Justera iPhone LED-blixtljusintensitet från iOS 7 Control Center

Systemväxlingarna i kontrollcentret kan få mest tryck, men genvägarna på den nedre raden har också sina användningsområden. Av dessa genvägar är ficklampsknappen förmodligen den mest använda knappen. Det finns många tillfällen då du sannolikt kommer att behöva ficklampsfunktionen som kommer inbäddad med iOS 7, även om LED:n på baksidan av enheten inte ursprungligen är designad för att användas för det ändamålet. För fotografering är LED:s oföränderliga intensitetsnivå bra, men om du använder den som en ficklampa är det trevligt att ha lite extra kontroll. För ett tag sedan täckte vi PhotoTorch, en tweak som låter användare ändra intensiteten på iPhone-kamerans LED. CCFlashLightLevel gör samma sak, men den här nya versionen fungerar från iOS 7 Control Center. Med denna tweak kan användare använda CC ficklampa-växeln som en kontroller för LED:s intensitetsnivå på ett mycket bekvämt sätt.

CCFlashLightLevel kan aktiveras genom att trycka länge på kontrollcentrets ficklampa. Om du gör det avslöjas ett litet skjutreglage på ikonen. Svep åt höger för att öka intensiteten på LED-blixten. Att dra i motsatt riktning dämpar ljuset. För att ta bort det här skjutreglaget och återställa knappen till dess vanliga form, ta helt enkelt fingret från skärmen och vänta i några sekunder.

Även om CCFlashLightLevel kan tyckas vara en mycket förenklad tweak vid första anblicken, har den fortfarande några ganska snygga anpassningsalternativ att erbjuda. Tweaken lägger till en egen meny till aktieinställningar-appen, varifrån det är möjligt att ändra några grundläggande inställningar relaterade till nivåjusteringsreglaget. Du kan ange hur lång tid du måste hålla blixtljusgenvägen intryckt innan reglaget visas.

Det finns ytterligare två alternativ också; den ena handlar om skjutreglagets fade-timeout och den andra låter dig ställa in standardintensitetsnivån för lysdioden. Slå på alternativet ”Kom ihåg skjutreglaget” om du vill att ficklampan ska återgå till den senast använda intensitetsnivån när den slås på. För att hjälpa användare att förstå alla dessa alternativ kommer CCFlashLightLevel-menyn med en omfattande uppsättning instruktioner.

CCFlashLightLevel är en gratis tweak. Ge det en chans på din iOS 7-enhet genom att gå till BigBoss-repo i Cydia-butiken.