Hur många människor kan titta på Netflix på en gång?

I en värld där liveunderhållning för närvarande saknas, har tillgång till Netflix varit en livräddare för många människor som är instängda i sina hem på grund av pandemin. I takt med att vi spenderar allt mer tid inne har efterfrågan på tjänsten ökat, med ett stort antal nya prenumeranter och konton som delas överallt. Detta väcker frågan – bara hur många människor kan titta på Netflix, och vid vilken tidpunkt kommer din generositet att begränsas? Det enkla svaret: allt beror på nyansen av ditt abonnemang.

Netflix är en tjänst på flera nivåer, vilket innebär att du kan njuta av olika förmåner och förmåner beroende på nivån på ditt abonnemang – med andra ord det belopp du betalar för tjänsten varje månad. Denna nivå kommer också att avgöra antalet personer som kommer att kunna titta på Netflix på en gång med ditt konto.

Det finns tre nivåer: Basic, Standard och Premium, och dessa är tillgängliga för $8,99, $13,99 respektive $17,99 per månad. Grundpriset låter dig njuta av tjänsten på 1 skärm åt gången och ladda ner appen på 1 telefon eller surfplatta åt gången. Standard ökar detta till 2 tittare samtidigt och nedladdningar på 2 enheter, medan toppskiktet ger dig chansen att ha 4 personer som tittar samtidigt och Netflix-appen laddas ner på upp till 4 enheter.

Vilken nivå ska jag välja?

Att välja vilken Netflix-nivå som är bäst är i slutändan ett personligt val, men mycket kommer att bero på ditt hushåll, relationer, livsstil och preferenser. Om du är en del av en stor familj eller hushåll – till exempel som en del av en husandel – kan ett Premium-konto vara det perfekta sättet att ta del av ett stort antal förmåner, och du kanske kan dela upp kostnaden mellan flera hushåll medlemmar för att hjälpa dig att spara på priset och få en fantastisk affär. Om du däremot bor ensam eller inte har någon lust att dela ditt konto, skulle ett Basic-paket vara det perfekta alternativet för att ge dig tillgång till dina favoritprogram till ett fyndpris. Tänk bara på att det här alternativet inte tillåter dig att komma åt HD-innehåll.

Hur kan jag få ut det mesta av mitt Netflix-konto?

Oavsett vilket abonnemang du väljer är det viktigt att du vet hur du får ut det mesta av ditt konto; detta kan verkligen förbättra din upplevelse och låta dig njuta av maximal valuta för pengarna.

Ställ in profiler

Detta är särskilt viktigt om du ger åtkomst till flera användare. Det finns inget mer irriterande än att logga in för att fortsätta ett filmmaraton, bara för att hitta dig själv halvvägs genom Bridgeton! Lyckligtvis låter Netflix dig lindra detta problem genom att erbjuda chansen att skapa en profil för varje användare. Du kan tilldela var och en sitt eget namn och profilbild, och Netflix kommer automatiskt att justera sina rekommendationer för varje tittare beroende på dina tidigare vanor, vilket innebär att du aldrig kommer att behöva rulla efter något att titta på.

Använd Extrainställningar

Netflix-program kommer med en rad bildtexter, undertexter och ljudbeskrivningar för deras bibliotek med program och filmer, vilket innebär att du aldrig behöver undra vad som sades igen! Gå helt enkelt över till Inställningar för att se utbudet av assistansalternativ – du kan till och med välja undertextspår eller bildtexter på ett annat språk för att hjälpa dig att öka dina färdigheter medan du satsar på ditt favoritprogram!

Håll dina listor uppdaterade

Netflix är bra på att förutse dina behov, men det kan bli lite trångt i din Fortsätt titta-lista. Se till att du regelbundet går igenom och raderar allt du inte har några planer på att fortsätta. Detta frigör utrymme för bättre alternativ och hjälper till att hålla saker tillgängliga och lätta att hitta.