Hur man hanterar Kindle Unlimited-prenumeration

Det kan vara utmanande att hålla reda på alla e-böcker du har samlat in och enheterna du har anslutit till ditt konto, oavsett om du använder en Amazon Kindle eller Kindle-appen på en dator eller mobil enhet. Om du är en Kindle-användare som undrar hur du hanterar Kindle Unlimited-prenumeration och letar efter mer information relaterad till Kindle, läs den här artikeln till slutet. Vi ger dig en användbar guide som kommer att lösa alla dina frågor om hur du kan komma åt ditt Kindle Unlimited-konto och ändra din Kindle Unlimited-prenumeration. Du kommer också att få lära dig skillnaden mellan Kindle Unlimited och Prime Reading.

Hur man hanterar Kindle Unlimited-prenumeration

Den här artikeln kommer att lära dig hur du hanterar Kindle Unlimited-prenumeration ytterligare. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

Vad är Kindle Unlimited Subscription?

Kindle Unlimited prenumeration är en prenumerationstjänst som låter dig läsa så mycket du vill från en katalog med över 2 miljoner romaner, tusentals ljudböcker och upp till tre valfria tidningsprenumerationer. Upptäck nya författare, romaner och genrer, inklusive mysterier, romantik, sci-fi och mer. Du kan också använda vilken enhet som helst för att läsa. Den är tillgänglig för 9,99 USD/månad plus eventuella relevanta skatter tills den avbryts, och du kan avbryta när som helst.

Har du Kindle Unlimited med ditt Prime-medlemskap?

Många individer tror felaktigt att ett Prime-medlemskap inkluderar tillgång till Kindle Unlimited, men så är inte fallet. Användare av Amazons Kindle Unlimited kan komma åt miljontals e-böcker genom ett medlemsprogram. I motsats till detta drar användare av Amazon Prime-prenumerationsplanen fördel av gratis tvådagarsfrakt på majoriteten av sina onlineköp. Som ett resultat inkluderar ett Amazon Prime-medlemskap inte ett Kindle Unlimited-abonnemang. Den fungerar istället som en fristående tjänst.

Vad är skillnaden mellan Kindle Unlimited och Prime Reading?

Skillnaden mellan Kindle Unlimited och Prime Reading är att ett Kindle Unlimited-abonnemang inte ingår i ett Amazon Prime-medlemskap. Istället fungerar den som en fristående tjänst med ett mycket större utbud av böcker än Prime Reading.

  • Kindle Unlimited-prenumerationen är $9,99 per månad och kan sägas upp när som helst. Den första månaden av tjänsten är gratis för nya användare att prova. De första två månaderna kostade dock $4,99 styck. Efter det förnyas planen automatiskt, vilket ger konsumenterna tillgång till Kindle Unlimited-biblioteket så länge som deras prenumeration pågår.
  • Däremot har Prime Reading-biblioteket cirka 3 000 böcker. Programmet står inte ensamt som en separat prenumerationstjänst, men det skulle vara ett trevligt komplement till de andra fördelarna med ett Amazon Prime-medlemskap.

Hur ändrar du ditt betalkort på din Kindle?

Betalningsproblem kommer att uppstå när du lägger en beställning om betalningsmetoden är föråldrad eller om kortet har gått ut. När du får besked om oavslutade köp eller nekade betalningar måste du justera din betalningsmetod. Här är en guide om hur du ändrar ditt betalkort på din Kindle i några enkla steg.

1. Besök Amazon webbplats och logga in på ditt konto.

2. Klicka på Konton och listor högst upp på skärmen.

3. Klicka på Betalningsalternativ.

4. Klicka på Hantera betalningsmetoder för att se dina sparade kreditkort och betalkort.

5. Klicka på önskat kort > Redigera från den utökade menyn.

6. Ändra de önskade fälten, såsom Namn på kortet och Utgångsdatum, som visas nedan.

7. Klicka på Spara.

Hur kommer du åt ditt Kindle Unlimited-konto?

Här är en guide om hur du kommer åt ditt Kindle Unlimited-konto i några enkla steg:

1. Logga in på din Amazon-konto och klicka på Konton och listor.

2. Välj Hantera innehåll och enheter från menyn.

3. Härifrån kan du komma åt och hantera böckerna på din Kindle.

Kan du göra en årlig prenumeration på Kindle Unlimited?

Som sådan erbjuder Amazon inte en vanlig årlig prenumeration med Kindle Unlimited; istället är det en månatlig prenumerationstjänst. Men du kan få ett 6-månaders, 12-månaders eller 24-månaders abonnemang med Kindle Obegränsad medlemspresent alternativ.

Hur hanterar jag Kindle Unlimited-prenumeration?

Du kan hantera Kindle Unlimited-prenumeration med hjälp av följande steg:

Obs: Se till att du är inloggad på ditt Amazon-konto innan du försöker utföra stegen nedan.

1. Gå till Amazon hemsida.

2. Klicka på Konton och listor > Medlemskap och prenumerationer.

3. Leta sedan upp och klicka på Kindle Unlimited Settings.

4. Från avsnittet Hantera medlemskap klickar du på Redigera betalningsinställningar eller Avbryt Kindle Unlimited-medlemskap för att hantera medlemskapet enligt dina önskemål.

Hur ändrar du ditt Kindle Unlimited-abonnemang?

Eftersom du inte omedelbart kan ändra din plan måste du avbryta den och underteckna den igen. Här är en guide om hur du avbryter Kindle obegränsad prenumeration i några enkla steg.

1. Navigera till din Amazon-konto.

2. Klicka på Konton och listor > Medlemskap och prenumerationer > Kindle Unlimited-inställningar > Avbryt Kindle Unlimited-medlemskap.

3. Klicka på Avbryt medlemskap.

Omregistrera dig för Kindle Unlimited efter att din nuvarande månadsplan löper ut och välj önskad plan när du checkar ut.

Hur stänger du av automatisk förnyelse på din Kindle?

Du kan stänga av automatisk förnyelse av din Kindle Unlimited genom att avbryta själva medlemskapet. Medlemskapet kommer då inte att förnyas automatiskt efter utgången av den aktuella medlemsperioden. Du kan följa stegen som nämns ovan för att avbryta Kindle Unlimited-medlemskapet och stänga av automatisk förnyelse också.

Hur avbryter du en Kindle-prenumeration?

Låt oss se hur du avbryter en Kindle-prenumeration.

1. Besök din Amazon-konto på en webbläsare.

2. Klicka på Konton och listor > Medlemskap och prenumerationer.

3. Klicka sedan på Kindle Unlimited-inställningar > Avbryt Kindle Unlimited-medlemskap.

4. Klicka på Avbryt medlemskap.

Varför kan du inte säga upp din Kindle Unlimited-prenumeration?

När du vill kan du avsluta din prenumeration. Du bör dock vara medveten om att eftersom du redan har betalat för följande månad, kommer ditt abonnemang bara att avslutas i slutet av månadscykeln. Du kommer dock inte att debiteras på förnyelsedatumet.

***

Så vi hoppas att du har förstått hur du hanterar Kindle Unlimited-prenumeration och ändrar din Kindle Unlimited-prenumeration med de detaljerade stegen till din hjälp. Du kan låta oss veta alla frågor eller förslag om något annat ämne som du vill att vi ska göra en artikel om. Släpp dem i kommentarsfältet nedan för att vi ska veta.