Hur man fixar Adobe-programvara är inte äkta på Windows 10

Adobe har gått över till en prenumerationsmodell. För att kunna använda Photoshop, Illustrator, Fireworks måste du köpa en prenumeration på apparna, prenumerationen kommer att kopplas till ditt Adobe-konto och du måste logga in på appen du vill använda med ditt Adobe-konto. Om du äger en äldre version av Adobes produkter, de som du köpt en engångslicens för, är licensen fortfarande giltig och du kan fortsätta att använda den äldre versionen av Adobes produkter om du äger dem.

Fix Adobes programvara är inte äkta

Adobe förlitar sig på produktnycklar och onlinekonton för att se till att deras programvara används, men för att verifiera både kontot och produktnyckeln körs en underliggande tjänst för att kontrollera äktheten. Den här tjänsten installeras när du installerar en Adobe-app och den är viktig för att du inte ska bli utelåst från apparna du har köpt.

Om du hela tiden ser att Adobe-programvaran inte är ett äkta meddelande och du lagligt har köpt en produktnyckel eller köpt en prenumeration på tjänsten/apparna kan du prova följande korrigeringar.

Obs: dessa korrigeringar tillåter dig inte att använda Adobes produkter gratis och det här inlägget är inte en guide för hur man hackar eller patchar programvaran.

Äkta produktnyckel

När Adobe bytte till en prenumerationsmodell avbröt den engångsköpalternativet för sina appar. Många användare som kunde, köpte en licens för den äldre versionen medan den fortfarande var tillgänglig.

Om du har köpt en Adobe-produktnyckel från en tredje part kommer den inte att fungera. Programvaran kommer att flaggas som piratkopierad i de flesta fall om inte säljaren aldrig, någonsin använde produktnyckeln för att aktivera Adobe-appen på sitt eget system. Det är så produktnycklar i allmänhet fungerar; de är knutna till en viss dator och kan inte överföras till en annan.

Inaktivera Adobe Genuine Software

Meddelandet Adobes programvara är inte äkta skickas av tjänsten Adobe Genuine Software. Det är den underliggande tjänsten som kontrollerar om din programvara har köpts lagligt eller inte. Du kan avsluta det och meddelandet försvinner.

Metod 1

Öppna Aktivitetshanteraren.
Gå till fliken Processer.
Högerklicka på Adobe Genuine Integrity-tjänsten och välj Öppna filplats (om du inte ser tjänsten, se till att en Adobe-app är öppen).
Högerklicka på Adobe Genuine Integrity-tjänsten i Task Manager och välj Avsluta Task.
Ta bort mappen AdobeGCIClient i mappen som öppnades

Metod 2

Öppna kommandotolken med administratörsrättigheter.
Kör detta kommando: sc delete AGSService

Avinstallera Adobes startverktyg

Adobes startverktyg är en av många appar som installeras när du installerar en Adobe-produkt. Om du tar bort det tar du bort Adobe-programvaran är inte äkta meddelande.

Öppna kommandotolken med administratörsrättigheter.
Kör detta kommando: sc delete AAMUpdater
Öppna sedan Task Scheduler.
Hitta uppgiften som heter AdobeAAMUpdater.
Högerklicka på uppgiften och välj Ta bort (du kan behöva autentisera med administratörsanvändaren).

Slutsats

Tjänsten och verktygen som du tar bort kan förhindra att Adobes appar uppdateras. De kan också installera om när du uppdaterar apparna. Det är värt att nämna att uppdatering av apparna kan lösa problemet. Alternativt kan det hjälpa att avinstallera och installera om Adobe-appar.