IObit AI-Based Advanced SystemCare kan snabba upp dina Windows och skydda dina data adminvista.com

Spread the love

Det är viktigt att optimera din Windows-dator för prestanda och säkerhet.

Det hjälper dig att hålla systemet ordentligt underhållet så att du kan använda det till fullo och inte utsätts för frekventa krascher, avmattningar och säkerhetsrisker.

Men hur säkerställer du att din dator fungerar optimalt?

Även om du manuellt kan radera oönskade filer och appar som du inte använder för att öka din dators prestanda; det skulle vara ett långt skott, för att inte tala om en tråkig sådan.

Oroa dig inte; Det finns lösningar för att enkelt rensa upp och optimera din Windows-dator, så att den presterar som bäst.

Advanced SystemCare 16 av IObit är en lösning med modern teknik för att rengöra din dator, förbättra dess hastighet och säkerställa att dina data är säkra.

Så låt oss granska den här mjukvarulösningen för att avgöra om den passar dina behov.

Introduktion

Advanced SystemCare 16 av IObit är en mjukvarulösning för att snabba upp din dator, rengöra den och skydda din personliga information. Denna programvara utnyttjar kraften hos AI för att göra processen enklare och mer effektiv.

Och det bästa är att Advanced SystemCare är gratis för din PC. Även om betalplaner är tillgängliga, som PRO och Ultimate, kan den här gratislösningen räcka om dina krav är lättare.

Nu är den faktiska frågan – är Advanced SystemCare 16 värt utrymmet i din dator?

Låt oss ta reda på det i denna snabba Advanced SystemCare 16-recension baserat på dess nyckelfunktioner, fördelar, prestanda och användarvänlighet.

Nyckelfunktioner

De viktigaste funktionerna i IObit Advanced SystemCare 16 är:

Systemhastighetsoptimering

Orsaken till din dators dåliga hastighet kan vara många, oavsett om det är flera program som körs vid systemets start, okända tjänster och applikationer som upptar minne, hårddisken saknar defragmentering eller någon annan anledning.

Oavsett vad som är boven kan IObits Advanced SystemCare fixa det snabbt och optimera systemet med mer än 30 felsökare. Således kommer problem att åtgärdas snabbare, och din dators prestanda och hastighet kommer att förbättras.

Grundlig rengöring

Advanced SystemCare använder artificiell intelligens för att städa upp din dator grundligt och sparar tid på att göra allt manuellt. Med hjälp av AI-läget kan du anpassa planer för att skanna och rensa massor av cacher, skräpfiler, oönskade loggar och rester från tredjepartstjänster, verktyg, webbläsare och din dator.

Dessutom fortsätter dess AI att lära sig av ditt optimeringsbeteende och hur datorn presterar. Således blir den smartare på att identifiera problem och fel och kan fixa dem för att hålla din dator optimerad och ren.

Datasäkerhet

Advanced SystemCare fokuserar på användarnas datasäkerhet och integritet och hjälper till att minimera onlinerisker. Den torkar bort dina fotspår online, inklusive lösenorden du har sparat på din PC, och döljer dina fingeravtryck i över 200 webbläsare och program.

Dessutom kan den fixa säkerhetsmissbruk och sårbarheter på din Windows-dator, uppdatera programvaran till den aktuella versionen och försiktigt blockera misstänkta program från att få tillgång till din personliga eller känsliga information.

Förbättrar Internethastigheten

Om du upplever trög nedladdning och streaminghastighet kan din internethastighet skyllas. Och när det händer kan det sakta ner din produktivitet, särskilt när du arbetar på distans. Det dödar också din entusiasm när du spelar spel eller streamar videor online.

För att hantera detta tillhandahåller Advanced SystemCare Internet Booster för att diagnostisera ditt nätverk och din dator och hjälper till att öka internethastigheten genom att upprätthålla nätverkets bandbredd maximalt med bara ett klick.

  Hur man använder Windows 10 Update Assistant till %

AI-läge

Advanced SystemCare erbjuder ett AI-läge för att intelligent rengöra din dator och förbättra dess hastighet baserat på din dators prestandastatus och optimeringsvanor. Det kan upptäcka problem snabbare för att din dator ska prestera som bäst.

Brandväggsskydd

Onlinesäkerhet är ett allvarligt problem som måste tas om hand. Annars kan dataintrång, nätfiske, skadlig programvara, ransomware etc. inträffa. Därför är det viktigt att säkra ditt nätverk, dina enheter och dina system med hjälp av tekniker som kan hantera onlinerisker.

En brandvägg är en sådan teknik, och Advanced SystemCare förser dig med detta. Håll bara systembrandväggen igång för att skydda dina system och data.

Kontrollerar programvarans hälsa

Du kanske använder mycket programvara och tjänster på din dator. Och de behöver regelbundet uppdateras för att de ska fungera väl. Det garanterar också säkerheten, eftersom de äldre versionerna kan ha vissa säkerhetsluckor eller sårbarheter som angripare kan utnyttja och utföra cyberattacker.

För att åtgärda detta kan du använda Advanced SystemCare och uppdatera dina program. Det kommer att rädda dig från sårbarheter med hög risk och säkerställa att alla dina nätverk, enheter och filer är säkra. Dessutom kommer det också att hjälpa mjukvarulösningarna att prestera optimalt.

Tuneup i realtid

Din dator saktar ner när ditt diskutrymme och RAM tar slut. Det är därför det är viktigt att rensa oönskade filer och optimera minne och utrymme. Advanced SystemCare låter dig övervaka din dators prestanda i realtid och frigör automatiskt mer diskutrymme och RAM.

Rengöring av stora filer

När du har så många stora filer lagrade i din dator kommer det att påverka din dators prestanda. Så om du inte behöver dem, ta bort dem från ditt system eller flytta dem till en annan lagringsenhet.

Med Advanced SystemCare kan du enkelt hitta och ta bort större filer och bli av med gigabyte med data som du inte behöver. Det kommer att hjälpa till att förbättra din dators hastighet.

Kompatibilitet

Advanced SystemCare 16 av IObit är ett lättviktigt program för Windows-operativsystem. Den är kompatibel med Windows XP, Vista, Win 7, Win 8, Win 10 och Win 11. Eftersom den är lätt förbrukar den inte mycket utrymme i din dator, vilket betyder att den inte påverkar hastigheten.

Prestanda

När det kommer till prestandan och effektiviteten hos Advanced SystemCare kommer det inte att göra dig besviken. Det kommer att imponera på dig med oklanderliga, användbara funktioner som fungerar som de ska. Därför kommer denna programvara att hjälpa dig att rengöra din dator och optimera dess hastighet och prestanda.

Det är bra att ha flera bra funktioner i en mjukvarulösning, men de måste vara effektiva. Advanced SystemCare 16 erbjuder detta. Dess funktioner är effektiva och inte några fancy jippon. De grundläggande funktionerna som att ta bort cache och temporära filer, öka minnet, hantera backend-processer, etc., fungerar bra.

När det gäller att öka hastigheten på systemet och internet är Advanced SystemCare bra på det med effektiv rengöring och Internet Speed ​​Booster.

Du kommer sannolikt att se en skillnad i ökad systemstarthastighet, främst om du använder hårddisk. Med SDD har du redan bättre hastighet, så skillnaden som märks kommer inte att vara så stor.

Det här fallet är detsamma för internethastighet också. Du kommer att märka en bra skillnad i internethastighet om du har långsammare uppkoppling. Men om du redan har en höghastighetsanslutning kommer hastighetsförbättringen inte att göra någon stor skillnad; ändå snabbare.

  Hur man får hjälp i Windows 10

Dess programuppdatering, brandväggsskydd och andra säkerhetsrelaterade funktioner är också bra. Däremot kan deras skadliga länkblockering förbättras.

Enkel användning

Att komma igång med IObits avancerade system är ganska enkelt. Du kan installera det snabbt och börja använda det. Den har ett modernt och intuitivt gränssnitt som stöder två skal, lämpligt för både affärs- och personligt bruk. Den läsbara huden är mer lämplig för affärsändamål.

Dessutom har den en liten skrivbordswidget för att visa aktuell CPU- och RAM-användning. Om du klickar på den kommer du att se en prestandamonitor för att indikera flikar för disk, RAM, CPU och mätvärden. Du kan också ta skärmdumpar och rensa RAM med knappar från gränssnittet.

Med det lättanvända gränssnittet kan du söka efter sårbarheter och ändringar i ditt system. Du kommer också att få en skanningsrapport för att få en tydlig uppfattning om problemen och förslag på lösningar för att åtgärda dem. På så sätt kommer du att finna det lättare att åtgärda problem och rensa många registerposter och skräpfiler.

Fördelar och begränsningar

Varje lösning har sina goda och dåliga sidor. Så om du ska bestämma dig för om Advanced SystemCare 16 passar dina behov eller inte, är det viktigt att jämföra dess fördelar och begränsningar.

Fördelar

 • Allt i ett verktyg för rengöring, optimering och skydd
 • Utan kostnad
 • Grundlig skanning med bara ett klick
 • Lättanvänd lösning
 • Smart AI-läge för att optimera PC
 • Snabbare systemstarthastighet
 • Inbyggd Internet Speedup
 • Automatiska programuppdateringar

Begränsningar

 • De ber dig att ladda ner lite gratis IObit-programvara för att få kompletta funktioner
 • Rigorös merförsäljning och korsförsäljning som kan frustrera användaren
 • Funktionerna är begränsade i gratisplanen

Stöd

Du kan möta problem när som helst, oavsett om det är tekniskt, faktureringsproblem eller någon annan förvirring. För närvarande kommer du att söka ett supportteam för att lösa ditt problem så att du kan fortsätta använda lösningen.

Advanced SystemCare erbjuder support genom sitt kontaktformulär, och du kan förvänta dig ett svar inom 48 timmar efter klagomålet. Dessutom har IObit en massiv gemenskapsform med 5k+ diskussioner genom åren. Så ni kan umgås med andra användare och kanske hjälpa varandra.

Prissättning

Advanced SystemCare 16 är gratis att använda. Det betyder att du kommer att få använda de fantastiska funktionerna som diskuterats ovan utan att betala en krona. Men i den här planen är funktionerna begränsade. Du kan fortfarande utföra grundläggande uppgifter som städning och hastighetsoptimering för att hålla din dator presterande i toppspelet.

Men om du behöver fler funktioner finns det också en betalplan tillgänglig som du kan prova. Det är – Advanced SystemCare 16, som vi kommer att diskutera kort härnäst.

IObit Advanced SystemCare 16 PRO

IObits Advanced SystemCare 16 PRO är ett AI-drivet verktyg för att optimera din dator, förbättra dess hastighet, frigöra ditt diskutrymme, skydda mot onlinerisker och bevara integriteten. Denna lösning är inte bara smartare utan också effektiv och enkel att använda trots all sofistikering. Dess huvudsakliga egenskaper är följande:

 • AI-driven skanning: Verktyget skannar alla moduler i din PC korrekt och intelligent och förhindrar systemet från att sakta ner.
 • Deep Cleaning: Du kan ta bort oönskade registerfiler med det här verktyget eftersom det ger en djupgående PC-rengöring. På så sätt kan du undvika systemstopp och felmeddelanden som påverkar din produktivitet.
 • 300 % snabbare internetsurfning: Advanced SystemCare 16 PRO kan dramatiskt optimera dina webbläsarinställningar för att förbättra internetsurfupplevelsen med upp till 300 % mer.
 • 200 % snabbare PC: Verktyget kan smart hantera alla startobjekt och rensar RAM-minnet automatiskt för att förbättra systemets hastighet till 200 % mer.

Dessutom får du realtidsskydd, PC-bilvård, 1-klicks programuppdateringar och förstklassig teknisk support. Advanced SystemCare 16 PRO kostar $19,99 per år för 3 datorer.

  Bemästra Windows 10:s Alt+Tab Switcher med dessa knep

Alternativ

Oavsett hur bra en produkt är, finns det ingen policy som passar alla. Inte alla kommer att tycka att Advanced SystemCare 16 är perfekt för deras behov, oavsett om det är en gratis- eller PRO-plan. Anledningen till detta kan vara något som ditt specifika användningsfall, prissättning, de funktioner som behövs, etc.

Så om du letar efter ett alternativ till Advanced SystemCare 16, här är några av de bästa alternativen.

PassFab

PassFab erbjuder en allt-i-ett-lösning för att hantera din Windows-dator och optimera den. Att använda det är enklare och snabbare och säkrare från onlinerisker. Den har 7 robusta produkter i en enda lösning – smart systemreparation, dataåterställning, säkerhetskopiering, hantering av partitioner, datarensning och lösenordsåterställning.

Denna lösning hjälper dig att starta upp ditt system som inte kan starta ordentligt. Det kommer också att reparera de blå eller svarta skärmarna i Windows och problem med systemkraschar snabbare så att du kan komma tillbaka till jobbet inom några minuter. Dessutom kan du återställa din Windows-domän och ditt lokala lösenord ganska enkelt med PassFab.

Du kan frigöra lite utrymme genom att fullständigt strimla filer som inte går att radera, vilket kommer att bidra till att öka systemets hastighet.

Och om dina värdefulla data lagras på en hårddisk som har blivit omstartbar nu, kan du till och med återställa data med det här verktyget. Du kan också korrekt hantera ditt systems diskpartitioner och rengöra, formatera och optimera din hårddisk.

PassFab Computer Managements prissättning börjar från $59,95 per månad för 3 datorer för privatpersoner och $99,95 per år för företag för 10 datorer.

Avast

Avast Cleanup Premium är en annan utmärkt lösning för att finjustera, accelerera och optimera din Windows-dator. Det kommer att åtgärda din åldrande dators frekventa krascher och tröga prestanda genom att åtgärda grundorsakerna och rensa oönskade filer.

Denna patenterade teknik kan påskynda din dators prestanda genom att lösa flera problem. Det kan upptäcka prestandaförluster och fixa dem utan att be dig avinstallera program. Du kan lägga appar som du inte använder i viloläge för att minska resursförbrukningen och enkelt väcka dem vid behov.

Du kan ta bort skräp och bortglömda program tillsammans med bloatware för att garantera säkerheten mot onlinerisker. Dessutom kan verktyget defragmentera och optimera hårddisken, sätta applikationer i viloläge och hjälpa din dator att prestera bättre.

Du får också automatiskt underhåll, register- och webbläsarrensning, automatiska programuppdateringar och mer. Få Avast Cleanup Premium från 29,99 USD per år för 1 PC, eller prova det gratis i 30 dagar.

Slutsats

Om du vill att din Windows-dator ska fungera optimalt och dina data är säkra måste du fokusera på underhållet. Det hjälper dig att förbättra din produktivitet och rädda dig från frustrationer.

För att hjälpa dig med detta är Advanced SystemCare 16 en utmärkt lösning som du kan använda gratis. Den har en bra uppsättning effektiva och lättanvända funktioner som hjälper dig att optimera ditt system. Med tanke på dess utbud och tillgänglighet är det värt ett försök.

Så skaffa den här lösningen idag och se skillnaden själv.

Därefter kan du kolla in den bästa PC-optimeringsmjukvaran.