Möt Twodos, den kostnadsfria och enkla Todo-appen med en unik premiss

Viktiga takeaways

  • Twodos är en gratis integritetsfokuserad att-göra-lista-app fokuserad på enkelhet och användarvänlighet.
  • Appens unika ”två listor” tillvägagångssätt uppmuntrar fokus på uppgifter och snabba åtgärder som att svepa eller trycka för att slutföra dem.
  • Twodos är tillgängligt på App Store, för iPhones med iOS 17.0+

Twodos är en gratis, enkel att göra-app för iPhones. Vad skiljer den från alla andra att göra-appar som erbjuds? Låt oss ta en titt på den nya minimalistiska att-göra-listan-appen och dess dubbla list-strategi.

Vad är Twodos?

Twodos är en uppgiftshanteringsapp som lanserades den 21 februari, på en fullsatt marknadsplats; det finns många att göra-appar tillgängliga. Men Twodos har ett par fina knep i rockärmen.

Bortsett från dess enkla gränssnitt och minimalistiska tillvägagångssätt, är Twodos ett sällsynt fall av en gratis app som inte inkluderar köp i appar eller reklam och som inte samlar in någon data. Appen är ett passionsprojekt av en enskild utvecklare som helt enkelt gillar att göra appar.

Twodos använder ett bekant format, som låter dig lägga till och redigera uppgifter, visa dem i en lista och ta bort dem när de är klara. Det enkla tillvägagångssättet är appens kärnfokus.

Hur TwoDos sticker ut: tvålistans tillvägagångssätt

Twodos främsta försäljningsargument är dess enkelhet och användarvänlighet. Eventuellt utnyttjar appen sin position som en icke-kommersiell release, appen ger så lite funktionalitet som möjligt. Skaparen är stenhård på sitt engagemang för att motstå extra funktioner:

Denna filosofi förkroppsligas av metoden ”två listor”. Twodos tvingar dig att lägga till varje uppgift till antingen listan ”Förr” eller den ”senare”. Även om detta kan låta begränsande, gör det allt enkelt och uppmuntrar dig att fokusera på uppgifterna snarare än hur du klassificerar dem. Som ett resultat bör du kunna göra mer på kortare tid.

Du kan komma åt var och en av de få tillgängliga funktionerna med en enda åtgärd, inklusive:

  • Svep en uppgift för att markera den som klar (detta tar också bort uppgiften omedelbart).
  • Tryck på ett objekt för att redigera det.
  • Tryck på pilen till höger om varje objekt för att flytta det till den andra listan.

Du kan utöka eller dra ihop varje lista, fokusera på endera eller visa båda för att passa. Varje lista visar det totala antalet uppgifter på den och rullar om du har fler än några.

Var man kan ladda ner TwoDos

Twodos finns tillgängligt från iPhone App Store och är gratis att ladda ner. Som vilken app som helst ”bara för iPhone” kan du också köra den på en iPad, uppskalad för att fylla skärmen.

Ladda ner: Twodos för iPhone (Fri)

Adam Whitcrofts webbplats har länkar till annan programvara som han har släppt, om du är intresserad av andra enkla gratisappar. Liksom själva Twodos-appen är sajten väldigt minimalistisk. Utvecklaren är också aktiv på X (tidigare Twitter), @AdamWhitcroft.