Starta ditt onlineföretag GRATIS med Sylius (e-handelsplattform med öppen källkod)

Spread the love

Det går inte att förneka att e-handelsverksamheten är på uppgång. Onlineshopping är roligt och bekvämt, men nu har det blivit en nödvändighet.

E-handelsverksamheten har blomstrat snabbt ett bra tag, och det kommer förmodligen att öka ännu fler efter COVID-19-situationer.

Enligt Statistaden globala e-handelsförsäljningen uppgick till 3,53 biljoner dollar 2019. Och den förväntas växa med en CAGR på 8,1 % från 2020 till 2024.

Till skillnad från fysiska butiker är det enkelt och billigt att skapa en onlinebutik. Du kan starta din e-handelsbutik, även utan erfarenhet och begränsad budget till hands, allt tack vare den moderna tekniken runt omkring.

Men att bygga en onlinebutik kräver mer än att bara välja varumärke, produktlistning, marknadsföring och försäljning. Det är som att uppfostra ett barn; du behöver försörja den med rätt verktyg och teknik, ta hand om dess säkerhet, planera för dess framtid och göra många saker däremellan för att lyckas.

För att uppnå detta mål behöver du en stabil och högpresterande e-handelsplattform för att möta behoven hos ditt växande företag. Med en uppsjö av tillgängliga alternativ där ute är Sylius en av de bästa du kan välja.

Vad är Sylius?

Sylius är en gratis e-handelsplattform med öppen källkod med en MIT-licens och baserad på Symfonys ramverk. Det säkerställer högsta kodkvalitet, inbyggt agilt arbetsflöde, en stark testmiljö och exceptionell PHP-lösning skräddarsydd för dina butikskrav.

Den innehåller ett robust REST API för sömlös integration och förbättrad kundupplevelse. Utvecklare älskar Sylius, för det ger viktiga funktioner och flexibilitet som hjälper dig att trigga stabil affärstillväxt.

Varför ska du välja Sylius?

Förmedla ditt varumärke unikt genom att förbättra dess övergripande utseende och känsla för att övertyga dina riktade kunder med de omfattande erbjudandena från Sylius.

  Hur man infogar symboler i Google Docs och Slides

Enhetlig integration

Sylius erbjuder enhetlig integration; därför kan du enkelt koppla detta e-handelsramverk till de verktyg du redan använder för att driva din butik som CRM, lager, utskick, ERP, PIM och mer.

Körs på flera enheter

Genom att tillhandahålla inbyggda gränssnitt för e-handelsapplikationer gör Sylius det enkelt att skapa inbyggda mobilappar för Android, iOS, etc., tillsammans med progressiva webbapplikationer.

Omfattande adminpanel

Den erbjuder en adminpanel konstruerad av lättkonfigurerbara och återanvändbara komponenter som kan anpassas till alla dina unika affärsbehov.

Skalbarhet och enkel plattform

Du kan distribuera den här moderna webbappen på en populär plattform, inklusive Google Cloud, Platform.sh, Heroku, etc. Som ett resultat kräver skalning och tillämpning av nya funktioner mindre tid och kostnader samtidigt som hög prestanda säkerställs.

Stöder flera betalningsleverantörer

Med Sylius kan du lägga till säkra och kända betalningsleverantörer som PayPal, Stripe, American Express, Visa, Mastercard och mer för att erbjuda bekvämlighet till dina kunder.

Imponerande e-handelsfunktioner

  • Produktkatalog, attribut och alternativ
  • Skräddarsydd kassa
  • Rabattkuponger och kampanjer
  • Beställningar, varukorg och fakturor
  • Skatt och taxonomier
  • Flera valutor och säljplattformar
  • Bildbeskärning, sociala inloggningar och lokalisering
  • Tillståndshantering och adressbok
  • Frakt och återbetalning
  • Plugins för Shop API, skapande och annullering av administratörsbeställningar, fakturering och återbetalning.

Med tanke på de många fördelar som Sylius erbjuder kan du välja att bygga din onlinebutik på dess plattform utan ansträngning.

När du väl bestämmer dig för att gå med Sylius för att bygga upp din onlineverksamhet, måste du överväga en pålitlig värdleverantör för bättre drifttid, tillgänglighet och säkerhet. Följande är de mest populära och pålitliga värdarna, Sylius.

Nexcess

När du letar efter rätt värdlösning med oklanderliga funktioner, flexibla integrationer och bättre arbetsflödeshantering, Nexcess kan vara ett bra alternativ. Det låter dig enkelt lägga till anpassade applikationsstackar och integrationer.

  Ryzen 4000: Kommer din nästa speldator att bli AMD istället för Intel?

Nexcess Cloud Auto Scaling låter dig skala din webbplats automatiskt beroende på dina trafikbehov. Du kan öka din användarsamfällighet utan att uppgradera värdlösningen.

För förbättrad prestanda erbjuder Nexcess Cloud Accelerator för att öka laddningstiderna. Den högpresterande webbservern NGINX driver dessa funktioner och hanterar statiskt innehåll som JavaScript och bilder på din webbplats.

Nexcess erbjuder en teknikstack på företagsnivå utformad för att stödja din webbplats. Så du kan enkelt anpassa PHP-versionen. Dess infrastrukturstack inkluderar OpenStack, Docker, Ansible, Kolla, HTTP/2, Bad bot management och Gzip-komprimering för tillgångscache och skalbarhet.

Det håller din onlinebutik säker med överlägsen drifttid, avancerad säkerhet och flera redundanser. Nexcess har 8 datacenter över hela världen.

Håll dig framtidssäker genom att utnyttja dess skalbara plattform som enkelt kan hantera enorm trafik och samtidiga användare.

Nexcess tillhandahåller en helt kompatibel miljö med PCI DSS tillsammans med SSAE-18, som granskas årligen för att vinna dina kunders förtroende för säkerheten. Installera appen med bara ett klick och hantera din butik och e-post från en enda plats för att spara tid. Den säkerhetskopierar också din webbplats dagligen, vilket kan vara en livräddare att återställa när det går fel.

Dessutom är dess flexibla uppgraderingar, lättanvända tjänst och gratis migrering dess ytterligare pluspoäng.

Nexcess erbjuder också en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti tillsammans med dedikerad kundsupport tillgänglig hela tiden via e-post, samtal eller chatt.

A2 Hosting

Sedan starten 2003, A2 Hosting har tillhandahållit ultrasnabb, finjusterad och pålitlig hosting. Den tillhandahåller de kompletta lösningarna du behöver för Sylius och är utvecklarorienterad. Dess högpresterande SwiftServers driver din webbplats för 20 gånger snabbare sidladdning.

Konfigurera Symphony-programvaran med Softaculous, som kräver ett enda klick från kontrollpanelen. Den skickar dig även meddelanden via e-post när en ny version av Symfony släpps så att du kan hålla din onlinebutik uppdaterad.

  Hur man lägger till musik i din PowerPoint-presentation

Med A2 Hosting vid din sida behöver du aldrig drabbas av konsekvenserna av webbplatsavbrott som kan påverka SEO-ranking och avvisningsfrekvens genom att använda dess hastighetsoptimerade servrar. Det ger dig flexibiliteten att välja önskad serverplats tillsammans med gratis SSD:er för att säkerställa att din webbplats är tillgänglig hela tiden.

För att ta hand om webbplatsens säkerhet erbjuder den HackScan-skydd gratis för att blockera cyberattacker. Den erbjuder KernelCare, dubbla brandväggar, SSL-certifikat och brute force-försvar för att ge extra säkerhet. Dessutom erbjuder den förstärkt DDoS-skydd för att hålla din webbplats skyddad från även sofistikerade attacker.

Den erbjuder gratis webbplatsmigrering med hjälp av sina migrationsexperter som överför all din data säkert. Om du fortfarande inte är nöjd med tjänsten kan du göra anspråk på dess när som helst pengarna-tillbaka-garanti. A2 Hostings Guru Crew är ett expertteam av kunniga proffs som hjälper dig när du behöver hjälp.

Dess pris börjar på bara $2,99/månad för en webbplats och 100 GB lagringsutrymme.

Slutsats

Att starta ditt företag från början och sedan se det växa är mycket givande. Eftersom det finns så många tillgängliga alternativ för att välja och vara värd för en e-handelsplattform, behöver det inte vara en knepig eller dyr affär att driva en lönsam onlinebutik nu.

Välj därför Sylius för att starta din resa. Vem vet, din butik kan bli nästa miljonaffär.