Vad är Life Time Fitness Founders-medlemskap?

De personer som har ett Life Time Fitness Founders-medlemskap får besöka fitnesscentret när de vill gratis. Det kan också innehålla andra förmåner, som besparingar på vissa tjänster eller produkter. Om du är ett gymfreak och undrar vad är Life Time Fitness Founders-medlemskap? Eller vad är kodgrön på Life Time fitness, och vad betyder MVP på Life Time? Om du är någon som letar efter mer information relaterad till Life Time Fitness, ger vi dig en användbar guide som kommer att lösa alla dina frågor, som vad är nivåerna för Life Time-medlemskap.

Vad är Life Time Fitness Founders-medlemskap?

Ett välkänt gym i USA är Life Time Fitness. Det är känt för sitt betydande centrum och livstidsmedlemskap. 1992 öppnade kedjans första plats i Minnesota, ett populärt resmål för välkända kroppsbyggare. Runt om i USA finns det 121 franchiseplatser. Eftersom varje plats är öppen dygnet runt, även på helgdagar, missar medlemmar aldrig ett träningspass. Du behöver en Life Time Health-prenumeration för att kunna ta del av alla premier.

Vad är Life Time Fitness Founders-medlemskap?

Livstid Fitness Founders-medlemskap tillhandahåller olika tjänster, inklusive simbassänger, viktrum och gruppträningsprogram, från Lifetime Fitness-serien av fitnesscenter. Alla faciliteter på alla Life Time Fitness-platser är tillgängliga för en grundare. Att aldrig behöva betala en månadsavgift, bjuda in en gäst gratis och ha tillgång till speciella evenemang är bara några av fördelarna med att ha ett Life Time Fitness Founders-medlemskap.

Hur gammal måste man vara för att träna på Life Time Fitness?

Life Time Fitness-medlemmar måste vara minst 18 år för att delta i deras träningsprogram. Seniormedlemmar är aldrig tillåtna i gymmets viktrum, stretchingområden eller konditionsområden. Anläggningen är öppen för dig över 18 år, dock måste det alltid finnas en tjänstgörande personal som är minst 16 år för att övervaka varje utrustning. Om de inte åtföljs av en vuxen, får tonåringar mellan 13 och 17 år inte delta i gruppträningsprogram.

Vad är Code Green på Life Time Fitness?

Code Green vid Life Time Fitness är en varning som indikerar en sorts nödsituation som vanligtvis kräver att medlemmar och personal lämnar anläggningen omedelbart, flyttar till ett annat område eller evakuerar byggnaden. Som svar på problemet utlyste den klubben en nödsituation och slog på Code Green. Code Green följs vanligtvis av ett brandlarm och evakuering av byggnaden eftersom det praktiskt taget alltid är förknippat med närvaron av en brand.

Vilka är fördelarna med Life Time Fitness?

Vissa Lifetime Fitness-anläggningar erbjuder utomhuspooler, tennisbanor och klätterväggar utöver den vanliga kvalitetsutrustningen och fria vikter.

Vilka är nivåerna för livstidsmedlemskap?

Det finns olika nivåer av Life Time Fitness Founders-medlemskap tillgängliga, inklusive:

  • Enskild
  • Maximal familj
  • Företag
  • Partner

Beroende på hur många som bor i din bostad och vilken typ av arbete du utför är det prisskillnad på medlemskapen. Ett medlemskap för en person börjar på $72, medan ett maximalt familjemedlemskap börjar på $142. Företags- och Partnermedlemskap är båda berättigade till prisbesparingar, såväl som extra förmåner som endast är tillgängliga för deras respektive nivåer av Life Time-medlemskap.

Kan Life Time-medlemmar använda andra klubbar?

Ja, du kan utöka ditt Life Time Fitness Founders-medlemskap för att få tillgång till fler klubbar. Vid uppgradering tillkommer en engångsavgift och extra avgifter.

Kan Life Time-medlemmar ta med gäster?

Ja, du får ett gratis gästpass varje månad om du har ett Life Time Fitness Founders-medlemskap. Du kan bara använda ett gästpass per person för månaden. Fotolegitimation och gästregistrering krävs. Användningen av utomhuspoolerna och basketplanerna kanske inte tillåts av passet, som är föremål för klubbrestriktioner, och kan begränsas till lågtrafik. Medlemmar som betalar månadsavgift får inte bjuda in gäster.

Vad betyder MVP under Life Time?

MVP betyder Member Point of View på Life Time Fitness.

Kan du pausa ditt livstidsmedlemskap?

Ja, en Lifetime Fitness Work-medlem kan pausa sitt medlemskap med 30 dagars varsel i minst två månader under en rullande 12-månadersperiod. Genom att göra detta kommer du att kunna fortsätta använda Life Time Fitness-faciliteter och njuta av fördelarna med ditt medlemskap även när det är avstängt. För ytterligare information, vänligen kontakta din Life Time Work-serviceombud.

Varför är livstiden så dyr?

Generellt sett är Life Time Fitness ett dyrt gym. Det har dock vissa fördelar som kan göra kostnaden värd besväret. Med tanke på att Lifetime Fitness kan förebygga, bota och skydda mot smärta är det ett kostsamt komplement. Bara 100 miljoner vuxna i USA lider av kronisk smärta, vilket kostar ekonomin 100 miljarder dollar per år i förlorad produktivitet. Life Time sägs förbättra ledkomforten, minska inflammation, öka styrkan och förbättra rörligheten.

Kan du förhandla pris på Life Time Fitness?

Nej, Life Time Fitness förhandlar inga avgifter, men det ger incitament under hela året. Slutligen, var inte rädd för att fråga dina vänner som redan går på gymmet du vill gå med på hur mycket de betalar varje månad och om de måste betala en medlemsavgift.

Vad är Life Time Diamond Member?

Alla platscenter och platser över hela landet är tillgängliga för Diamond Life Time Fitness-medlemmar. Ett familjeabonnemang på Greenway kan kosta $400 per månad, medan ett Life Time Greenway-abonnemang är $199 för en individ. Med en Life Time Health Diamond-klubb kan du använda dyra bekvämligheter, kvalificerade instruktörer och exklusivt gymmedlemskap. Inkluderat är hemmaträning, Apple Fitness+ och andra saker.

***

Vi hoppas att du lärde dig om vad Life Time Fitness grundarmedlemskap är och vad MVP betyder på Life Time. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.