Statiska webbplatsmallar för personlig och start

Spread the love

Det finns alltid en debatt om huruvida en statisk webbplats är bättre eller en som använder CMS-plattformar, och jag kunde inte låta bli att rensa luften lite genom den här artikeln.

Jag vet att du har hört det här en miljon gånger förut, men du måste höra det igen – att allt kokar ner till ditt krav. Allt har fördelar och nackdelar, och så är fallet med statiska webbplatser och CMS.

Statiska webbplatser är lämpliga för krav där du inte behöver uppdatera innehållet ofta. De är vanligtvis personliga målsidor, företagswebbplatser med mindre sidor och med huvudsyftet att visa upp en produkt eller personlig information. Statiska webbplatser kommer med ganska lägre utvecklingskostnader och kan byggas ganska snabbt jämfört med CMS.

Å andra sidan gillar CMS-plattformar WordPress och Joomla gör det enkelt att uppdatera och finjustera innehåll när det behövs, och du behöver inte riktigt vara insatt i kodning. Det kommer dock med högre utvecklingskostnader, och du måste också lära dig hur CMS fungerar om du inte redan är bekant med det.

Så du förstår, det finns för- och nackdelar för dem båda, och det beror på dina behov. Med det sagt är mitt huvudsakliga syfte idag att visa dig att det finns möjliga sätt att bygga din statiska webbplats, och det är inte så svårt som du kanske tror.

Det är anledningen till att välja statiska webbplatser är den pågående trenden som blommar, särskilt för produktsida, SaaS-målsida, personliga sidor, företagssidor, etc.

Bästa sätten att bygga en statisk webbplats

Det första sättet att bygga en statisk webbplats är genom att anlita en professionell för att utveckla och designa den. Det här alternativet är bra när du vill eliminera all ansträngning och tid som krävs för att ställa in allt. Kom dock ihåg att det kan bli dyrt, beroende på utvecklarens expertis och erfarenhet.

Ett bra alternativ till detta skulle vara att gå över till Fiverr och anlita någon för ett relativt lägre pris. Fiverr är känt för att tillhandahålla kvalitetstjänster till en överkomlig kostnad, så det är värt att kolla. Du kan direkt använda sökfunktionen eller använda denna högt rankade och recenserade spelning.

Att prata om det andra alternativet, som jag tror är det mest flexibla alternativet, är att satsa på färdiga mallar. Det skär ner tiden för att bygga sajten och är också ett otroligt billigt alternativ. Du behöver inte lägga ut ett så stort belopp som du skulle göra för att anlita en professionell utvecklare.

  Hur man hittar Sprint-kontonummer och PIN-kod

Det finns många bra mallar där ute, men här är de bästa valen för dig.

Bilder

Skapa enkelt en statisk webbplatsmall tillsammans med animationer genom att använda Bilder.

Som namnet antyder ger denna tjänst dig fritiden att kombinera olika bilder för att skapa unika layouter och en övergripande mall som helt och hållet är född ur din kreativitet.

Totalt får du 200 bilder, 30 paneler och 118 exempel som hjälper dig att skapa din önskade mall. Den kommer också med ett gäng inbyggda komponenter som knappar, popup, skjutreglage, sidofält, navigering, etc.

Du kan vara säker på att Slides har ren kod och är byggda med HTML, CSS och JS. Det är lätt att förstå och ändra enligt dina behov, förutom att det inte belastar sidhastigheten. Om du bestämmer dig för att gå vidare med Presentationer kan du vara värd för dem på GCS.

Mallmonster

Med över 16 000 mallar att välja mellan, Mallmonster är en av de bästa nav som du måste kolla in. Mallarna kan användas för personligt och för kommersiellt bruk. Du kan välja från en mängd olika kategorier, till exempel företag, mode, skönhet, mat, bilar och andra.

Det finns också ett alternativ att filtrera resultaten efter pris, betyg, funktioner, färg, antal nedladdningar och senast uppdaterade. På så sätt hittar du enkelt det du letar efter utan att slösa tid på att bläddra förbi 16 000+ mallar.

Alla deras mallar är av hög kvalitet och välkodade.

One Page Love

One Page Love har ett enormt bibliotek med mer än 300 webbplatsmallar på en sida som du kan välja mellan. Eftersom samlingen är enorm kan du hålla muspekaren över fliken ”mallar” och välja önskade kategorier från den.

Några av de många kategorierna inkluderar:

 • Fotografi
 • Portfölj
 • Bröllop
 • Återuppta
 • Personlig
 • Restaurang
 • Landningssida

Alla teman kommer med detaljer som recensioner, skärmdumpar, demos, nedladdningslänkar och funktioner. Luta dig tillbaka och vet att hela kollektionen är funktionsrik, hög kvalitet och snygg.

De rullar också ut gratismallar som du måste skriva på för deras nyhetsbrev för att få meddelande, så om det är något du vill komma åt, se till att hoppa på det också.

HTML5 UPP

Få 100 % gratis statiska mallar licensierade under Creative Commons med HTML5 UPP.

De har ett gäng av dem som är helt lyhörda, mycket anpassningsbara och byggda på HTML5 + CSS3. Du kan kolla deras demo och omedelbart ladda ner den genom att klicka på en knapp. Alla mallar är responsiva, så de ser eleganta ut på alla enheter.

  Hur du anpassar din Gmail-adress i farten

Du kan följa deras Twitter-handtag för att få meddelande när de släpper nya och gratis mallar.

Temaskog

Få tillgång till över 17 000 HTML-mallar på Temaskog.

Du kan välja mellan olika kategorier och begränsa din sökning med hjälp av detaljerade filter. Denna webbplats är känd för att ha en av de bästa temasamlingarna som inte ens är begränsade till HTML. Du hittar mallar för alla plattformar där ute.

Du kan genast göra en snabb sökning eller gå till de bästsäljande och bäst rankade varorna för att göra det lättare att hitta de bästa. Alla deras teman är otroligt låga priser och kommer med flexibel licensiering. Du hittar både nischmallar och multifunktionella.

Envato element

Envato element kommer från samma företag som ThemeForest, så du kan vara säker på att kvaliteten och servicen är lika bra. Den har över 2 000 HTML- och CSS-mallar som är mycket anpassningsbara och lyhörda.

Istället för engångsköp följer Envato Elements en prenumerationsbaserad modell. För ett specifikt månadspris får du tillgång till hela deras produktkatalog, som inkluderar:

 • Mallar
 • Lagerljud
 • Stockvideor
 • Ljudeffekter
 • Grafik
 • Kurser och handledningar
 • Foton
 • Teckensnitt

…och många fler.

Var säker, allt du hittar här är av hög kvalitet och välgjort. Det som är bra är att du inte direkt behöver hoppa in i deras betalda plan. Du kan komma igång med ett gratis konto med 12 gratisfiler varje månad.

Carrd

Oavsett om du letar efter en personlig mall eller en konverteringsdriven målsida, Cardd låter dig bygga professionella ensidiga webbplatser med hjälp av deras gratis samling. Webbplatserna du bygger med den här tjänsten kommer att vara mycket lyhörda och anpassningsbara men ändå väldigt enkla.

Alla mallar är eleganta och ser perfekta ut på alla enheter, för att få ditt nödvändiga arbete gjort. Om du vill komma åt fler funktioner kan du välja deras PRO-plan, som ger dig fördelar som anpassade domäner, formulär och möjligheten att publicera fler webbplatser istället för bara tre.

Mall

Mall innehåller över 850 HTML-, CSS- och responsiva HTML5-mallar och är 100 % gratis att använda. Hela deras samling av mallar är byggda av dem själva och är licensierade under Creative Commons-licensen. Det spelar ingen roll vilken kategori du vill bygga din webbplats i, och du är säker på att hitta en lämplig mall för den.

  Topp 10 sämsta operativsystem

uiCookies

Du kan ladda ner HTML Bootstrap-mallar från uiCookies som är tillgängliga för personligt, kommersiellt och affärsbruk. Det fina är att alla deras mallar är SEO-optimerade, mobilvänliga och lyhörda, förutom att de ser underbara ut.

Mallarna är gratis att använda men med tillskrivning. Du kan dock hoppa över tillskrivningsdelen genom att antingen betala för en enda temalicens eller för alla mallar för bara $59.

Du hittar mallar i ett brett utbud av kategorier, som resor, programvara, kreativa, etc.

TemaJakt

Få 228 bootstrap-mallar i premiumkvalitet TemaJakt. Alla har fantastisk design och är mycket lyhörda. Du kan ladda ner mallarna helt gratis.

Det viktigaste med den här webbplatsen är att de flesta (om inte alla) av dess mallar uppdateras regelbundet och är ganska professionella.

Kreativ marknad

Du kanske har hört namnet på den Kreativ marknad eftersom de är en enorm marknadsplats där du kan köpa nästan alla typer av digitala tillgångar. På tal om bara webbplatsmallar, hittar du målsidor, portföljer, bloggar och till och med företagsstil, tillsammans med kompletterande verktyg som UI-grafik och sociala ikoner.

För att hitta önskad mall kan du sortera resultaten och använda filter som prisklass och filtyper.

Leeflets

Utnyttja Leeflets att skapa din enkla ensidiga sida för olika ändamål, som ett nyhetsbrev, portfölj, tjänst, betala-mig-sida, etc. Det är gratis att skapa och anpassa och tar bara 5 minuter att få jobbet gjort. Det är dock viktigt att komma ihåg att du måste betala 5 USD/sida/månad för att publicera den.

De har ett bra utbud av mallar och kommer med andra fantastiska funktioner, som:

 • Gratis SSL
 • Social och SEO-optimerad
 • Mycket anpassningsbara funktioner i redigeringspanelen
 • Möjlighet att skapa länkträd, profil och portfölj
 • Möjlighet att lägga till en anpassad domän

Leeflets kan integreras med ett gäng tredjepartsplattformar och tjänster, som PayPal, MailChimp, ConvertKitoch Stripe.

Slutsats

När du väl bestämt dig för mallen, värd dem på en pålitlig statisk värdplattform.

Statiska webbplatser blir mer och mer föredragna nuförtiden, så jag hoppas att ovanstående mallar hjälper dig att skapa en enkelt utan att bränna din plånbok. 🙂