Hur man slutar betala för AOL men behåller e-post

Spread the love

AOL, tidigare känt som America Online, är ett digitalt medieföretag som driver flera onlineföretag, inklusive webbplatser, sökmotorer, e-posttjänster, internetuppkoppling, teknisk assistans 24×7 och mycket mer. Till en början, när det startade, brukade AOL tillhandahålla internetanslutningstjänster i USA tillsammans med e-posttjänst. När deras verksamhet började växa, utökade de den till sökmotorer och webbplatser. Om du är en av användarna som har en AOL-internetanslutning på sin plats och vill veta om de nuvarande planerna och förändringen i tjänsten som erbjuds av AOL, är den här artikeln för dig. Det kommer att guida dig i steg om hur du slutar betala för AOL men behåller e-post och hur mycket kostar ett AOL-e-postkonto. Du kommer också att lära dig om du kan behålla din AOL-e-postadress gratis och hur du ändrar din AOL-e-postadress till ett gratiskonto.

Hur man slutar betala för AOL men behåller e-post

Fortsätt läsa vidare för att hitta stegen som förklarar hur du slutar betala för AOL men behåll e-post i detalj med användbara illustrationer för bättre förståelse.

Tar AOL betalt för e-posttjänst?

Nej, AOL tar inte betalt och tar inte betalt för e-posttjänster eftersom de har hållit det helt gratis för alla användare. Före 2006 brukade AOL debitera sina kunder varje månad för att använda e-posttjänster. Men efter 2006 bestämde de sig för att ge tjänsten gratis. AOL tar betalt varje månad för uppringda anslutningar, teknisk assistans och flera andra tjänster men inte för e-posttjänsten. Och detta hände på grund av att konkurrensen ökade från andra leverantörer, som Google och Yahoo som tillhandahåller det gratis.

  Hur man tar reda på om någon har en Tinder-profil

Hur mycket kostar ett AOL-e-postkonto?

AOL e-postkonto är helt gratis för alla. AOL tar bara betalt för sina uppringda anslutningar och andra tjänster som är helt beroende av den plan du har köpt.

  • För $25,90 per månad kan du få ett premiumkonto där du får alla premiumförmåner och tjänster som erbjuds av dem.
  • För $11,99 per månad får du AOL med säkerhetsprogramvara och uppringd service, och dygnet runt teknisk support för anslutnings- och säkerhetsproblem.
  • För $9,99 per månad får du samma tjänster som från $11,99 men med begränsad teknisk support som bara hjälper till med anslutningsproblem.

Så här mycket kostar ett AOL-e-postkonto.

Varför laddar AOL dig varje månad?

Om du har registrerat dig för AOL och har köpt den betalda tjänsten debiteras du månadsvis beroende på priset på planen.

Kan du behålla din AOL-e-postadress gratis?

Ja, du kan behålla din AOL-e-postadress gratis. Även om du har avbrutit din AOL-uppringning och fortfarande är ansluten till internet via en annan leverantör, kan du fortfarande använda AOL-programvara, e-post och flera andra tjänster gratis. Det här är några tjänster som AOL tillhandahåller gratis till sina användare. Men det var inte gratis förrän 2006 innan användarna måste betala månadsvis för e-posttjänsten.

Hur slutar man betala för AOL men behåller e-post?

För att veta hur du slutar betala för AOL men behåller e-post, följ bara dessa steg:

1. Besök AOL Inloggningssida i din webbläsare.

2. Ange ditt användarnamn, telefonnummer eller e-postadress och klicka på Nästa.

  Hur man högerklickar på vilken Mac som helst med hjälp av en styrplatta, mus eller tangentbord

3. Ange ditt lösenord och klicka på Nästa.

4. Håll muspekaren över MINA TJÄNSTER och klicka på Prenumerationer.

5. Klicka på Hantera bredvid din prenumerationsplan.

6. Klicka på Ändra plan.

7. Granska bekräftelsesidan.

8. Scrolla ner till botten och klicka på Avbryt min fakturering.

9. Välj önskad orsak till avbokning.

Nu behöver du inte längre betala för AOL och din AOL-e-post är också aktiv. Så här slutar du betala för AOL men behåller e-post.

Hur ändrar du din AOL-e-post till ett gratiskonto?

Efter att ha vetat hur man slutar betala för AOL men behåller e-post, för att ändra din AOL-e-post till ett gratiskonto, följ bara dessa steg:

Obs: Se till att du redan har ett AOL-konto.

1. Gå till AOL Inloggningssida och Logga in på ditt konto med kontouppgifter.

2. Håll muspekaren över fliken MINA TJÄNSTER från den vänstra rutan.

3. Klicka sedan på Prenumeration.

4. Klicka på Hantera > Ändra plan.

5. Granska sedan bekräftelsesidan.

6. Klicka på Avbryt min fakturering och välj önskat skäl.

Du har nu ändrat din AOL-e-postadress till ett gratiskonto.

När slutade AOL ta betalt för e-post?

2006, någonstans på sommaren, slutade AOL ta betalt för e-post. Före 2006 måste AOL-kunder betala för e-posttjänsten eftersom användningen av e-post inte var ofta och internet inte var lätt tillgängligt för människor. Efter 2006 tog AOL helt bort avgifter för e-post och erbjöd e-posttjänsten gratis till sina kunder.

Kan du överföra ditt AOL-konto till Gmail?

Ja, du kan överföra ditt AOL-konto till Gmail. För det måste du överföra alla dina e-postmeddelanden och kontakter från ditt AOL-konto till ditt Gmail.

Vad händer om du tar bort ditt AOL-e-postkonto?

När du tar bort ditt AOL-e-postkonto kommer data som är kopplade till ditt konto, som din e-postadress, lösenord och annan data att raderas permanent och du kan inte längre komma åt ditt konto. När du först begär radering avaktiveras ditt konto i 30 dagar. Och inom denna period, om du någonsin vill få tillbaka ditt konto, kan du bara logga in på det från den officiella webbplatsen.

  7 bästa PDF-redigerare på Mac för att förbättra produktiviteten

Obs: Hållperioderna är olika för olika länder. För Australien, Indien och Nya Zeeland är den perioden 90 dagar. Och för Brasilien, Hongkong och Taiwan är det 180 dagar.

Stängs AOL av?

Nej, AOL stängs inte av. Trots ryktena som tyder på att det kommer att läggas ner finns det ingen officiell bekräftelse från företaget och ägarna. Chansen för att AOL ska stängas av är nästan noll. Dessutom går det bra för företaget och står inte inför några större förluster i sin verksamhet, och tjänsterna fungerar också smidigt. Även efter ägarbytet till Verizon har det inte påverkat AOL negativt. Men Verizon bestämde sig för att stänga av sin interna e-posttjänst för internetprenumeranter och migrera dem till AOLs e-posttjänst.

***

Så vi hoppas att du har förstått hur du slutar betala för AOL men behåller e-post med de detaljerade stegen till din hjälp. Du kan låta oss veta alla frågor eller förslag om något annat ämne som du vill att vi ska göra en artikel om. Släpp dem i kommentarsfältet nedan för att vi ska veta.