Hur man använder Voicemod på Discord [Mobile and PC]

Spread the love

Voicemod och Discord gör en match gjord just för varandra.

Röstförändrande verktyg används i stor utsträckning av spelare och influencers runt om i världen. Och Voicemod är ett verktyg överst på listan över bästa röstväxlarlösningar.

Vad är Voicemod?

Det är i första hand ett gratisprogram som låter dig ändra din röst medan du pratar med andra människor. Detta verktyg låter dig göra ändringar i realtid och tillämpa olika effekter. Den fungerar också som en soundboard, med hjälp av vilken du kan spela med olika ljudeffekter och skapa färdiga röstskinn.

Vad gör Voicemod?

Verktyg som Voicemod är populära bland spelare, YouTubers och innehållsskapare. Det låter dig integrera röstmodifierare i dina ljud, till exempel en jordekorre, en robot, demon, man, kvinna eller något annat. Voicemod kan fungera med olika streamingapplikationer. Den är också kompatibel med spel.

Så för din nästa stream kan du snabbt använda en röstväxlare live och skapa dina röstavatarer för multiverse- och metaverseplattformar. Du kan spela in med Voicemod och redigera den inspelade videon senare.

En del av de callcenteranställda som vill sätta en mask på sin ursprungliga röst använder också Voicemod. Genom att ändra sin röst vill de framstå som mer hörbara för sina kunder.

Varför behöver du Voicemod på Discord?

Discord är en plattform för att kommunicera via text, röst eller video, vilket skapar en stor gemenskap. Och majoriteten av människorna här vill förbli okända. För detta ändamål använder de röstväxlarverktyg som Voicemod. Vissa kanske vill dölja sitt faktiska kön och därför lägga till effekter på sina röster.

Oavsett anledningen har dessa verktyg uppmuntrat människor att komma ut med kreativa saker.

Låt oss nu titta på hur man använder Voicemod på Discord på olika enheter.

Windows PC

Om du tycker att det är ganska skrämmande att använda Voicemod med Discord, kommer detta att ändra din syn. Och du behöver bara ladda ner Voicemod-verktyget och vara redo att använda det. Låt oss se steg-för-steg-guiden om hur du använder Voicemod med Discord på din Windows-dator.

#1. Ladda ner Voicemod: Besök den officiella webbplatsen för Voicemod. Du kommer att se en länk ”Hämta Voicemod gratis”. Klicka på länken och den kommer att be dig att logga in via Google, Twitch eller Discord-konto. Efter inloggning kommer installationsfilerna för Voicemod att laddas ner till din PC.

#2. Ställ in din mikrofon: Välj den mikrofon du ska använda för att mata in din röst.

#3. Välj röstfilter: När du har valt ingångsutgång är det dags att kontrollera flera filter på din röst i förväg. Du kommer att se att det läggs till nya filter dagligen. Det finns en gräns för filter tillgängliga för en gratis medlem. För att njuta av alla filter kan du uppgradera till en premiumversion.

#4. Inställningar för röst: Du kan ansluta Voicemod till Discord genom att öppna ditt Discord-konto. När du har öppnat, gå till inställningarna. I appinställningarna väljer du ”Röst och video”. Ändra inmatningsenheten till ’Voicemod Virtual Audio Device’ från ’Default’.

Android mobiler

Voicemod kan också användas på din Android mobil enheter. Den kan hittas med namnet ”Voicemod klipp”. Voicemod har en uppsättning filter kopplade till din kamera och röstfilter för mobila enheter. Om du är en innehållsskapare kan den här funktionen hjälpa dig att skapa engagerande innehåll.

Låt oss se hur du börjar använda den på din Android-smarttelefon.

#1. Öppna ”Google Play Butik” på din Android-telefon. Sök efter ’Voicemod Clips’ i sökrutan och ladda ner den senaste versionen.

#2. När applikationen har laddats ner öppnar du den för att slutföra profilinställningen. Du kan se hela listan över röst- och videofilter. Med Voicemod för din telefon kan du skapa videor för Instagram, Snapchat, etc.

#3. Öppna nu Discord-applikationen på din smartphone. Gå till inställningarna.

Välj alternativet ”Röst och video”. Välj ”Voicemod” under alternativet ”ingångsenhet”. Välj nu ”headset” under utgångsenhetsalternativen.

Nu kan du använda ett filter på din röst genom Voicemod.

iOS-mobiler

Voicemod finns tillgänglig för iOS också. För att använda den på din iPhone, här är stegen som du kan följa:

#1. Öppna Apples ”App Store” och sök efter Voicemod Clips i sökrutan. Ladda ner och installera den senaste versionen.

#2. Öppna Discord-appen på din iPhone och du kommer att se en kugghjulsikon. Tryck på den. Öppna inställningarna. Klicka på alternativet ”Röst och video”. Välj Voicemod som alternativet Input device. Under alternativet för utenhet väljer du Headset.

Nu kan du komma igång.

Slutsats

Voicemod är ett utmärkt program för såväl stationära som mobila användare. Så oavsett om du är en spelare på Discord eller en innehållsskapare kan det hjälpa dig avsevärt i alla fall. Du kan snabbt förvandla din röst till de tillämpliga och skapa engagerande innehåll.

  Hur man ansluter Discord till Spotify