Hur man laddar ner och skickar nya klistermärken på WhatsApp

Varje WhatsApp-användare som skickar klistermärken vet ofta att du aldrig kan få nog. Att skicka samma meme-klistermärken om och om igen kan bli tråkigt snabbt, så det är bra att uppdatera din samling då och då.

Du kan lägga till nya klistermärken en i taget när du upptäcker dem i individuella chattar, men det brukar röra upp bilderna och gör det svårare att hitta den du vill ha. Det bästa sättet att få coola, nya klistermärken är att ladda ner hela klistermärkespaket och lägga till dem i din samling.

Hur man lägger till nya klistermärken på WhatsApp

WhatsApp har en inbyggd funktion som låter dig välja från en lista med officiella dekalpaket och lägga till dem i din samling. Du kan granska den här listan efter klistermärken du vill ladda ner.

För att ladda ner ett klistermärkepaket på WhatsApp, följ dessa steg:

 • Öppna en grupp eller personlig chatt
 • Navigera till klistermärkesektionen genom att välja emojin på vänster sida av textfältet och klicka sedan på klistermärkeikonen.
 • Tryck på Plus/Lägg till-ikonen som visas till höger
 • Den bör öppnas till fliken Alla klistermärken.
 • Bläddra för att hitta ett klistermärkepaket som du tycker är intressant och tryck på nedladdningsikonen bredvid. Klistermärken med en spelikon bredvid är animerade. Du kan också öppna paketet för att förhandsgranska klistermärkena innan du laddar ner.
 • Du kan dela dina nedladdade klistermärken med dina WhatsApp-kontakter genom att navigera till fliken Mina klistermärken, bredvid avsnittet Alla klistermärken. Du kan också ta bort och ändra ordning på dina dekalpaket på den här fliken. För att dela, klicka på ett dekalpaket, tryck på Dela-ikonen högst upp och välj gruppen eller individen att skicka den till.

  Du kan också skapa dina egna AI-klistermärken på WhatsApp.

  Kan du använda klistermärkeappar från tredje part på WhatsApp?

  Om du inte är ett fan av de klistermärken som finns tillgängliga i appen, kan du välja att använda en klistermärke-app som Stickify eller Sticker.ly för att upptäcka nya klistermärkespaket och lägga till dem i WhatsApp.

  Det är en ganska enkel process så länge du använder en klistermärke-app som följer WhatsApps riktlinjer.

  Dessa appar behöver inga speciella behörigheter för att lägga till klistermärken till WhatsApp. Så se till att hålla dig borta från appar som begär misstänkt åtkomst till dina filer och media, såvida det inte är för att skapa dina egna klistermärken.

  Det är viktigt att notera att användning av appar från tredje part kan medföra säkerhetsrisker, så det är bäst att hålla sig till officiella sätt att ladda ner klistermärkespaket.

  Det är enkelt att ladda ner nya klistermärken

  För att avsluta det är att lägga till och skicka klistermärken på WhatsApp ett bra sätt att krydda dina chattar. Med alla coola klistermärken som finns där ute kan du låta din kreativitet skina och ha lite kul med dina meddelanden. Så fortsätt, dyk in i världen av WhatsApp-klistermärken och gör dina chattar roligare.