Hyr virtuell assistent för ditt företag från dessa 12 plattformar

Spread the love

Om du driver ett företag, särskilt om det i första hand är onlinearbete, är att ha en virtuell assistent ombord ett av de bästa besluten du kan fatta.

Att försöka hantera saker ensam kan bara leda till frustration och till slut tappa motivationen att fortsätta.

För att inte glömma det viktigaste, det är tiden. Som företagare, om du kämpar för tid att spendera med dina nära och kära för att du är för upptagen med att hantera alla uppgifter ensam, motverkar det hela syftet med att driva ett företag.

Tack och lov kan du välja att ta itu med det här problemet genom att anlita en virtuell assistent för att hantera många uppgifter åt dig. Innan vi hoppar in på webbplatserna för virtuella assistenter, låt oss göra några av grunderna rätt.

Vem är en virtuell assistent?

I lekmannatermer är en virtuell assistent en oberoende distansanställd som tillhandahåller administrativa tjänster. Som termen antyder arbetar virtuella assistenter inte från kontoret utan utanför det, vanligtvis hemifrån.

De tjänster de tillhandahåller kan variera och beror på deras kompetens. Några av de tjänster du kan förvänta dig av en virtuell assistent är:

 • Hantering av sociala medier
 • Innehållshantering
 • Enkla uppgifter inom digital marknadsföring
 • Hantera e-postmeddelanden, möten och kalendrar
 • Förbereda rapporter och annan data

De kan göra nästan vad som helst så länge det överensstämmer med deras kompetensnivå. Och även om de inte är där på kontoret och arbetar för dig fysiskt, kan deras onlinenärvaro göra skillnad för ditt arbetsflöde.

Fördelar med att anlita en virtuell assistent

Det finns inga nackdelar med att anlita en virtuell assistent, men det finns utan tvekan många fördelar. Till exempel:

Sparar pengar i längden 💵

Jämfört med vanliga anställda debiterar virtuella assistenter mindre och för en specifik uppsättning timmar. Så du betalar dem bara för den mängd arbete de lägger ner. Och om ditt företag inte är redo att anställa heltidsanställda på ett kontor, då kan virtuella assistenter som arbetar åt dig online spara dig en mycket pengar.

Sparar dyrbar tid ⏰

Som nämnts tidigare är det alltid klokt att lägga ut ditt eget arbete om du kan, så att du kan spara din dyrbara tid. En virtuell assistent skulle kunna lyfta bördan från dina axlar medan du njuter av lite kvalitetstid med din familj.

Lätt att hantera ✔️

I jämförelse med heltidsanställda är virtuella assistenter lättare att hantera, främst för att de är online och inte fysiskt närvarande. Oavsett antalet virtuella assistenter du anställer kommer du aldrig att känna att du får ont om utrymme eller resurser.

Med det sagt, låt oss hoppa in i listan över webbplatser där du kan anställa virtuella assistenter.

  De främsta fördelarna med att använda DNS-filtrering för företag

RemoteCoWorker

Grundades 2013, Remote CoWorker är ett av de främsta företagen för virtuella assistenter. De förser dig inte bara med VA, utan de hjälper dig strategiskt att bygga upp din verksamhet, genom kraften från deras VA:er och deras interna expertteam.

De är sida vid sida med dig genom varje steg i processen.

 • Top of the line VA’s (De anställer bara 1,7% av de sökande).
 • De tillhandahåller en dedikerad kontoansvarig som övervakar din VA:s projekt och tidsspårning.
 • Varje VA är helt tillägnad kunden.
 • De har engelsktalande VA’s, samt tvåspråkig personal från Filippinerna och Costa Rica.

Under urvalsprocessen och efter att du börjar använda företagets tjänster kommer en kontoansvarig att tilldelas dig för att övervaka arbetet i din VA. Alla Remote CoWorker VAs har högskoleexamen, är flytande i engelska, och de i Costa Rica är också skickliga i spanska.

Zirtual

Zirtual är en fantastisk webbplats för att hitta USA-baserade virtuella assistenter och högt kvalificerad att utföra ditt arbete. Om du har letat efter engelska som modersmål, är den här webbplatsen ett bra ställe att börja leta efter dem.

Från datainmatning, innehållsmarknadsföring, evenemangsplanering till sociala mediestrategier och vad inte, de virtuella assistenterna från Zirtual packar några av de mest eftertraktade färdigheterna som finns.

Den har en snabb svarstid, flexibla avtalsalternativ, en säker process, ett organiserat gränssnitt och en massa fördelar kopplade till det.

Det tar mindre än några minuter att begära en konsultation och börja spara tid i ditt företag genom att använda tjänsterna från deras virtuella assistenter av hög kvalitet.

Tid osv

Enkelt, prisvärt och flexibelt är de ord som bäst beskriver tjänsterna hos Tid osven webbplats som bara ger dig de bästa virtuella assistenterna i utrymmet.

Efter att ha hjälpt över 22 000 företag, inklusive Google, Facebook och KFC, kan du säga att den här tjänsten vet vad de gör. Det hjälper dig att återta din tid genom att ställa in dig med virtuella assistenter av hög kvalitet från USA.

Alla virtuella assistenter från Time etc har toppkompetens och är tillgängliga för att arbeta för dig så snart som idag. Du kan antingen prova gratis med en provuppgift eller direkt boka en konsultation för att komma igång.

Delegerad

Efter att ha varit med på toppförlag som The Wall Street Journal och The New York Times, Delegerad har blivit en känd källa för att hitta virtuella assistenter av hög kvalitet för ditt företag. Det rymmer USA-baserade virtuella assistenter som är högskoleutbildade och utbildade för att hantera olika uppgifter.

En av de mest generösa sakerna med Delegated är att de byter ut den virtuella assistenten som tilldelats dig med en annan om de underlever din uppgift. Detta ger dig en känsla av säkerhet att din tid och pengar inte kommer att gå till spillo.

Du hittar virtuella assistenter som är villiga att hantera back office, front office och till och med personliga uppgifter.

Express Virtual Assistant

Perfekt för professionella och personliga behov, Express Virtual Assistant har många kategorier där du kan anställa virtuella assistenter. Några av dem inkluderar:

 • Sociala media
 • Forskning
 • Bokföring
 • Datainmatning
 • Marknadsföring
 • Administrativ
  8 vanliga PayPal-bedrägerier 2022 och hur man undviker dem

Allt som krävs är några steg för att komma igång med den här plattformen och hitta din perfekta virtuella assistent. Faktum är att från själva hemsidan kan du ange några detaljer, som dina jobbkrav, och få en kostnadsfri offert som hjälper dig att avgöra om outsourcing är rätt val för dig eller inte.

För att inte tala om, deras priser är också mycket fickvänliga.

BELAY

Lyft en enorm börda från dina axlar med hjälp av BELAYen webbplats som förbinder dig med fantastiska virtuella assistenter.

Den har specialister inom olika kategorier, så du kan vara säker på att alla dina uppgifter kan läggas ut på entreprenad samtidigt som du använder den sparade tiden på att göra något viktigare i livet.

Att komma igång är väldigt enkelt, och på nolltid skulle du ha din valda virtuella assistent med dig. Dessutom kommer du att ha ett team som guidar dig genom hela processen för en smidig upplevelse.

Okej Slappna av

Som namnet antyder, Okej Relax’s primära mål är att hålla dig avslappnad samtidigt som du hanterar din verksamhet sömlöst. Du kan vara säker på att du bara kommer att vara ansluten till skickliga virtuella assistenter eftersom den här plattformen granskar alla kandidater för att säkerställa att de har de färdigheter som krävs.

Dessutom finns det inga kontrakt som binder dig till den här plattformen. Du kan avsluta ditt abonnemang när du vill, vilket ger dig full frihet.

OkayRelax är gjord för alla där ute, oavsett om du äger ett företag eller inte. Du kan vara en mamma, en bloggare eller bara en student som letar efter hjälp med det du gör, och den här webbplatsen kan vara användbar för dig.

Woodbows

En annan cool webbplats som du kan kolla in för att anställa virtuella assistenter är Woodbows.

Det har hittills hjälpt över 1 000 kunder att få tillbaka balansen mellan arbete och privatliv i sin dagliga rutin, vilket är en av många anledningar till att den har fått fantastiska recensioner och till och med omnämnanden från topppublikationer.

Deras virtuella assistenter är noggrant handplockade och har över 10 års erfarenhet inom sitt område. Det betyder att de är bra på att hantera alla uppgifter du tilldelar dem så länge det är inom deras expertområde.

Att komma igång med den här plattformen består av endast fyra enkla steg och kan vara det enklaste du gör idag.

Fancy händer

Snabb, prisvärd och resultatorienterad är de viktigaste egenskaperna hos denna plattform som kallas Fancy händer. Den har ett team av USA-baserade virtuella assistenter som du kan hyra för pågående projekt eller till och med enstaka uppgifter.

Några av de många uppgifter som du kan lägga ut med hjälp av denna plattform inkluderar:

 • Ringa telefonsamtal
 • Skickar mejl
 • Schemaläggning av möten
 • Letar efter platser i närheten
 • Spåra dina paket
 • Korrekturläsning av artiklar
 • Beställa varor

Fancy Hands arbetar på kreditbasis. Detta innebär att för att lägga ut dina uppgifter till den virtuella assistenten behöver du tillräckligt med poäng för den specifika uppgiften. Krediter kan köpas, men en fantastisk sak är att du kan tjäna gratis krediter genom att bara bjuda in ditt folk att använda den här plattformen.

  11 bästa molnspeltjänster för alla

Virtalang

Pålitlig av många välrenommerade företag, Virtalang har en stor mängd virtuella assistenter från Storbritannien, redo att börja arbeta med dina projekt. Alla deras VA är mycket skickliga inom det specifika området, och det tar inte mer än några ögonblick för den här plattformen att matcha dig med en av dem.

Eftersom klientframgång är huvudprioriteten för Virtalent, kommer de inte att lämna dig efter att ha kopplat dig till en av deras virtuella assistenter. De kommer personligen att hjälpa dig under hela resan för att uppnå maximal potential av din tid och dina pengar genom att bedöma din nuvarande status och dina behov.

Fiverr

En av de mest kända frilansplattformarna där ute, Fiverr råkar också vara ett bra ställe att leta efter din nästa virtuella assistent. Du kan hitta VA för både engångsuppgifter och pågående projekt, även det till mycket överkomliga priser.

Det bästa med att anställa från Fiverr är att du kan läsa deras recensioner, betyg och till och med be om ändringar om du inte är nöjd. Allt detta utan att behöva oroa dig för att förlora dina pengar på inkompetenta frilansare, eftersom dina pengar alltid är säkra med hjälp av Escrow-betalningar.

Jag skulle definitivt rekommendera att kolla in den här plattformen och se hur det går för dig.

Myva360

Virtuella assistenter från Myva360 är fyllda med talang och kan ta sig an dina uppgifter utan krångel. Denna plattform ger dig de perfekta matchande VA:erna för dina projekt, tillsammans med on-demand support oavsett storleken på ditt företag.

När du registrerar dig på denna plattform får du 4 timmars gratis provperiod för att utvärdera tjänsten och bestämma om du vill fortsätta med den eller inte. Dessutom, i nödsituationer ger Myva360 dig en virtuell backupassistent för att täcka uppgifterna.

Att komma igång är väldigt enkelt och tar inte mer än några minuter. Utöver det får du 5 % rabatt på det ursprungliga priset som en registreringsbonus.

Slutsats

Att frigöra ditt schema genom att anställa virtuella assistenter måste vara ett av de smartaste besluten du kan ta. Jag hoppas att ovanstående virtuella assistentwebbplatser kommer att hjälpa dig att göra ordning på dina dagliga prioriteringar och spara en enorm mängd tid på lång sikt.

Du kanske också är intresserad av de bästa plattformarna för att anställa frilansare eller de bästa tjänsterna för att anställa översättare online.