Generera potentiella kunder från X med 8 bästa Twitter / X CRM

Topp Twitter/X CRM-programvara för att uppgradera din marknadsföringsstrategi!

En av de mest anmärkningsvärda sociala medierna, X, tidigare känd som Twitter, har helt förändrat hur människor och företag kommunicerar. Twitter ger företag en engagerande plattform för att interagera med sin publik, tack vare dess världsomspännande räckvidd och kortfattade meddelanden. Den har vuxit till mer än bara en meddelandeapp nyligen, och företag kan nu använda den som ett starkt verktyg för att generera potentiella kunder och hantera kundrelationer.

En viktig komponent för att dra nytta av Twitters kommersiella tillväxtpotential är den skickliga tjänsten med instrument för Customer Relationship Management (CRM). Dessa verktyg hjälper gemenskaper att hitta, vårda och förvandla leads till ivriga konsumenter, förutom att de tvingar dem att interagera med befintliga kunder.

Det är inte konstigt att företag använder Twitter CRM-verktyg så att de kan komma framåt i lead generation-spelet. Här är en tjuvtitt på de bästa Twitter CRM-verktygen som vi har täckt:

Titel

Beskrivning

Utforska

Svart magi

Förbättrar Twitter-profilen med magisk sidofält för CRM.


Utforska

Inkorgar

Twitter DM CRM för att vårda leads, projekt och relationer.


Utforska

Zoho CRM

Hanterar närvaro på Twitter, engagerar publiken och övervakar interaktioner.

Utforska

Dex

Omfattande Twitter CRM för strömlinjeformad relationshantering och organisation.


Utforska

Agilt CRM

Integrerar Twitter för flerkanalig marknadsföring och försäljningsautomatisering.


Utforska

FirstX

Förenklar generering av potentiella kunder med nyckelordssökningar och massuppsökande DM.


Utforska

Uppsving CRM

Förvandlar Twitter till en maskin för att skapa leads med värdefulla verktyg.


Utforska

TweetHunter

Maximerar tweets ROI med schemaläggning, automatisering och AI-driven lead discovery.


Utforska

Vad är Twitter CRM och vilka fördelar erbjuder det?

Det förväntas leta efter förklaringar när man för första gången går in i Customer Relationship Management (CRM). Det kan finnas viss förvirring eftersom Twitter inte formellt har lanserat ett CRM-verktyg. Det är dock svårt att ignorera hypen kring Twitters plattformsintegration med CRM-system.

Det sociala nätverket lyfter fram denna koppling som en funktion som tilltalar vanliga användare och företagsägare. Som ett resultat behöver vissa personer CRM med Twitters inbyggda funktioner, som ibland kallas Twitter CRM.

Ett Twitter CRM är ett värdefullt verktyg för att hantera dina följare, de du följer och möjliga affärspotentialer och kan kopplas ihop med Twitter-analysverktyg för att öka engagemanget.

Twitter CRM är mycket fördelaktigt för:

 • Försäljningsprospektering.
 • Öka din Twitterföljare.

Med tanke på denna distinktion, varför ser företag och användare så högt på Twitters CRM-systemintegration?

 • Ungefär 85 % av marknadsförare, enligt Buffer, använder Twitter CRM för att marknadsföra sina företag. Sociala medier är det perfekta verktyget för varumärkesförespråkande och därför är det inte förvånat att Twitter anses vara viktigt för marknadsföring.
 • Att använda hashtags, taggar och omnämnanden hjälper företag att bättre förstå vad deras kunder gör och använda den informationen för att marknadsföra sina varor och tjänster.
 • Twitter CRM samarbetar med engagerande inlägg på sociala medier för att skapa ett positivt intryck av ditt företag eller personliga varumärke. Det hjälper till att vårda leads och göra dem till hängivna kunder också.
 • Twitter CRM gör det lättare att hålla ständig kontakt med lojala kunder och de som visar ett konsekvent intresse för dina erbjudanden.

På grund av ovanstående skäl har begreppet social CRM fått allt större betydelse eftersom de alla spelar en roll för att gynna ett företags resultat och öka inkomsterna. Således är många CRM-system ivriga att kombinera Twitters funktioner i sin programvara så att användare kan dra nytta av förbättrad analys, publikinteraktion och framtida utvecklingsinsikter.

Med det sagt, låt oss prata om de bästa Twitter CRM-verktygen som företag kan använda för att få ut det mesta av sina lead-generationskampanjer.

Svart magi

Svart magis koncentration på kontakthantering och generering av leads är uppenbar i dess många funktioner, främst avsedda att förbättra din Twitter-profil genom att utveckla djupare relationer.

Den ”magiska sidofältet” är en exceptionell funktion som enkelt kombinerar Twitter, vilket gör det lättare att odla relationer med potentiella kunder och affärspartners.

Funktioner:

 • Håll ett öga på konversationer från personer du följer, såväl som nya användare på Twitter.
 • Få påminnelser för att se till att du håller kontakten med dina favoritkontakter.
 • Övervaka effektiviteten av dina tweets över tid och kontrastera dem med dina vanliga inlägg.
 • Lär dig mer om de faktorer som påverkar populariteten för särskilda tweets.
 • Övervaka viktiga data som engagemangsnivåer, antal följare och konsekvens.

För individer som istället skulle hantera sina kontakter på Twitter utan att någonsin lämna plattformen är det ett ovärderligt verktyg. Det är inte oväntat att det är ett av de bästa Twitter CRM-alternativen.

Inkorgar

Inkorgar är en Twitter Direct Message CRM-applikation som höjer din försäljningspotential genom att praktiskt taget vårda potentiella kunder, hantera projekt, övervaka viktiga samtal, etablera värdefulla relationer och säkerställa snabb uppföljning av potentiella kunder.

Funktioner:

 • Sortera och exportera kontakter enkelt genom att använda taggar.
 • Sortera dina föredrag i kategorier för välorganiserad administration.
 • Dra nytta av användartaggar för att göra hämtning och referens enkel.
 • Håll viktiga meddelanden i centrum genom att fästa så många diskussioner som möjligt och flagga dem som olästa.
 • Förenkla din arbetsprocess genom att enbart fokusera på olästa chattar och ge snabba svar.

Inboxs har designats exakt för individer som innehållsskribenter, frilansare, konsulter, entreprenörer, VD:ar, byråer och startups som letar efter en effektiv lösning för att underlätta deras diskussioner och optimera försäljningsprocessen genom meddelanden.

Zoho CRM

Med hjälp av Zoho CRM kan du effektivt hantera ditt företags Twitter-närvaro, hitta potentiella kunder och delta i konversationer.

Genom plattformens sociala flik kan du enkelt engagera dig med din Twitter-publik med Zoho CRM genom att publicera nytt innehåll och svara på meddelanden och kommentarer.

Funktioner:

 • Du kan ställa in anpassade strömmar för att övervaka information med specifika sökfraser, inlägg från särskilda användare och hashtags.
 • Social Dashboard i Zoho CRM erbjuder en konsoliderad bild av relevanta interaktioner.
 • Ställ in SalesSignals för att ta emot varningar när en potentiell lead kontaktar dig eller nämner ditt varumärke på Twitter för att hålla koll på potentiella kunders interaktion.
 • Det gör lätt åtskillnad mellan tweets om ditt företag från nya potentiella kunder och de från de som redan finns i din CRM-databas.

Jag har upptäckt att med Zoho CRM blir det lättare att ha en aktiv Twitter-närvaro eftersom det är en one-stop-shop.

Dex

Dex gör relationshantering enklare genom att effektivisera uppgifter som nätverkande med investerare och undersöka strategiska allianser. Det är det första heltäckande Twitter CRM-systemet som skickligt blandar betydande kapacitet med ett lättillgängligt gränssnitt.

Funktioner:

 • Du kan tagga eller gruppera dina kontakter baserat på dina kriterier för kontaktorganisation.
 • Genom att lägga till anteckningar och göra anslutningar – ofta genom att använda @-omnämnande-funktionen – kan du förbättra ditt eget CRM.
 • Du kan ange särskilda aktivitetstyper med Dex, till exempel SMS, möten eller skapa unika interaktioner.
 • Planera en återkommande uppföljning med dina kontakter på vecko-, månads- eller kvartalsbasis.
 • Du kan ställa in periodiska påminnelser för att följa upp dina kontakter på förutbestämda datum i framtiden.

Dessutom ger Dex dig lättheten att ha dagliga eller händelsesynkroniserade handlingsbara påminnelser för att säkerställa att du registrerar dina interaktioner för framtida referens.

Agilt CRM

Du kan hålla dig uppdaterad om dina kontakters aktiviteter på sociala medier, interagera med dem direkt och planera flerkanalsmarknadsföringskampanjer genom att integrera Twitter i Agilt CRM.

Funktioner:

 • Hantera flerkanalsmarknadsföringskampanjer enkelt genom att schemalägga e-postmeddelanden eller tweets baserat på specifika kunders preferenser.
 • Förbättra dina försäljningsresultat genom att introducera den banbrytande prospekteringsfunktionen.
 • Ladda och synkronisera data enkelt i båda riktningarna, automatisera uppgifter med lite eller inget manuellt arbete.
 • Denna teknik dirigerar automatiskt dina säljare till de mest relevanta kunderna för uppföljning.

Genom att implementera funktioner som hindrar potentiella potentiella kunder från att hamna mellan stolarna gör det lättare att hantera klientinteraktioner effektivt.

FirstX

FirstX gör leadsgenereringen enklare genom att låta dig hitta potentiella leads med hjälp av nyckelord eller hashtag-sökningar och enkelt spara dem en i taget eller i stora mängder.

Funktioner:

 • Använd filter för att snabbt hitta kvalificerade leads genom att lägga till dem i deras tweets och bios.
 • Håll koll på alla som uttrycker intresse för tweets om de ämnen du har valt.
 • Starta en kampanj för massdirektmeddelanden (DM) för att engagera dina potentiella kunder i djupare samtal.
 • FirstX uppdaterar dynamiskt statusetiketter beroende på hur du engagerar och interagerar med dina leads.

Du kan hitta och samla kvalitetspoäng med några få klick, och FirstX tar hand om tidsintervallshantering åt dig, skyddar ditt konto och garanterar en smidig och långvarig uppsökande kampanj.

Uppsving CRM

Med Uppsving CRM för Twitter kan du förvandla din Twitter-närvaro till en maskin för att skapa leads. Även om Upsurge CRM inte direkt integreras med sociala medier som Twitter, tillhandahåller det värdefulla verktyg för att öka ditt nätverkande och relationsbyggande aktiviteter, som inkluderar Twitter.

Funktioner:

 • Importera kontaktuppgifter till Upsurge CRM enkelt från dina Twitter-relationer.
 • Håll ett öga på händelsedetaljer, närvarodata och uppföljningar efter interaktioner med Upsurge CRM.
 • Använd uppgifts- och påminnelsefunktionerna i Upsurge CRM för att övervaka uppgifter relaterade till dina Twitter-nätverkssträvanden.
 • Arkivera viktiga dokument relaterade till dina nätverksansträngningar, inklusive bildspel från Twitter-chattar.

Använd kommunikationsverktygen i Upsurge CRM för att skicka uppdateringar och anpassade meddelanden till alla dina kontakter, inklusive de du har länkat till på Twitter.

TweetHunter

TweetHunters schemaläggning och automatiseringsfunktioner hjälper dig att maximera avkastningen på investeringen (ROI) för varje tweet du publicerar, återställa viktiga veckotimmar och upprätthålla en konsekvent onlinenärvaro.

Funktioner:

 • Importera snabbt och gruppera användare i listor enligt tidigare interaktioner eller ditt anpassade val.
 • Använd vår hängivna AI för att hitta nya leads på Twitter.
 • Få tillgång till en sofistikerad Twitter-analysinstrumentpanel som ger dig all information du behöver för att stödja din publiks tillväxt.
 • Observera noga hur din publik växer baserat på den dagliga ökningen av följare du får.

Planera dina innehållsveckor, skapa dina tweets och trådar för publicering när du vill, och dra nytta av vårt praktiska ”lägg till i kö”-alternativ.

Slutsats

Det perfekta Twitter CRM-verktyget för dig kommer att förlita sig på din budget, storleken på ditt företag och dina speciella behov. Robusta alternativ som Zoho CRM eller Upsurge CRM Social kan vara perfekta för större organisationer med mer komplexa CRM-krav. Mindre företag föredrar Dex eller FirstX eller de som koncentrerar sig på Twitter-engagemang och innehållsschemaläggning.

Innan du bestämmer dig är det viktigt att räkna med dina unika behov och tillgängliga resurser. Du bör också överväga skalbarheten och integrationerna av dessa lösningar för att se till att de stödjer dina långsiktiga ambitioner.

Därefter är det dags att förfina dessa strategier med de bästa marknadsföringsstrategierna för sociala medier för framgång och tillväxt för små och medelstora företag.