Kan du logga in på Workday hemifrån?

Spread the love

I mars 2005 etablerades Workday och den blev live i november 2006. Duffield och riskkapitalföretaget Greylock Partners stod för den första finansieringen. Istället för att sälja tekniken direkt, genererar Workday intäkter genom att sälja prenumerationer på sina tjänster. Workday erbjuder integrerade molnlösningar för hantering av ekonomi, mänskliga resurser och lärar- och studentliv – cykler anpassade efter hur människor verkar i moderna företag. Efter att Oracle förvärvade PeopleSoft 2005 skapade David Duffield, skaparen och tidigare VD:n för affärssystemföretaget PeopleSoft och före detta PeopleSofts chefsstrateg Aneel Bhusri, Workday. Om du är någon som letar efter tips om hur du loggar in på Workday hemifrån, ger vi dig en användbar guide som lär dig om Workday användar-ID och hur du kommer åt Workday efter att du lämnat företaget. Vi kommer också att visa dig steg för hur du aktiverar min Workday-app.

Kan du logga in på Workday hemifrån?

Du får veta om du kan logga in på Workday hemifrån längre fram i den här artikeln. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

Vad är Workday Account?

A Arbetsdagskonto hjälper dig komma åt ditt professionella team med hjälp av referenser från ditt företag eller din organisation. Det finns en separat process för att logga in på ett Workday-konto, och varje steg kräver autentisering. Kärnfördelen för en anställd som använder Workday kan vara en enda, tillgänglig bild av företagets ledning, såsom dess ekonomi och personal.

Vad är arbetsdagsnummer?

Workday har sitt huvudkontor i Pleasanton, Kalifornien i USA. De är en företagsprogramvara för molndatorer med många kontor över hela USA. Du kan nå Workday via dessa nummer:

  • (925) 951-9000
  • (1-877-967-5329)

Vad är Workday User ID?

Om du undrar vad Workday användar-ID är, oroa dig inte. Det är helt enkelt den e-postadress du använder för din organisation. Eftersom de är enhetliga finns det inga fler applikationsgränssnitt. Även affärsverksamheten är tvärfunktionell. Alla har ett liknande, anpassat, i-ögonblicksperspektiv och erfarenhet.

  Topp 10 bästa Kodi-tillägg för att titta på Premier League

Hur skapar jag ett Workday-konto?

Det finns två typer av konton som du kan skapa för Workday. Dessa förklaras i detalj nedan.

1. Först måste du gå till Workday Inloggningshjälp.

2. Klicka på Logga in på Workday Adaptive Planning.

Obs: Du kan också välja det andra alternativet, som hjälper dig att logga in på Workday Peakon Employee Voice. Det här är sidan där du måste använda ditt organisations e-post-ID för att få ytterligare åtkomst.

3. Ange dina kontouppgifter och klicka på Logga in för att gå in i Adaptiv planering.

Fortsätt läsa vidare för att lära dig om du kan logga in på Workday hemifrån.

Var hittar jag mitt arbetsdags-ID?

Du hittar ditt Workday ID på din Workday-profilsida. Navigera till profilbilden > Visa profil > Sammanfattning > Jobb för att se dina jobbdetaljer, historik, roller och andra data. Ditt arbetsdagsmedarbetar-ID kommer att finnas på första raden.

Hur hittar jag mitt arbetsdagsorganisations-ID?

Du kan hitta ditt organisations-ID på två sätt, så kolla in dem nedan:

Alternativ I: Använd QR Scan

1. Öppna Arbetsdag app och tryck på QR-skanningssymbolen.

2. Skanna din organisations QR-kod.

Alternativ II: Via kontouppgifter

1. Logga in på din Workday och välj din profil längst upp till höger på skärmen.

2. Under alternativet Hem väljer du Mitt konto.

3. Klicka på Organisations-ID.

Läs vidare för att veta om du kan logga in på Workday hemifrån eller inte.

Hur aktiverar jag min Workday-app?

För att aktivera din Workday-app måste du ange ditt organisations-ID för identitetsverifiering. Följ stegen nedan:

1. Gå till Play Butik och ladda ner Arbetsdag Ansökan.

Obs: Hitta Workday-appen i App Store om du är iOS-användare.

2. Starta Workday-appen och tryck på kugghjulsikonen för inställningar i det övre vänstra hörnet på skärmen.

3. Ange ditt organisations-ID och ditt företags webbadress i respektive fält.

4. Klicka på bockikonen i det övre högra hörnet efter att ha fyllt i uppgifterna.

Du kan säga att så här aktiverar du min Workday-app.

Hur loggar jag in på mitt arbetsdagssystem?

Du kan få tillgång till Workdays användarvänliga gränssnitt som anställd för att göra ett brett utbud av aktiviteter, inklusive att titta på eller söka ledigt, fylla i din tidrapport, skicka in avgifter, checka in och ut från arbetet och se över din lön. Du kan till och med använda din smartphone eller surfplatta för att läsa medarbetares profiler, bläddra i organisationens kompetensuppsättning och till och med anmäla dig till kurser.

För att komma åt ditt Workday System via en PC måste du gå till din organisations utsedda Workday-plattform. Med dessa tre steg kan du uppnå exakt det:

1. Sök efter följande URL i din webbläsare.

https://www.myworkday.com/(enter your organization)

2. Ange ditt användarnamn och lösenord på laddad sida.

3. När du har angett detaljerna klickar du på Logga in för att fortsätta till ditt Workday System.

Fortsätt läsa för att veta hur du loggar in på Workday hemifrån.

Hur kommer jag åt min arbetsdag hemifrån?

Workday är en omformning av affärsappar för att hjälpa en organisation att fungera smidigt. Workday kan växa och förändras med din organisation över tid, tack vare dess nya, kreativa grund och molndistributionsstrategi.

Din organisation kan göra specifika ändringar för att göra Workday tillgänglig för dig för dina kontorsändamål när du också är borta från dem. Detta kan göras med hjälp av mobilappen (Android eller iOS) eller den Workday hemsida. Som nämnts behöver du din organisationsuppgifter för att logga in på Workday hemifrån. Du kan också gå till Workday Resurscenter för att hitta svar på alla dina frågor.

Följ stegen ovan för att logga in på Workday hemifrån.

Kan du logga in på Workday hemifrån?

Ja. Självklart kan du logga in på Workday hemifrån. Så länge din arbetsgivare har tillåtit dig att arbeta hemifrån kan du komma åt Workday via webben eller mobilappen, oavsett vart du går.

Kan jag komma åt Workday efter att jag lämnat företaget?

Ja, du kan komma åt Workday efter att du lämnat företaget. Ett Workday-konto förblir aktivt till och med slutet av det räkenskapsår under vilket uppsägningen äger rum och till nästa januari. En anställds tillgång till Workday kommer att inaktiveras tills anställningen upphör. Läs den här artikeln från början för att lära dig stegen för att aktivera min Workday-app.

Hur loggar jag in på Workday efter uppsägning?

Du kan tillåtas av din organisation att få tillgång till Workday efter uppsägning för att ta din slutliga lönebesked och, även i viss utsträckning, göra ändringar eller uppdatera din personliga kontaktinformation och se din anställningsstatus inom den organisationen.

För att göra detta måste du följa dessa steg sekventiellt:

1. Gå till din utsedda Workday-ingångsportal eller inloggningssida som du fått för att komma åt din information inom din organisation.

Obs! Detta kan se ut ungefär så här: https://wd5.myworkday.com/wday/authgwy/(organisationens namn)/login.htmld

2. Klicka på Glömt lösenord under alternativet Logga in.

3. På sidan Glömt lösenord anger du ditt användarnamn och personliga e-post-ID och klickar på Skicka.

Obs! Din personliga e-post måste finnas i dina arbetsuppgifter i Workday-databasen.

4. Gå till din personliga e-post och följ instruktionerna på skärmen i länken för att återställa ditt lösenord till ett nytt. Du behöver detta nya lösenord för att komma åt Workday igen.

Notera: Alternativet för återställning av lösenord är endast giltigt i 1 timme.

5. Gå till din Workday-inloggningssida igen och logga in med ditt organisationsanvändarnamn och ditt nya lösenord.

Du kommer att få tillbaka din data så fort du loggar in så här.

Hur loggar jag in på Workday som tidigare anställd?

Din organisation tillhandahåller vanligtvis en länk för att komma åt dina uppgifter som tidigare eller pensionerad anställd direkt efter uppsägning. Detta säkerställer att du kan få dina löne- och skatteuppgifter och få tillgång till din personliga information. Du kan kontakta din personaltjänst eller personalavdelning för hjälp.

***

Vi hoppas att du lärde dig om du kan logga in på Workday hemifrån och komma åt Workday efter att du lämnat företaget. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.