Hur man ser gillade rullar på Instagram

Spread the love

Instagram är ett nytt socialt nav för internetanvändare där de kan lägga upp berättelser, foton och videor och titta på innehåll från hela världen. Det bästa med den här plattformen är att den ger Instagram-användare integritetsskydd genom att ge ett alternativ för en privat profil. När det kommer till underhållning är Instagram en ganska beroendeframkallande app. Speciellt med sina nya funktionsrullar har den blivit ännu mer populär bland sina användare. Människor i alla åldersgrupper gör rullar och tittar på dem hela dagen lång. Om du också är en rullälskare och vill veta hur du ser gillade rullar på Instagram så har du kommit till rätt ställe. I dagens guide kommer vi att diskutera alla vanliga tvivel som väckts om avancerade inställningar på Instagram och mer. Du kommer också att få veta hur du ser på dina likes på Instagram och varför kan du inte se inlägg du gillade på Instagram. Så, utan vidare, låt oss komma igång med vår grundliga guide på Instagram och dess funktioner.

Hur man ser gillade rullar på Instagram

Du kommer att få veta om Instagram-rullar och hur du ser på dina likes på Instagram-rullar och inlägg i den här artikeln. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

Vad är Reels på Instagram?

Reels är en Instagram-funktion som snabbt fick uppmärksamhet och popularitet bland tonårsgenerationen över hela världen. Dessutom använder människor i alla åldersgrupper den här funktionen för att marknadsföra sina företag eller inflytelserika Instagram-konton. Denna beroendeframkallande funktion involverar vertikala helskärmsvideor som kan ställas in på 90 minuter långa och som även kan redigeras med hjälp av verktyg på själva plattformen. Du kan till och med skapa rullar på 15 sekunder och lägga till musik till dem för att dela dem på din profil. Allt som allt är det superunderhållande och uppslukande videor på Instagram.

  Hur man ser människors raderade Instagram-bilder

Obs: Eftersom smartphones inte har samma inställningsalternativ och de varierar från tillverkare till tillverkare, se därför till att de har rätt inställningar innan du ändrar några. Stegen nedan utfördes på iPhone 13.

Var finns avancerade inställningar på Instagram?

Instagrams avancerade inställningar kommer med några extra funktioner som hjälper till att förbättra din upplevelse av appen. Dessa inställningar kan hjälpa dig att dölja antalet gilla- eller visningsvärden på dina inlägg. Tillsammans med det kan du också stänga av att kommentera ditt inlägg. Du kan också dela dina inlägg på Facebook automatiskt, skriva alt-text, ställa in en minimiålder för dina inlägg och lägga till betald partnerskapsetikett till ditt inlägg.

Följande steg hjälper dig att komma åt avancerade inställningar på Instagram:

1. Öppna Instagram-appen på din enhet.

2. På din profilsida trycker du på ikonen +.

3. Välj nu Lägg upp från listan med alternativ.

4. Välj nu bilden från din enhet och tryck på Nästa.

5. Tryck igen på Nästa.

6. Klicka nu längst ned på Avancerade inställningar.

7. Slå sedan på alternativet Avancerade inställningar som du vill aktivera för din Instagram-profil.

Hur kan du se dina likes på rullar

Förutom att veta hur man ser gillade rullar på Instagram, måste du också veta hur du kan se dina gilla-markeringar på rullar. Du kan göra det från din Instagram-profil själv. Du kan också kontrollera hur många som kommenterat och delat din rulle.

1. Starta Instagram på din telefon och tryck på din profilikon i det nedre högra hörnet av skärmen.

2. Tryck nu på hjulikonen.

3. Klicka sedan på rullen i din profil.

4. Siffran under hjärtat representerar antalet likes på din rulle.

5. För att kontrollera vem som har gillat din rulle, tryck på numret.

Varför kan du inte se alla likes på ditt inlägg på Instagram?

Om du inte kan se alla likes på ditt inlägg på Instagram kan det hända på grund av ett tekniskt fel. Annat än det, för vissa konton, har det berott på den nya Instagram-uppdateringen. Detta resulterar i att användaren inte kan se alla likes på sitt inlägg, du kan fortfarande kontrollera vilka specifika konton som har gillat inlägget. Instagram har lanserat den här funktionen för att fokusera mer på kontakter, konversationer och gemenskap.

  Hur man tar bort/rensar din Instagram-sökhistorik plus andra sekretessåtgärder du kan vidta

Hur kan du titta på dina likes på Instagram

Det är ganska enkelt att titta på dina likes på Instagram. Du kan följa stegen nedan för att kontrollera gilla-markeringarna:

1. Gå till din Instagram-profilmeny.

2. Tryck nu på de tre vertikala linjerna i det övre högra hörnet.

3. Välj sedan Din aktivitet i listan.

4. Tryck nu på Interaktioner.

5. Välj Gillar bland alternativen.

6. Du kommer att kunna se alla dina gillade inlägg, videor och rullar.

Hur man ser gillade rullar på Instagram

Du kan enkelt kontrollera dina gillade rullar på Instagram genom att kontrollera Din aktivitet på plattformen. För steg-för-steg-instruktioner kan du kontrollera stegen som nämns ovan. När du väljer alternativet Gillar från listan kommer du att stöta på alla videor och inlägg som du har gillat. De med videokameraikonen på toppen kommer att vara de rullar som du har gillat.

Varför kan du inte se inlägg du gillade på Instagram?

Om du undrar, varför kan du inte se inlägg du gillade på Instagram då beror det på den senaste ändringen i appen som har tagit bort fliken som visar aktiviteten. Men det är fortfarande möjligt att se inläggen som du har gillat på Instagram genom att gå till alternativet Din aktivitet i din profil och öppna Interaktioner i den. Detta tar dig till alternativet Gilla där du enkelt kan kontrollera dina gillade inlägg.

Varför döljer Instagram likes?

Med den nya uppdateringen av Instagram har en ny funktion introducerats som döljer likes på inläggen. Detta steg har tagits med tanke på effekten av låga likes som har kopplats till att orsaka ångest och depression hos Instagram-användare. Därför, för att lösa det här jämförelseproblemet, släppte Instagram möjligheten för användare att dölja likes på sina inlägg.

Tog Instagram bort inlägg du har gillat?

Ja, Instagram har tagit bort alternativet Inlägg du har gillat från sin plattform. Det här alternativet har ersatts av Din aktivitet som du kan hitta genom att trycka på tre vertikala linjer på din profilsida.

Kan du dölja likes på rullar?

Nu när du vet hur du ser gillade rullar på Instagram kan du också använda andra funktioner på plattformen som att dölja gilla-markeringar på rullar. Följ stegen nedan på din mobiltelefon för att veta hur du kan göra det:

  Hur man vet om någon rapporterade dig på Instagram

1. Starta din webbläsare och öppna Instagram i den.

2. Nu, på inloggningssidan, tryck på de tre prickarna som finns längst ner.

3. Klicka på Begär skrivbordswebbplats i den.

4. Öppna sedan ditt Instagram-konto och tryck på din profilbild längst upp till höger på skärmen.

5. Välj sedan Profil på menyn.

6. Klicka sedan på hjulikonen och öppna rullen som du vill gömma likes för.

7. Tryck på de tre prickarna som finns överst på rullen.

8. Tryck nu på alternativet Dölj antal gillande.

Hur kan du visa gilla-markeringar på Instagram

Precis som du kan dölja likes på Instagram, på samma sätt som det är möjligt att visa dessa likes också. Titta på stegen nedan för att visa dem:

1. Öppna din Instagram-profil och tryck på inlägget som du vill visa vilka likes du gillar.

2. Tryck nu på ikonen med tre punkter i det övre högra hörnet av inlägget.

3. Välj nu Unhide like count.

Tog Instagram bort rullar?

Om du inte kan komma åt rullfunktionen på din Instagram kan det uppstå på grund av en bugg eller cache. Du kan helt enkelt avinstallera Instagram-appen från din enhet och installera den igen för att lösa detta fel.

Kan din flickvän se vad du gillade på Instagram?

På Instagram, när du gillar ett inlägg, är ditt gillade inlägg synligt för alla som kan se inlägget. Dina följare kan också se ditt användarnamn under bilden som du har gillat på Instagram. Dessutom kan din flickvän se vad du gillade på Instagram om de har tillgång till ditt konto från ditt aktivitetsalternativ.

***

Vi hoppas att vårt dokument lyckades upplysa dig om rullfunktionen och andra okända funktioner på Instagram. Låt oss veta hur vår guide, hur man ser gillade rullar på Instagram kan vara till hjälp för dig. Dessutom, om du har fler frågor eller förslag kan du lämna dina kommentarer nedan.