Hur man skapar en gratis AI-avatar på TikTok

Viktiga takeaways

 • TikTok erbjuder nu AI-avatargenerering i sin app, vilket gör att användare kan skapa realistiska avatarer baserat på deras ansiktsdrag.
 • Användare kan välja upp till 10 bilder på sig själva och välja mellan upp till fem olika avatarstilar.
 • Det finns dock begränsningar: användare kan bara skapa en AI-avatar per dag och kan inte redigera eller anpassa en avatar efter att de har skapats.

TikTok har introducerat AI-avatargenereringsfunktioner i sin app, så att du enkelt kan skapa AI-porträtt av dig själv. Här är vad du behöver veta om funktionen och hur du använder den.

Hur TikToks AI Avatar Generator fungerar

Chansen är stor att om du har använt en AI-avatargenerator tidigare har du varit tvungen att ladda ner en dedikerad app eller besöka en webbplats. TikToks AI-avatargenerator tar med dessa funktioner till sin app. Så du kan titta på en video en minut och skapa en avatar nästa.

I likhet med Vana AI-porträttgeneratorn ber TikTok om maximalt 10 bilder av dig själv och använder sedan artificiell intelligens för att skapa realistiska avatarer baserat på dina ansiktsdrag. Du kan välja upp till fem olika stilar för din avatar.

AI-avatargeneratorn kommer att producera upp till 30 avatarer som du kan välja mellan. Du kan sedan använda din favorit som din profilbild eller spara den på din enhet. Även om TikToks AI-avatargenerator är ett roligt funktionstillägg, har den också en begränsning: du kan bara skapa en AI-avatar om dagen.

Som de flesta AI-avatargeneratorer kanske du vill förbättra ditt AI-porträtt med Luminar Neo.

Hur man skapar gratis AI-avatarer på TikTok

För att skapa gratis AI-avatarer på TikTok, följ dessa steg:

 • Öppna TikTok-appen och navigera till din profil.
 • Tryck på din profilbild.
 • Tryck på Testa avatar > Skapa.
 • Välj 3–10 foton som ska användas för att träna modellen och tryck på Skapa.
 • Välj önskad avatarstil och tryck på Fortsätt.
 • Du kan välja mellan att ladda ner dina avatarer till lokal lagring eller använda dem som din profilbild. För att ladda ner dina avatarer, tryck på Ladda ner i det övre högra hörnet, välj de du vill ladda ner och tryck sedan på knappen Ladda ner.

  För att använda en avatar som din profilbild, tryck på den avatar du vill använda och tryck sedan på Använd för profil.

  Begränsningarna för TikToks AI Avatar Generator

  Även om TikTok AI-avatargeneratorn är en cool och innovativ funktion, har den också några begränsningar som du bör vara medveten om. Du kan bara skapa en ny uppsättning avatarer en gång om dagen. Om du vill skapa en annan måste du vänta i 24 timmar innan du kan komma åt den igen.

  I likhet med andra AI-konstgeneratorer kan du inte redigera eller anpassa din avatar efter att du har skapat den. Du kan bara välja bland de tillgängliga alternativen som TikTok AI-avatargeneratorn tillhandahåller.

  TikToks AI-avatargenerator är ett roligt sätt att uttrycka dig själv och skapa en unik profilbild för ditt konto. Du kan nu skapa realistiska och personliga avatarer baserat på dina foton direkt i TikTok-appen. Du kan välja mellan olika stilar och anpassa din avatars utseende.