det verkar som början på en trend. Snart nog kommer metaverse att vara en plats att hänga på – och en mycket populär.

Varumärken kommer att annonsera, ansluta och sälja genom det.

Men blanda inte ihop metaverse med bara en stor butik.

Människor har börjat stå värd för liveevenemang, utställningar, möten och till och med dejta på metaverse.

Ergo är några av de bästa metaverse kryptomynten värda vår uppmärksamhet. De kan vara de framtida datorvalutorna i dessa virtuella världar.

Låt oss diskutera dem, börja med den första…

Enjin mynt (ENJ)

Enjin mynt är en Ethereum-baserad token. Du kan använda detta för att köpa tillgångar i flera metaverser kopplade till Enjins ekosystem.

Medan de flesta top-metaverse-kryptomynten är kopplade till bara deras moder-metaverse-projekt, kan Enjin Coin visa sig vara stort värde på grund av dess kopplingar till många nätverk.

  Vad är PING och hur man använder det? Lär dig det med 7 exempel

Du kan lagra Enjin på vilken Ethereums kryptoplånbok som helst, som Metamask.

Man kan köpa eller byta Enjin-mynt på flera kryptoplattformar som Binance, Crypto.com, Coinbase, Gemini, etc.

Decentraland (MANA)

Till skillnad från ENJ är MANA en annan Ethereum-token kopplad exklusivt till en enda metavers: Decentraland. Du kan använda den för att köpa markskiften, varor och tjänster från andra användare inom Decentraland.

Men låt inte detta faktum missbedöma MANA, eftersom Decentraland är ett av de bästa metaversa projekten. För närvarande är MANA det översta metaversmyntet med ett börsvärde på över 5 miljarder dollar.

Du kan köpa MANA på Coinbase, Kraken Gemini, etc.

Illuvium (ILV)

Illuvium är ett decentraliserat RPG- och samlingsspel, och ILV är Ethereum-tokenet som är associerat med det.

Konceptet är detsamma som alla Metaverse, men det här är enkelt format som bara ett spel.

Spelet är centrerat kring 3D-rollspel för att samla Illuvials (in-game bests) för att slåss mot andra användare och utforska den härjade planeten.

Noterbart är att du inte behöver ILV för att spela Illuvium eftersom köpet i spelet sköts med Ether (ETH).

Syftet med ILV-ägandet är dock att få komma till tals i styrande beslut. Dessutom kan du satsa för att tjäna mer ILV genom intäkterna i spelet.

Som tydligt anges i vanliga frågor, äger personer som satsar 100 % av intäkterna i spelet. Så det kan bli lönsamt i framtiden om spelet lyfter till utmärkta siffror.

Du kan köpa ILV från Binance, Crypto.com, KuCoin, etc.

Sandlådan (SAND)

SAND är en ERC-20 kryptotoken som används i metaversen: The Sandbox. Återigen, detta är riktat till spelare som letar efter en digital upplevelse att köpa, sälja och bygga i den metaversen.

Så du kan köpa ett jordskifte, tjäna pengar på det med tillgångar eller helt enkelt sälja det vidare i ett senare skede som en icke-fungibel token. Du kan också skapa spel med Sandbox-speltillverkaren utan några kodningsförmåga. Dessa spel lägger till alternativen att tjäna i spelet.

I likhet med Enjin-plattformen kan SAND-innehavare delta i Sandbox-styrningen. På samma sätt kan de satsa sina SAND-tokens för att maximera sina Sandbox-intäkter ytterligare.

Du kan köpa SAND på Binance, UPbit, BITTREX, etc.

Axie Infinity (AXS)

Du måste köpa minst tre AXS till att börja med Axie Infinity. Axie Infinity Shards (AXS) är ERC-20-tokens som stöder Axie metaverse.

  Hur återställer jag mitt MeetMe-konto

Axies är husdjuren i spelet som hjälper dig att vinna strider för att få fler av dem. Ekosystemet är baserat på överföring av tillgångar från användare till användare, där de rapporterade 95 % av intäkterna går tillbaka till spelarna.

Förutom Axies kan du köpa ytterligare föremål i spelet, som landtomter. När detta skrivs var den mest ekonomiska tomten på Axie-marknaden prissatt till 7628 USD.

Hur galet det än låter så är vissa människor det lämnar sina dagliga jobb för att spela Axie Infinity.

Du kan också satsa din AXS för att tjäna belöningar. Detta är styrningen av Axie-universumet med ett börsvärde på 3,4 miljarder US-dollar.

Detta bästa metaverse-mynt är listat på Binance och Uniswap för köp.

VAX (WAXP)

VAX är en förkortning för Worldwide Asset eXchange™. Det är en av de mest använda blockkedjorna med över 15 miljoner dagliga transaktioner.

WAX försöker revolutionera NFT med sitt vIRL-koncept. Ta en titt:

WAXP är ett av de bästa metaverse-mynten som är hemma i WAX-blockkedjan. Huvudpoängen är att satsa WAXP för att samla insatsbelöningar. Dessutom ger det dig styrande befogenheter i framtida förslag.

Dessutom kan du även använda WAXP med spel på WAX, vilket det inte råder någon brist på. Tillgångarna i spelet handlas som NFT:er som du kan sälja med vinst. Slutligen är incitamentet för handel med NFT på den koldioxidneutrala WAX-blockkedjan noll transaktionsavgifter.

När detta skrevs var WAXP tillgängligt på BITTREX, Binance, etc.

Theta Network (THETA)

Theta är det första i sitt slag peer-to-peer-videoleveransnätverk. Det löser långsam videoleverans i olika delar av världen. Dessutom är målet att tillhandahålla en ekonomisk lösning för innehållsleverans för streamingföretagen.

THETA-token är incitamentet du får för aktivt deltagande i videonätverket. Du kan använda dessa tokens för att donera, komma åt premiuminnehåll och dela virtuella föremål som en NFT.

Förutom att ge bort extra nätverksresurser kan du satsa THETA för att tjäna ytterligare pengar. Dessutom är detta också en styrningstoken som liknar WAXP, SAND, AXS, etc.

Noterbart är att THETA bara är trea på listan över bästa metaverse kryptomynt med ett nuvarande marknadsvärde på 3,6 miljarder USD.

  Vad är skillnaden mellan Intel Core i3, i5, i7 och X-processorer?

Slutligen kan du köpa THETA på Binance, CoinDCX, etc.

SushiSwap (SUSHI)

SushiSwap är ett decentraliserat utbyte med SUSHI som den ursprungliga token. Den körs på Ethereum och stimulerar användarna som hjälper den att driva plattformen.

SUSHI-innehavare satsar sina tokens för att handlarna ska kunna göra transaktioner. Slutligen belönas de med transaktionsavgiften som betalas av börsanvändarna.

Intressant nog drivs SushiSwap av Smart Contracts och inte någon central myndighet. Detta betyder också att SUSHI också är en styrningstoken.

Du kan köpa SUSHI på Uphold, Binance, Coinbase, etc.

Chromia (CHR)

CHR är den ursprungliga ERC-20-symbolen för Chromia ekosystem, som kallar sig en relationell blockchain-plattform. Syftet är att förenkla skapandet av decentraliserade applikationer (dApps) genom att kombinera blockchain-teknik med konventionella relationsdatabassystem.

DApps på Chromia betalar värdavgifterna i CHR. Dessutom samlar dApps själva in det som avgifter som betalas av applikationsanvändarna. Dessutom är det en styrningstoken för Chromia blockchain som deltagarna kan satsa för belöningar.

Chromia-token (CHR) finns att köpa på Binance, CoinDCX, etc.

PlayDapp (PLA)

PLA är ännu en ERC-20-token, spelets valuta för PlayDapp ekosystem av spel.

Den här spelsamlingen har driftskompatibla tillgångar. Du kan spela med din tillgång, uppgradera den och lista den på marknadsplatsen för att tjäna en vinst. Varje försäljning medför en transaktionsavgift som delas mellan företaget och spelutvecklarna.

Du kan hitta den listad på stora börsplattformar som Coinbase, Binance.

Slutsats

Detta var vår sammanfattning av några av de bästa metaverse-mynten att köpa med de integrerade metaverse-projekten.

Men investera inte mer än du har råd att förlora. Det finns massor av nya projekt, och ingen vet deras slutliga öde.

Slutligen, var informerad och gå långsamt i din jakt på de bästa metaverse-mynten.

Som en sidoanteckning, kolla in några av de bästa metaverse-företagen med deras virtuella implementeringar.