Ditt AI Meeting Mastery Tool

AI-drivna möteshanteringsplattformar har gjort det enklare att få ut så mycket som möjligt av möten, samtidigt som du har dina möten och inspelningar lagrade där du kan hitta dem! Med MeetGeeks Automatic Meeting Summaries Tool låser du upp skatten av data begravd under dina vanliga möten och kundsamtal.

Som mest grundläggande är MeetGeek ett AI-drivet verktyg som kan transkribera, sammanfatta och extrahera datadrivna insikter från ljud- eller videomöten.

Men det finns mer i MeetGeeks superkrafter🦸 än bara detta!

Läs mer för att utforska hur MeetGeek kan vara en game changer för ditt företag.

Vad är MeetGeek?

MeetGeek är en AI-driven möteshanteringsplattform som litar på av tiotusentals team globalt. Dess exceptionella AI-funktioner gör att den kan transkribera, sammanfatta och övervaka virtuella möten.

Till exempel kan MeetGeeks AI-assistent automatiskt konvertera ljud- eller videomöten till textbaserade sammanfattningar!

Så, inget mer slöseri med papper?

Väl! Att generera mötessammanfattningar är bara toppen av ett isberg. MeetGeek kan vara din produktivitetspartner, oavsett hur du använder den.

Till exempel:

 • Säljteam: Använd den för att få insikter från säljsamtal. Verktyget kan utrusta team med förstklassig kunddata för att förvandla potentiella kunder till lojala kunder.
 • Företag: Inklusive startups, byråer och till och med frilansande proffs, använder MeetGeek för att mäta deltagarnas känslor eller engagemang i mötet.
 • Produktförbättringar: MeetGeek AI kan också fånga och granska kunders smärtpunkter under samtal. Tillgång till realtidsinsikter från kunder hjälper till att ändra produktdesign, UX och bygga till en användarvänlig.
 • Andra applikationer: Inkludera även inspelning och transkribering av kandidatintervjuer, podcasts, onlinekurser och mer.

Utöver det kommer MeetGeek med ett bibliotek med mötesmallar utformade för att passa olika mötesagendor.

Nyckelfunktioner

MeetGeek går längre än att generera sammanfattningar för möten. Här är några av dess nyckelfunktioner som hjälper dig att få ut det mesta av dessa möten!

#1. Generering av AI Summary

MeetGeek automatiska mötessammanfattningar utnyttjar kraften i artificiell intelligens i kombination med NLP- och ML-modeller för att sammanfatta långa möten till viktiga tips. Resultat?

Du får en exakt sammanfattning bestående av mötets agenda, nyckelämnen och resultat eller åtgärder.

Dessutom har du tillgång till redigerbara mötesmallar av MeetGeek. Oavsett om det är intervjuer, säljsamtal eller prestationsrecensioner – du kan använda MeetGeeks förbyggda mallar för att omedelbart generera mötessammanfattningar bestående av:

 • Mötesinformation (datum och deltagare)
 • Huvudämnen diskuteras
 • Actionobjekt och att göra
 • Länk till hela videotranskriptionen

På så sätt kan du bli mer produktiv, få ut det mesta av dessa möten och spara tid också! En win-win all around-.

#2. Automatisk inspelning och transkription

MeetGeek spelar in och konverterar automatiskt ljud- eller videomöten till text. Det här är som att få två flugor i en smäll.

Först går den automatiskt med och registrerar alla tillåtna möten. Så du glömmer inte längre att trycka på inspelningsknappen.

Och för det andra transkriberar den dessa möten åt dig och har den på tallriken innan du kopplar bort samtalet.

Båda sakerna kan åstadkommas med en snabb växling som låter MeetGeek gå med i möten och njuta av en handsfree-process från inspelning till transkription (integreras med Google Meet, Zoom och Microsoft Teams).

Omvänt är att ladda upp förinspelade möten till webbappen för att transkribera dem.

När inspelningen har laddats ner kommer den att finnas tillgänglig som text i arkivet. MeetGeeks AI-mötesskrivare tillåter användare att anpassa och samarbeta kring sparade mötesinspelningar.

Som användare kan du:

✔️ Konvertera möten till text (vid sidan av video- och skärminspelning);

✔️ Överlägg video med automatiskt genererad bildtext;

✔️ Navigera transkription genom tidsstämplar;

✔️ Ladda ner mötestillgångar (video, bildtexter eller avskrift).

Inspelade möten är bra som en uppfräschning eller om någon missar ett möte och behöver en relä senare.

#3. Arbetsflöde och integration

Förutom att integrera med appar för videokonferenser och uppringare delar MeetGeek utrymme med verktyg från alla kategorier för ett smidigt arbetsflöde. Var det så:

 • Dokumentrepos (t.ex. GDrive)
 • Samarbete (t.ex. Slack)
 • CRM (t.ex. HubSpot)
 • Task management (t.ex. Trello)
 • Projektledning (t.ex. Notion)

…Och 2000+ andra appar via Zapier

Vidare länkar MeetGeek AI mötessammanfattningar och höjdpunkter till lämplig kontakt, företag eller affär i ditt CRM. Om det är en ny prospekt skapar MeetGeek en ny post.

På samma sätt kan du enkelt dela inspelningar, transkriberingar och andra tillgångar med ditt team via Slack, Trello och fler appar.

#4. Inbyggt förråd

MeetGeek erbjuder ett sökbart mötesarkiv för alla dina konversationer. Dess AI-drivna sökfält hjälper till att hitta inspelningar med nyckelord.

Anta att du vill dela mötesdetaljer där kunder bad om en funktionsbegäran. Hur kan du göra det på AI-sättet?

Skriv bara in villkoren så genererar MeetGeek en lista över möten med söktermen.

Utöver det, att ha varje inspelning och transkription under tak tack vare MeetGeeks automatiska inspelning och transkription funktionen kan hjälpa:

 • Gå igenom viktiga detaljer under dina kundsamtal direkt.
 • Gå tillbaka till tidigare intervjuer och svar för att göra det bästa anställningsvalet för ditt företag.
 • Få tillgång till varje konversation med potentiella kunder för att snabbt uppdatera ditt minne om avtal eller förfrågningar.

Därför behöver du inte klättra igenom dessa anteckningar när du bara kan titta och lyssna!

#5. Mötesinsikter

MeetGeek spelar inte bara in och transkriberar utan analyserar också dina konversationer. Plattformens AI-kapacitet gör att den kan dissekera möten baserat på 40+ KPI:er (Key Performance Indicators), inklusive:

 • Känsla
 • Deltagares engagemang
 • Talhastighet
 • Punktlighet

Och mer…

För en detaljerad analys får du alternativ att analysera vilka ämnen eller nyckelord som ofta används i konversationer och mäta reaktion mot dem.

💡Tänk på det här:

Att analysera de insikter som samlats in från möten kan hjälpa till att identifiera klyftan mellan en klients positiva och negativa svar. Denna information kan användas för att coacha ditt team för att bättre konvertera kunder genom att förstå deras handlingar och användning av ord.

Du förstår, AI kan göra underverk🦸‍♂️!

#6. Team Samarbete

Att dela mötessammanfattningar med lagkamrater är inget krångel. Som e-post, Cc-kollegor i mötet och dela mötesinsikter eller sammanfattningar direkt med dem. Du kan anpassa delningsinställningen för att styra vem som får vilket innehåll, och se till att relevant innehåll levereras till avdelningarna.

Vidare kan du se engagemangsanalyser för att se vem som interagerade med dina delade möten.

Även på dagar du inte vill delta i ett möte kan du synkronisera MeetGeek till din kalender och låta appen automatiskt spela in och transkribera mötessammanfattningar åt dig.

Gratis provperiod och prisplaner

MeetGeek erbjuder prisplaner enligt dina behov!

Du kan välja en gratis-för alltid plan med 5 timmars transkription per månad och tidsbunden lagring.

Men för att få ut så mycket som möjligt av dina möten, välj ett av MeetGeeks premiumprenumerationer (14 dagars riskfri provperiod med varje plan):

 • Pro: $19/månad
 • Verksamhet: $39/månad
 • Företag: $59/månad

MeetGeek Alternatives

MeetGeek är en fantastisk programvara för att bemästra möten. Men vi har listat några alternativ nedan, som ger en hel del kraft, även om de kanske inte har alla de omfattande funktioner som MeetGeek har!

#1. Eldflugor

Fireflies är en AI-driven anteckningsskrivare som automatiskt spelar in och transkriberar ljud- eller videomöten. Dess funktionsrika gränssnitt och AI-förmågor gör den populär bland över 1 00 000 organisationer som Nike, Uber, Expedia och mer.

Nyckelfunktioner:

 • Integrera Fireflies Notetaker med din möteskalender för att automatiskt spela in och transkribera möten. Appen integreras med uppringnings- och videokonferensappar som Google Meet, Zoom, RingCentral och mer.
 • Använd AI-driven sökning för att hitta något specifikt i konversationer. Klicka på konversationer för att se åtgärder, uppgiftsfrågor och andra viktiga mätvärden.
 • Samarbete över plattformar är möjligt. Använd kommentarer, nålar, reaktioner och soundbites för att kommentera specifika ämnen. Dessutom, skapa och dela mötesanteckningar via tredjepartsappar som Asana, Trello och Slack.
 • Inbyggd konversationsintelligens mäter talarens sentiment, identifierar flaskhalsar och coachar team baserat på datadrivna insikter.

Fireflies har AI-verktyg för att automatisera arbetsflöden, som att fylla i dina CRM:er med relevant data från kundkonversationer, skapa uppgifter med röstkommandon och omedelbart dela mötessammanfattningar.

#2. Krisp

Krisp kommer med en röstproduktiv AI som är känd för att maximera effekten av varje konversation genom att eliminera störande störningar, öka troheten för röstkommunikation och transkribera och sammanfatta de mest relevanta detaljerna från möten.

De bästa globala varumärkena, inklusive Cisco, Accenture, Sony, GitHub och fler, litar på Krisp.

Nyckelfunktioner:

 • AI-röststydlighet eliminerar bakgrundsljud eller ekon och lokaliserar din accent under onlinemöten.
 • Botfri AI-mötesassistent spelar in och transkriberar möten automatiskt utan att du behöver klicka på popup-fönster.
 • Använd Open-AI-anteckningar för att generera korta eller långa sammanfattningar av möten eller direkt extrahera åtgärder och diskussionsämnen från dem med ett klick.
 • Krisp AI tillhandahåller färdiga mallar för att generera och dela diskussionspunkter, mötessammanfattningar och åtgärder med andra deltagare.

Krisps plattform fungerar sömlöst med alla röst- och konferensappar utan att kräva ytterligare plugins eller tillägg.

#3. Utter

Med Otter är anteckningar under möten inte längre en huvudvärk. Verktyget tar hand om transkriptioner och anteckningar samtidigt som du är fokuserad under mötena. Det bästa av allt är att Otter kan användas på mobilen (iOS och Android-appar) eller som en Chrome-tillägg. Pålitlig av de bästa i branschen, Dropbox, Zoom, IBM och mer.

Nyckelfunktioner:

 • Anslut din Google- eller Microsoft-kalender och schemalägg din OtterPilotTM så att den automatiskt går med i Zoom, Microsoft Teams eller Google Meet för att ta och dela mötesanteckningar. Även om du är försenad eller inte kan delta i mötet, oroa dig inte – OtterPilot kommer fortfarande att ta anteckningar.
 • Otter fångar automatiskt mötesbilder och genererar lättlästa anteckningar så att du kan återkalla och dela detaljer med sammanhang.
 • Otter AI-chatt – en kraftfull konversationsmodell som låter dig chatta live med Otter och lagkamrater och få svar på mötesfrågor direkt.
 • Eller så kan du tagga lagkamrater med actionobjekt, och Otter kommer omedelbart att förse dem med hela sammanhanget för diskussionen från anteckningar och bilder.

Dessutom mailar Otter automatiskt sammanfattningen till alla mötesdeltagare. De kan söka, läsa anteckningarna och spela upp ljudet.

#4. Avoma

Avoma är ditt allt-i-ett verktyg för mötesassistent för AI. Den har en rad AI-funktioner för att automatiskt transkribera, ta anteckningar och extrahera insikter från 1:1 eller gruppmöten.

Nyckelfunktioner:

 • Avoma integreras med populära videokonferensappar och uppringare. Så närhelst du schemalägger ett kalendermöte, spelar Avoma automatiskt in och transkriberar mötet.
 • Dessutom justerar Avomas integritetsmedvetna AI smart sekretessinställningarna. Till exempel kunde ett internt 1:1-feedbacksamtal endast nås av mötesdeltagare.
 • Att samarbeta kring utskrifterna är ännu lättare. Kommentera eller tagga kollegor på en viss utskrift för att dela din avhandling.
 • Använd AI-genererade anteckningar för att sammanfatta långa transkriptioner till korta sammanfattningar med punktuppställningar.
 • Bokmärk enkelt viktiga ögonblick från möten. Låt Avoma automatiskt kategorisera bokmärken med tidsstämplar kopplade till mötesinspelningar.
 • Över 20+ integrationer till populära videokonferensappar, uppringare och CRM för ett sömlöst arbetsflöde.

Dessutom tar Avomas högtalaridentifieringsfunktion bort gissningarna från vem som sa vad och när. Den identifierar automatiskt talaren och bryter ner deras konversation i insikter.

Sammanfattning

Efter en grundlig granskning är det ganska tydligt att MeetGeek har några unika AI-funktioner för att hjälpa till att spela in och transkribera möten.

Här är en sammanfattning av fördelarna man kan ha genom att använda MeetGeek som mötesassistent:

 • Spela in ljud- eller videomöten automatiskt utan att misslyckas
 • Transkribera och sammanfatta möten med ett klick
 • Samarbeta och dela möteshöjdpunkter med teamet
 • Extrahera insikter som känslor, relevans och mer från konversationer
 • Träna säljteam från insikter genererade från kundsamtal

Och fördelarna är oändliga…

Varför inte prova MeetGeek själv?

Nästa, användbara en-till-en-mötesmallar för att dokumentera ditt nästa möte.