Din resa till ekonomisk välbefinnande

Att hålla sig på rätt spår och tydligt se din ekonomiska bild är en utmanande uppgift. Vad sägs om alla ständigt rörliga delar:

  • Att lägga upp en budget
  • Spåra och granska utgifter
  • Att fatta investeringsbeslut
  • Utvärdera ditt nettovärde regelbundet

Behöver du bättre förstå dina utgifter, förstå din budget eller till och med kontrollera din kreditvärdighet? Programvara för finansiell planering och investeringskontroll kan vara ett bra sätt att ta kontroll över din ekonomi.

Programvara för privatekonomi kommer att lindra bördan av att hantera många kalkylblad och dokument och hjälpa dig att bygga bättre vanor att hantera pengar.

Oavsett om du vill ha svårt att övervaka dina utgifter eller om du behöver en mer transparent förståelse för din ekonomi, presenterar vi dig för Bemyndigaen av de hetaste finansiella teknologiprodukterna på marknaden idag.

Den här recensionen tar en djupdykning i den plattform du kan lita på. Vi utforskar hur Empower fungerar, inklusive hur man bygger välstånd genom att få kontroll över din ekonomi idag.

Bemyndiga är en förmögenhetsförvaltningsplattform tidigare känd som Personal Capital som använder en kombination av robo-rådgivares algoritmer och personliga finansiella rådgivare för att erbjuda en holistisk investeringsstrategi.

Företaget gör det möjligt för användare att spåra sina investeringar och finansiella hälsa, erbjuder en betald förmögenhetsförvaltningstjänst och ett brett utbud av gratis finansiella verktyg. Empower gör det möjligt för användare att hålla ett öga på sin ekonomiska hälsa samtidigt som de får en 360-graders bild av sina pengar.

Plattformen har verktyg för att hjälpa användare med processer som budgetering, investeringsportföljanalys och skapandet av finansiella färdplaner. Dessutom kan du använda företagets förmögenhetsförvaltningstjänst för att göra en personlig investering och arbeta direkt med en erfaren finansiell rådgivare för att anpassa din investeringsportfölj.

Oavsett om du är nybörjare eller gammal som regelbundet checkar in pengar men letar efter ett annat verktyg, kan Empowers lista över finansiella verktyg och kalkylatorer vara precis vad du och din familj har letat efter.

Bemyndiga primära erbjudanden

Bemyndiga användare kan njuta av följande tre primära erbjudanden:

Gratis finansiell instrumentpanel

Empowers kostnadsfria finansiella instrumentpanel är ett verktyg som låter användare länka sina konton för enklare hantering av pengar och spårning av sin investeringsportfölj från en enda plats online. En konsument kommer att få tillgång till den här instrumentpanelen så snart de registrerar sig för ett empower-konto.

Listan över verktyg som är tillgängliga med detta erbjudande budgetering kan hjälpa användare med utbildningsplanering, kassaflöden, investeringsplanering, budgetering och pensionssparande, bland annat.

Kontanthanteringskonto

Empower Personal Cash-kontot är en annan av de andra gratisprodukterna som erbjuder högavkastande kontanthantering, och erbjuder ett FDIC-försäkringsskydd på upp till 2 miljoner USD. Det här kontantkontot accepterar ännu inte betalkort, men företaget säger att detta fortfarande pågår.

Förmögenhetsförvaltningstjänster

Tjänsten för förmögenhetsförvaltning är ett erbjudande i nivåer som är tillgängligt för användare med ett minsta kontosaldo på $100 000. Detta är för närvarande den enda tjänsten på plattformen där användare uppmanas att sätta in pengar, eftersom Empowers personliga kontanter och finansiella instrumentpanel är tillgänglig för alla användare.

Hur Empower fungerar

Processen att installera Empower är inte raketvetenskap, och den är relativt snabb. När du registrerar dig för ett konto och loggar in på deras webbplats kan du omedelbart ansluta alla dina finansiella konton, inklusive bankkonton, kreditkort, bolån, investeringar och andra konton.

När du väl är inloggad innebär processen att ansluta konton att du anger din personliga information, och programvaran gör resten. Plattformen säkrar användarnas information med hjälp av högklassiga säkerhets- och krypteringsprocesser som förväntas av din vanliga bank.

Din säkra information är på samma nivå som din kontoinformation hos din nätbank eller investerare. Dessutom kommer dina investerbara tillgångar att fortsätta att växa när du lägger till konton, och när du når $100 000-gränsen kommer en medlem av Empower-teamet att kontakta dig.

På detta sätt skiljer sig Empower från konkurrenterna på grund av dess extra komponent för penninghantering, som går utöver vanliga personliga investeringar.

Förmögenhetsförvaltning

Mellan en vanlig robo-rådgivare och ett värdepappersföretag använder Empower datorprogram och algoritmer för att skapa och hantera användarportföljer. Dessutom har de mänskliga finansiella rådgivare som erbjuder personlig investeringsrådgivning i tre nivåer baserat på deras unika behov.

Nivå #1: Investeringstjänster: Investeringstjänsten är designad för användare som har mellan $100 000 och $200,000 i tillgångar som får obegränsad finansiell planering och pensionsrådgivning från rådgivare.

Nivå #2: Förmögenhetsförvaltning: Användare med ett kontosaldo mellan $200 000 och $1 miljon tilldelas vardera två finansiella rådgivare. Dessutom kan de konsultera specialister inom försäkring, skatt, fastigheter och aktieoptioner.

Nivå #3: Privat klient: Alla som samlar tillgångar värda över 1 miljon dollar låser upp denna nivå och erbjuder exklusiva tjänster, inklusive obligations- och aktieinvesteringar, konstruktion av äldre portföljer och lägre avgifter från 3 miljoner dollar.

Tillgångsallokering

Med experter som tror att tillgångsallokering står för över 90 % av en investerares ROI och är den enskilt viktigaste bestämningsfaktorn för portföljens prestanda, vill du undvika fallgroparna med felaktig tillgångsallokering.

Empowers verktyg analyserar ditt länkade konto och informationen du tillhandahåller om dina mål för att ge dig en lättläst graf som framhäver din nuvarande tilldelning jämfört med din verkliga potential.

Empower-appen analyserar dina investeringsportföljinnehav och betygsätter dem efter storlek, stil och ekonomisk sektor för att hjälpa dig upptäcka sätt att få avkastning på investeringen och undvika investeringsfallgropar.

Plattformen visar din målallokering, belyser områden i din portfölj som du kan förbättra och alternativa tillgångsallokeringsresultat skapade från svaren du gav under investeringskontrollen.

Analys av tidigare prestanda

Verktyget Empower Investment Checkup erbjuder också en visuell visning som visar en jämförelse sida vid sida av en användares nuvarande portfölj. Den ger rekommendationer baserade på villkoren för ditt beräknade pensionssparande, historiska resultat och risk/avkastningsförhållanden.

Du kan använda informationen som tillhandahålls för att finjustera din målallokering från din ursprungliga allokering baserat på om du behöver anta en mer aggressiv eller konservativ investeringsstrategi.

Portföljriskbedömning

Verktyget Investment Checkup erbjuder gratis insikter om att optimera din portföljallokering för att öka din förmögenhet.

Empower erbjuder värdefull information, som den exakta summan pengar du behöver investera i att balansera om din portfölj för att minimera risken och maximera avkastningen på investeringen, förutom att erbjuda dig en framtida prognos av din portfölj och vad du kan förvänta dig att tjäna som årlig avkastning.

Målspårning

Tillsammans med investeringsfördelarna låter Empowers kostnadsfria sparplaneringsverktyg dig se dina totala besparingar för att hjälpa dig att hålla dig på rätt spår med dina spar- och pensionsmål. Verktyget är också utformat för att hjälpa dig att göra nödvändiga ändringar när det upptäcker att du avviker från dina uppsatta mål.

Plattformen underlättar besparingar i nödsituationer genom att beräkna mängden pengar som behövs under en 3-6 månaders nödsituation baserat på din månadsbudget för att föreslå vad du skulle behöva under den tidsramen.

Det finns också ett mål för pensionssparande, som verktyget beräknar, plus ett skuldnedsättningsverktyg som visar alla dina skulder och deras räntor och ger dig en uppfattning om den beräknade betalningslängden tills du blir skuldfri. Fördelen med detta verktyg är att det hjälper till med nödförberedelser, målbesparingar och skuldhantering.

Mobil app

Empower Dashboard har en app, den mobila versionen av skrivbordets instrumentbräda, som du kan komma åt när du rör dig. Mobilappen hjälper dig att se sammanfattningar av dina konton, inklusive dina totala tillgångar, inkomster, utgifter och kassaflöde.

Appen är också praktisk med listor över alla dina transaktioner, budget- och utgiftsuppdelning, total investeringsöversikt, investeringskontrollråd och portföljprestandachatt utan att glömma värdet av din beräknade pensionsportfölj.

Även om appen inte visar alla plattformens avancerade funktioner som avgiftsanalysatorn och räkningspåminnelser, är det fortfarande ett utmärkt sätt att hålla reda på din ekonomi var som helst.

Datasäkerhet och integritet

Om du undrar om Empower är säker och din data är säker, är svaret ett rungande ja. Plattformen har implementerat olika säkerhetsåtgärder för att skydda användarnas personliga och ekonomiska information.

Förutom att införa flera autentiseringsprotokoll för de enheter du använder via telefonsamtal, e-post eller SMS, inkluderar några säkerhetsfunktioner som Empower har infört:

Datakryptering: Empower säkrar all data med AES-256-kryptering, som också den amerikanska militären använder.

Multifaktorautentisering: Du kan säkra dina mobila enheter med biometrisk autentisering eller dina konton via multifaktorautentisering.

Security bounty-program: Plattformen kör ett bounty-program som belönar alla hackare som hittar och rapporterar en potentiell säkerhetsbrist till Empower.

Bedrägeriövervakning: Användare kan få en daglig e-posttransaktionsövervakare för att upptäcka misstänkta transaktioner.

Med åtgärder som den som nämns här kan du vara säker på att Empowers verktyg för investeringskontroll är tillräckligt säkert för att ge användarna den sinnesfrid de behöver.

Hur man kommer igång

Om du är övertygad om att Empower Investment Checkup Tool är rätt för dig, visar vi dig den enkla processen för registrerar dig.

Steg #1: Registrera dig för ett konto: Du måste ange din e-postadress och ditt telefonnummer och skapa ett lösenord.

Steg #2: Fyll i ett frågeformulär: Du kommer att svara på några enkla frågor angående dina ekonomiska mål och pensionsmål.

Steg #3: Länka och synkronisera dina konton: Anslut alla dina externa finansiella konton, inklusive checkkonton, investeringar och CD-skivor, intäkter och eventuella investeringskonton. Du får omedelbar tillgång till många gratisverktyg och miniräknare.

Steg #4: Sök gratis konsultation: Om dina tillgångar överstiger 100 000 USD kan du prova förmögenhetsförvaltningstjänsten. En medlem av Empowers finansrådgivare kommer troligen att ringa dig för att boka ett möte.

Efter att ha granskat din nuvarande ekonomiska status, dina planer och mål samt risktolerans kommer rådgivaren, i en uppföljande konsultation, att föreslå din personliga investeringsstrategi.

Utlysningen kommer sannolikt att täcka hur man skapar en skatteeffektiv portfölj, insikter om kassaflöde och budgetering och råd om diversifiering.

Steg #5: Öppna ett investeringskonto: Om du är nöjd med förslaget är nästa steg att öppna och finansiera ett investeringskonto. Men om du bestämmer dig för att Empowers investeringsråd inte är för dig, kan du fortfarande använda den kostnadsfria konsultationen och rådgivningen du fick för att göra alternativa planer.

Är Empower rätt för dig?

Hela strukturen i Empowers verktyg för investeringskontroll är mycket vettig. Dessutom presenterar deras kostnadsfria finansiella instrumentpanel en omfattande uppsättning verktyg som kan ersätta en finansiell rådgivare för någon som inte har råd att anlita en. Det finns minst tre betydande fördelar för alla som tillhör denna grupp:

Realtidsdata: Empower Investment Planner fungerar inte med antaganden. Den korrekta informationen från din information och dina pensionskonton beräknar och visar dig om du är på väg att uppnå dina önskade mål inom de tillgängliga tidslinjerna.

Anpassning: Empower-verktyget gör det möjligt för dig att utvärdera effekten av ett brett utbud av aktiviteter, från college till att ta ett lån och allt däremellan, på dina ekonomiska mål

Upptäck dolda avgifter: Empower har en avgiftsanalysator som undersöker de olika inblandade systemen för att avslöja dolda investeringsavgifter som du betalar på dina många finansiella konton utan din explicita vetskap.

Eftersom det finns alla chanser att du kommer att samla ihop lite pengar när du går framåt i ditt liv och karriär, är en investeringsplan det bästa sättet att bygga upp välstånd. När dina investeringar växer, i storlek och komplexitet över tid, kommer det en punkt när du behöver en expert som hjälper dig att hantera dem.

Det är där Empower Investment Checkup Tool kommer in i bilden, och du måste överväga att registrera dig för att dra nytta av dess många gratis och avancerade erbjudanden. Icke desto mindre innebär minimigränsen på 100 000 $ att endast personer med hög nettoförmögenhet kan dra nytta av deras högsta erbjudande.

Poängen

Empower erbjuder en praktisk svit av verktyg för ekonomisk planering, särskilt om du har seriösa planer för din framtida investering och pensionering. Det bästa är att dess penninghanteringsverktyg, av vilka några är bland de bästa på marknaden, är gratis.

Eftersom det inte finns något att förlora på att registrera dig för ett gratis konto, kanske du vill prova det och få grepp om ditt ekonomiska liv och investeringsliv. Empowers verktyg för portföljanalys är också ett måste för alla som vill förstå sina innehav, särskilt för personer som har mer än ett konto hos flera mäklare.

När du växer och avancerar dina investeringar upp olika nivåer är Empower verktyget du behöver på grund av dess avancerade förmögenhetshanteringsfunktioner.

Om du vill undvika smärtan av att ångra att fatta snabba, irrationella investeringsbeslut, är det bättre att gå med i moderna grupper av investerare som använder investeringsverktyg för att lära dig mer om investeringar.

Även om förmögenhetsförvaltningsfunktionen kan vara dyrare än konkurrenterna, är Empower en utmärkt plattform för att hjälpa dig att få investeringsvägledning och lära dig att hantera hela ditt ekonomiska liv från en plattform.