Hur man får Bing AI Chat Widget på iOS och Android: Förklarat

Spread the love

Vill du förbättra din kreativitet och produktivitet på jobbet eller i skolan när du använder smartphones? Du kan använda Bing AI Chat på din iPhone, iPad eller Android mobila enheter.

Sedan avtäckningen av ChatGPT den 30 november 2022 har informationsteknologin stått inför AI-transformation i allt. Nu undersöker varje IT-företag alternativ för att inkludera AI i sin ordinarie verksamhet. Individer lämnas inte ensamma. Du kan också använda gratis- eller betalversionen av ChatGPT eller Bard för lärande, innehållsskapande och produktivitet.

Användning av AI-chatbot kan bli bekvämare om du kan få in dessa AI:er i dina smartphones. Även om ChatGPT och Bard är webbläsarbaserade, finns det ett bättre alternativ du kan prova. Det är Bing AI Chat från Microsoft. Fortsätt läsa för att lära dig hur du får denna AI i din smartphone.

Bing AI Chat: En ny konkurrent till ChatGPT och Bard

Bing AI Chat är en intelligent chatbot utvecklad av Microsoft som en del av Bings sökmotor på Microsoft Edge webbläsare. Det utnyttjar naturlig språkbehandling (NLP) och maskininlärningsalgoritmer för att simulera mänskliga konversationer.

Denna AI-sökmotor och chatboten är i huvudsak Microsofts version av ChatGPT (utgåva 4) Large Language Model (LLM) från OpenAI. Den ger liknande svar på hur du och jag ska svara på frågor.

Dessutom är verktyget inte begränsat till textbaserade svar eftersom AI:n också integreras med DALL-E-modellen från OpenAI för att generera svar med bilder. Så förutom svar i texter kan du också skapa generativa bilder genom att beskriva vad du behöver på Bing AI Chat.

The New Bing får allt större uppmärksamhet på grund av följande skäl:

 • Jämfört med ChatGPT är Bing AI Chat mer uppdaterad. Den fungerar genom att använda den senaste versionen av konversations-AI från OpenAI: GPT-4. Därför är dess maskininlärningsmodeller mycket mer uppdaterade än ChatGPT. Du bör notera att ChatGPT inte innehåller kunskap om många saker efter september 2021.
 • ChatGPT kan inte söka på internet, medan Bing AI Chat kan söka på internet efter innehållet du söker. Sedan bearbetar den resultaten med hjälp av sina egna maskininlärningsmodeller för att leverera resultat i en konversationston.
 • Bing AI Chat och Google Bard liknar varandra eftersom båda kan söka på internet. Men Bard är mindre tillgänglig än New Bing. Bing AI-chatt är alltid tillgänglig i Edge-webbläsaren. För Google Bard måste du komma åt dess dedikerade webbportal. Därför är Bard inte integrerad med någon webbläsare som standard.
 • Experter förväntar sig att Bing AI Chat kommer att få mer offentlig exponering eftersom den har dedikerade mobilappar.
  Moju låter dig skapa och dela Gif-liknande animerade foton [iOS]

Funktioner och funktioner i Bing AI Chat

Nedan hittar du de spännande nya funktionerna som New Bing tillför ekosystemet av generativa språkmodellchattbotar:

Du kan chatta med Bing för att få svar på dina frågor, precis som att fråga någon som är ämnesexpert (SME). Skriv bara in din fråga så levererar Bing resultat i en konversationston. Om du behöver ett detaljerat resultat kan du ställa följdfrågor på det.

En stor sak med Bing AI Chat är innehållssökning på olika sätt. Du kan söka med texter, bilder och videor. Bing kommer att analysera indata med hjälp av AI- och ML-modeller och generera korrekta svar.

#3. Personliga resultat

Bing kommer nu att generera anpassade innehållsförslag på fliken Bing Insights. Du kommer att upptäcka att innehållsförslagen är nära relaterade till det du söker på Bing Search eller chattar på New Bing.

#4. Mer exakta resultat

I de flesta fall producerar Bing text-, bild- och videobaserat innehåll mot din sökfråga korrekt. Det betyder att du kan använda det AI-producerade innehållet direkt. Du bör dock polera innehållet enligt ditt företags eller personliga publiceringsriktlinjer.

Dessutom kan du lägga till instruktioner för Bing, som att skapa en beskrivning på 100 ord, rita bilder på vit bakgrund, inte hänvisa till vissa webbadresser, etc., för att förfina det AI-genererade innehållet.

#5. Bing Image Creator

Bing AI Chat kommer med DALL-E djupinlärningsmodeller. Därför kan New Bing förvandla dina textbaserade indata till digitala bilder.

Chatboten kommer också att erbjuda alternativ för att anpassa den skapade bilden, som att göra den till en 3D-modell, lägga till en person i ett generativt fordon och så vidare.

#6. Bing Compose

Alldeles bredvid Bing AI Chat-fliken får du Compose-kortet. Compose-funktionen låter dig skapa textbaserat innehåll från nyckelord, små fraser eller långa beskrivningar. Du kan också anpassa den generativa språkbearbetningsmodellen i följande parametrar för att få AI-genererat innehåll med anpassning:

 • Ton: Professionell, orsaksmässig, entusiastisk, rolig och informativ
 • Format: Idéer, blogginlägg, e-post och paragraf
 • Längd: Kort, Medium och Lång

#7. Bing Chat Historia

Den nya Bing lagrar alla dina chattar med den i avsnittet Senaste aktiviteter. Således kan du gå tillbaka till en tidigare chatt och börja förlänga konversationen därifrån. Det finns inget behov av att spara de AI-genererade webbresultaten eller innehållet i en annan anteckningsapp.

#8. Bing mobilsupport

Bing AI Chat-upplevelsen är nu tillgänglig för stora mobila enheter under Apples eller Googles appbutiks ekosystem. Därför, till skillnad från Google Bard och ChatGPT, behöver du inte en dator för att komma åt en generativ språk chatbot. Du kan göra allt ditt lärande, webbsökning och innehållsskapande från din smartphone.

Bing AI Chat Widget för mobiltelefoner är ett kraftfullt AI-verktyg som kan hjälpa dig med en mängd olika uppgifter. Om du letar efter ett sätt att få ut mer av din smartphone, rekommenderar jag starkt att du provar. Här är de viktigaste anledningarna till att använda den på en smartphone:

 • En AI-assistent är alltid tillgänglig när du pendlar till kontoret, handlar mat eller reser i ett främmande land.
 • Du kan använda den inbyggda röstsökningen i New Bing för att få exakta sökresultat på platser, saker och teorier.
 • Du får alla funktioner från Bing AI Chat-appen på Microsoft Edge på en PC till en mobiltelefon. En mobiltelefon är billigare än en dator. Således är New Bing-widgeten ett prisvärt sätt att använda AI-chatbot.
 • Du kan lägga till widgeten på din smartphones startskärm. Således kan du snabbt få en utökad beskrivning av en kreativ idé som slår dig. Alternativt kan du få expertresultat på söktermer i en blandning av visuellt och textinnehåll.
 • The New Bing hjälper dig att hålla ordning. Det kan skapa inköpslistor åt dig. Du kan också använda denna AI-chatbot för att spåra projektförlopp eller ställa in påminnelser för ett kommande möte på Zoom eller Google Meet.
 • Du kan översätta texter från främmande språk till ditt första språk eftersom Bing AI Chat stöder översättningar.
  Hur man lägger till en kontakt till favoriter på iPhone

Förutsättningar för att använda Bing AI Chat på mobila enheter

Nedan hittar du systemkraven för att ta reda på om din mobil verkligen stöder driften av Bing: Chatta med AI & GPT-4-appen eller inte:

 • För en Android-enhet måste du köra Android 7.0 eller bättre för att installera och använda New Bing.
 • Om du befinner dig i Apples ekosystem behöver du iOS 14.0 eller bättre för iPhone, iPad och iPod Touch.
 • Bing AI Chat-appen kräver ett Microsoft-konto för drift. Så du måste skapa och lägga till en till din smartphone innan du installerar Bing: Chat with AI & GPT-4.
 • Den nya Bing-appen är helt internetbaserad. Så du måste också vara online via mobilt internet eller Wi-Fi för att låta Bing AI-verktyget göra sitt jobb.
 • Om du vill använda röstsökning och chatt på New Bing måste du tillåta verktyget att använda mikrofonen på din smartphone.
 • För bildbaserade sökningar måste du ge verktyget tillgång till din mobiltelefons filhanterare eller internminne.
 • Tillräckligt tomt utrymme på smartphonen. Till exempel på Android, minst 200 MB, och på iOS, minst 300 MB.
 • Nu när du känner till systemkraven för Microsoft AI Bing Chat-appen, låt oss undersöka nedan hur du får den på olika mobila enheter:

  Microsoft gjorde appen Bing: Chat with AI & GPT-4 fritt tillgänglig för alla iPhone, iPod Touch och iPad från App Store. Nedan hittar du stegen för att installera appen och ställ in bredden på startskärmen:

  • Gå till App Store och leta efter appen Bing: Chat with AI & GPT-4.
  • Tryck på ikonen Hämta på appen och bekräfta installationsprocessen med Touch ID, Face ID eller Apple ID-lösenord.
  • När appen är installerad trycker du på knappen Öppna för att köra appen.
  • Vid första körningen kommer applikationen att be dig att samtycka till olika behörigheter som aviseringar och spåra aktivitet på appar och webbplatser. Tillåt dessa behörigheter.
  • Du kommer nu in på välkomstskärmen där du kan lära dig hur du navigerar runt i appen. Tryck på Hoppa över i det övre högra hörnet.
    Hur man blir av med Hollow Arrow på iPhone

  • Nu går du faktiskt in i Bing AI-copiloten på din iPhone eller iPad.

  • Minimera appen och gå till iOS-startskärmen.
  • Tryck och håll kvar på ett tomt utrymme på hemskärmen tills appikonerna börjar vicka.

  • Tryck på plusikonen (+) i det övre vänstra hörnet och scrolla ner för att hitta Bing-appen.

  • Tryck på Bing i Widgets och välj mellan sökwidgeten du gillar från en mörk och en isbergsstil.

  • Tryck på knappen Lägg till widget för att få den på startskärmen.

  Lär dig stegen för att installera och ställa in den nya Bing-appwidgeten på Android:

  • Gå till Google Play på din mobiltelefon och hitta appen Bing: Chat with AI & GPT-4.
  • Tryck på knappen Installera för att ladda ner och installera. När den är installerad trycker du på knappen Öppna för att köra appen.
  • På välkomstskärmen trycker du på Kanske senare.
  • Nu är du på startskärmen för Bing AI Chat.

  • Minimera appen och gå till Androids startskärm.
  • Tryck länge var som helst på hemskärmen för att öppna hemanpassningsmenyn. Välj Widgets på den här listan.

  • På skärmen Widgets bör du se Bing-appen. Tryck på den.

  • Tryck länge på någon av sök- och chattwidgetarna och dra den till startskärmen.

  • Tryck på Bing-sökfältet för att öppna AI-chattfönstret.

  Använd Bing AI Chat Via SMS

  • På Bing AI Chat-widgeten trycker du på Bing-ikonen för att öppna chattgränssnittet.

  • I popup-fönstret Välj en konversationsstil väljer du allt mellan Kreativ, Balanserad och Precis.

  • Tryck nu på fältet Fråga mig vad som helst och skriv din fråga.
  • Till exempel skrev jag ”Vad är GPT-modell?” och jag fick följande resultat:

  • Du kan ställa uppföljningsfrågor för att få mer innehåll om du behöver.
  • Om du behöver börja om, tryck på Broom-ikonen till vänster om sökfältet.

  Använd Bing AI Chat via bild

  • För att använda bildsökningen, gå tillbaka till Bing-appen.
  • Tryck på sökarikonen i sökfältet högst upp.

  • På skärmen Access Camera låter du den komma åt kameran.

  • Använd nu kameran och sökaren för att placera objektet på skärmen inuti torget.
  • När bildfokuset är korrekt trycker du på sökknappen i mitten för att få AI-genererade svar.

  • Svep upp skärmen Relaterat innehåll för sökresultat.

  Använd Bing AI Chat Via Voice

  • På den nya Bing-widgeten trycker du på mikrofonikonen.
  • När skärmen Jag lyssnar visas i Bing-appen säger du din sökfråga.

  • Bing AI Chat kommer också att tala tillbaka för att berätta resultaten.
  • För att stoppa rösten, tryck på oscillogrammet som visas längst ned på skärmen.

  Avslutar

  Så nu vet du vad Bing AI Chat är och varför dess introduktion i mobiltelefoner gör ett sus i AI-chatbotvärlden. Du kan följa ovanstående metoder för att installera den nya Bing-widgeten på dina Android- och iOS-enheter utan ansträngning. Senare kan du följa de föreslagna användningsfallen för att utnyttja denna ultimata AI-chatbot på bästa sätt.

  Du kanske också gillar AI-verktyg för att skapa chatbot.