Hur du sparar dina favorittrådsinlägg (och varför du borde)

Du kan nu spara enskilda trådar-inlägg för att återbesöka dem vid ett senare tillfälle. Dessa sparas i en dedikerad mapp, så att du enkelt kan hitta och visa dem utan att behöva leta efter dem.

Hur man sparar inlägg i trådar

För att spara ett trådinlägg trycker du helt enkelt på de tre horisontella prickarna bredvid inlägget du vill spara. Detta tar upp en kontextmeny som låter dig interagera med det inlägget och affischen på olika sätt. Du kan spara eller dölja inlägget eller stänga av, blockera eller rapportera affischen. I det här fallet vill vi spara inlägget.

Tryck på Spara så sparas det inlägget i din sparade mapp. En popup kommer att visa dig att du har sparat inlägget och bjuder in dig till Se alla. Om du trycker på det snabbt innan det försvinner, kommer du direkt till din sparade mapp. Annars måste du navigera dit manuellt.

Så här visar du dina sparade trådinlägg

För att se dina sparade trådar-inlägg, vilket trots allt är hela poängen med att spara dem:

 • Tryck på konturen av en människa på höger sida av den nedre menyraden. Detta tar dig till din profil.
 • Tryck på de två horisontella linjerna med olika längd i det övre högra hörnet. Detta tar dig till dina inställningar.
 • Kasta ner blicken tills du ser Sparad, och klicka på det för att öppna din mapp med sparade trådar-inlägg.
 • För att ta bort eller avspara ett sparat inlägg trycker du helt enkelt på de tre prickarna bredvid ett trådinlägg som du tidigare har sparat och klickar på Ta bort spara. Inlägget försvinner från din sparade mapp (efter att ha uppdaterat eller besökt det igen), för att aldrig ses igen.

  Anledningar till varför du bör spara trådar

  Som alla appar för sociala medier är trådar fulla av innehåll. Speciellt om du hänger på For You-fliken där Threads rekommenderar innehåll som den tror att du kommer att gilla. Ganska ofta är det fel, men bara ibland dyker det upp ett inlägg som är värt att spara från en främling som du inte följer på trådar.

  Som rapporterats av ZDNet, Trådar ökar i popularitet eftersom de fortsätter att ta bitar av X:s användarbas. Det betyder att antalet inlägg bara kommer att öka.

  Du kanske vill spara ett inlägg i trådar eftersom:

 • Den innehåller några användbara råd som du vill återkomma till vid ett senare tillfälle.
 • Den innehåller några visdomsord som du vill leva efter i framtiden.
 • Den innehåller ett roligt skämt som du vill spara för att återberätta andra.
 • Det kommer att finnas många andra skäl också, men dessa är bara en handfull anledningar till varför trådarnas spara-funktion är användbar. Och om du inte hittar något på Threads som är värt att spara, kan du åtminstone ta bort ditt Threads-konto utan att ta bort din Instagram.