Hur man kommer in i Apples ekosystem billigt

Spread the love

Apple är ett av de mest älskade teknikmärkena i världen.

Det sålde sina produkter med samma effekt även efter den globala pandemin. Trots att det är dyrt älskar folk att köpa Apple-produkter med glädje varje år.

En av huvudorsakerna bakom denna popularitet och vurm för Apple-produkter är dess ekosystem.

Låt oss kortfattat förstå vad ett Apple-ekosystem är.

Ett Apple-ekosystem är den kollektiva användningen av Apples hårdvara, programvara och tjänster som kan fungera och interagera med varandra.

Apples ekosystem inkluderar olika Apple-enheter som iPhone, MacBook, iPad, AirPods, Apple Watch, Homepod och mer. Många andra konkurrerande företag försökte imitera detta ekosystem, men ingenting kunde fungera lika framgångsrikt som Apples ekosystem.

Vad innebär det att vara i Apples ekosystem?

Att använda en enda Apple-produkt handlar inte om Apples ekosystem; det handlar om att använda hela teknikgruppen tillsammans. Och om du använder Apple-produkter synkront med varandra betyder det att du befinner dig i ett Apple-ekosystem.

Till exempel kan en MacBook vara mycket mer användbar om alla dina anteckningar, meddelanden, bilder etc. automatiskt synkroniseras med din iPhone. Att ta emot ett telefonsamtal på din Apple Watch när du är för upptagen för att använda telefonen och att använda Siri för en handsfree-upplevelse ger den ultimata upplevelsen.

Oavsett om du är en ny eller en befintlig Apple-användare som vill utöka din Apple-användning, kanske du vill uppleva Apples ekosystem. Här delar vi med oss ​​av användbara produktförslag för att skapa en optimerad äppelträdgård.

Budgetbegränsningar är olika för alla. Men listan över produkter ger dig de bästa och mest prisvärda alternativen du kan välja och kombinera. Som ett resultat kan du bilda ett produktivt Apple-ekosystem.

Låt oss utforska de billigaste produkterna som kan ge en start på ditt Apple-ekosystem.

2020 Apple MacBook Air Laptop

2020 Apple MacBook Air är en 13,3-tums Retina-laptop som levererar cirka 18 timmars batteritid. Den har ett Apple M1-chip och en 8-kärnig CPU med upp till 3,5 gånger snabbare prestanda.

  Hur man spårar någons IP (och plats) med en länk

Den består av 8 GB enhetligt minne. Den består av olika produktiva kompatibla appar som Adobe creative cloud, MS 365, Google Drive, etc. Dessutom kan du använda valfria iPad- och iPhone-appar på macOS.

Apple iPhone 12

Apple iPhone 12 med 128 GB internminne kommer med en 6,1-tums Retina XDR-skärm. Dess A14 Bionic-chip gör att denna smartphone fungerar snabbt. Dess dubbla kamerasystem består av 12 MP Ultra Wide och breda kameror.

Apple iPhone 12s 12MP TrueDepth frontkamera kommer med 4K Dolby Vision HDR och nattlägesinspelning. Den är IP68 vattentät.

Amazon erbjuder den förnyade versionen av Apple iPhone 12 till lägsta priser. Den renoverade smarttelefonen är fullständigt inspekterad och verifierad.

Apple Watch SE (andra generationen)

Apple Watch SE (2nd Gen) är ett fantastiskt tillbehör som kan hjälpa dig att förbättra ditt Apple-ekosystem. Det kan hjälpa dig att övervaka din hälsa och hålla kontakten. Denna enhet finns i olika färger och storlekar.

Apple Watch SE (2:a generationen) kan hjälpa dig att övervaka falldetektering, krockdetektering, hjärtfrekvens, oregelbunden rytm, akut SOS och mer.

Det fungerar fantastiskt synkroniserat med dina andra Apple-enheter och tjänster. Det är en vattentät smartklocka på upp till 50 meter. Du kan få tillgång till tusentals applikationer med detta på handleden.

Apple AirPods (andra generationen)

Dessa 2:a generationens Apple AirPods ger dig omedelbar tillgång till Siri. Du behöver bara säga ”Hej Siri”. Ett laddningsfodral kan ge cirka 24 timmars lyssningstid. Detta är ett par trådlösa hörlurar som kommer med ett snabbladdningsfodral.

Du kan ställa in den utan ansträngning och uppleva ett uppslukande och högkvalitativt ljud. Den består av ett H1-chip som ger en trådlös anslutning med låg latens.

2021 Apple 10,2-tums iPad

Köp också denna underbara Apple iPad och skapa ett Apple-ekosystem runt dig. Den har en 10,2-tums retinaskärm och ett A13 bioniskt chip som erbjuder snabb grafik och CPU-prestanda.

Den har en 8 MP bred kamera på baksidan och en 12 MP ultrabred kamera på framsidan. Den har upp till 256 GB internminne. Dess stereohögtalare erbjuder en uppslukande ljudupplevelse.

Den stöder touch-ID för att göra Apple Pay och autentisering säker. Dess batteri ger en prestanda på upp till 10 timmar. Ytterligare produkter för hela Apple Ecosystem.

  10 Effektiv programvara för skatteplanering för små till medelstora företag

AppleOne

Apple One är ett paket med upp till sex exceptionella Apple-tjänster som du kan använda med bara ett abonnemang. Du kan välja den bästa planen för din familj. Detta abonnemang ger privat åtkomst till alla dina familjemedlemmar via olika Apple-enheter.

De sex Apple-tjänsterna som du får med premiumplanen för Apple One är:

  • Apple Music
  • Apple TV+
  • Apple Arcade
  • iCloud+
  • Apple News+
  • Apple Fitness+

HomePod Mini

Njut av 360-gradersljudet, som kan fylla ditt rum med HomePod Mini. Placera HomePod-minihögtalare runt ditt hus för ett rikt ljud. Du kan styra denna högtalare med hjälp av Siri. Så du behöver ingen manuell störning; din röst räcker till allt.

Den låter dig styra alla dina Apple-smarttelefontillbehör. Det hjälper dig också att hålla din data säker och privat. När du köper HomePod Mini får du sex månader gratis med Apple Music.

2021 Apple TV 4K

Denna Apple TV 4K ger dig tillgång till de bästa filmerna, programmen, live-tv och sport. Den har Dolby Atmos, som ger uppslukande ljudkvalitet. Dess A12 Bionic-chip hjälper den att tillhandahålla högkvalitativ grafik, ljud och video.

2021 Apple TV 4K ger dig tillgång till de senaste utgåvorna från Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, etc.

Den kommer med en ny Siri-fjärrkontroll som har en touch-aktiverad klickplatta. Den tillåter även privat lyssning på upp till två AirPod-set. Du kan använda AirPlay för att dela videor, foton och mer.

Apple Pencil (2:a generationen)

Denna 2:a generationens Apple-penna kan ge små och smarta tillägg till ditt Apple Ecosystem. Den är kompatibel med flera modeller av Apple iPad och fästs snabbt på dem.

Det är den perfekta gadgeten för att skissa, måla, göra anteckningar och klottra. Du stöder trådlös laddning. Du kan byta verktyg sömlöst med bara ett dubbeltryck.

Apple Magic Mouse

Komplettera din Mac eller iPad med denna Apple Magic Mouse. Den levereras med en trådlös anslutningsteknik som gör den kompatibel med Bluetooth-aktiverad Mac eller iPad.

Denna mus är uppladdningsbar och kommer i en fotdesign, vilket gör den bekväm att använda. Den har en multi-touch-yta som låter dig svepa mellan sidor eller fler med enkla gester. Den har också en USB-C-kabel som gör att du kan ansluta till din Mac.

  Hur man ändrar lösenordet för Google-kontot

Apple Magic Keyboard

Detta Apple Magic Keyboard tar dig ytterligare ett steg framåt när det gäller att fullborda ditt Apple-ekosystem. Det är ett trådlöst tangentbord som är kompatibelt med Mac med Apple silicon och en macOS version 11.4 eller senare. Den kommer med ett touch-ID och ger en exakt och smidig skrivupplevelse.

Dess utökade layout hjälper till att ha piltangenter i full storlek och snabb rullning. Den kommer med ett långvarigt uppladdningsbart batteri.

Apple AirTag

Eliminera oönskad spårning av din Apple-enhet med Apple AirTag. Den låter dig övervaka dina föremål i Find My-appen. Den kräver en konfiguration med ett tryck och ansluter sedan snabbt till din iPad eller iPhone.

Du kan styra den med din röst också med hjälp av Siri. Den har Ultra Wideband Technology som främjar precisionssökning. Det håller all din Hitta mitt nätverkskommunikation krypterad och anonym.

Pris för att ställa in ett komplett Apple Ecosystem

Att sätta upp ett Apple-ekosystem är inte så dyrt. Du behöver bara bestämma dig för din budget och välja de saker du har råd med. Långsamt kan du utöka den genom att lägga till fler Apple-produkter med tiden.

När du pratar om priset för att installera ett Apple-ekosystem fullt ut behöver du en minimibudget på $2500-$3000. Och det är då du väljer att ha Apple-produkter tillgängliga till de mest rimliga priserna. Den maximala budgeten beror på vilken typ av produkter och funktioner du väljer.

Slutord

Så du kan överväga att välja Apple-produkterna som föreslås i det här inlägget om du vill ställa in ett Apple-ekosystem hos dig. Dessa kan tillgodose alla dina behov mest kostnadseffektivt.

Du kanske också vill utforska hur man laddar en äppelpenna.