Den no-frills callcenterlösning för ditt företag

Aircall är en molnbaserad, helt integrerad callcenterlösning, perfekt för sälj- och supportteam. Dagarna är förbi när du upprätthöll callcenterinställningar på plats som var svåra att installera, underhålla eller använda.

Nu kan du skapa en virtuell callcenterlösning med befintlig hårdvara, lägre driftskostnader och inget underhåll på plats.

Med avancerad analys, livesamtalsövervakning och samtalsdirigeringsfunktioner kan Aircall hjälpa dig att öka kundnöjdheten, minska försäljningscyklerna och stänga fler potentiella kunder. Aircall effektiviserar arbetsflöden integrerade i CRM och andra digitala verktyg i ditt företag.

Det hjälper också dina säljare att skapa mer personliga och engagerande samtal genom att dra upp att göra-listor på en enda instrumentpanel, samtalstaggar och insiktskort. Innan vi går in i funktionerna som gör Aircall värt ett försök, låt oss börja med fördelarna.

Huvudfördelarna med Aircall

Aircall är inte din vanliga callcenterlösning. Här är fördelarna med det:

 • Avancerad analys för att utvärdera callcenterprestanda
 • En enda aktivitetspanel för att spåra samtal, tilldela och tagga samtal
 • Tidsbaserad molnrouting till endast tillgängliga anställda och funktioner för vidarekoppling till telefonen när de inte är på kontoret
 • Ring viskande och varma överföringar för att vägleda nya agenter och förbättra kundupplevelsen
 • IVR-katalog på flera nivåer för att automatiskt dirigera samtal till agenter och ringgrupper tillsammans
 • Stöder konferenssamtal, svarta listor, flera samtal samtidigt, samtalsköer och automatiska uppföljningar om de är frånkopplade
 • Tillgång till anknytningar, avgiftsfria nummer, lokala nummer och enkel integration med alla digitala verktyg

Faktum är att dess funktioner för enkel inloggning, tillsammans med tilldelade användarroller, ökar säkerheten. Den stöder också CTI-integration för att förbättra arbetsflöden och har andra kraftfulla funktioner som PowerDialer och en företagstelefonapp som hjälper dig att förbättra produktiviteten.

Aircalls användningsfall

Virtuellt Call Center

Aircall hjälper dig att sätta upp ett virtuellt callcenter som fungerar från olika platser och betjänar flera kunder och företag samtidigt.

Lösning för säljteamet

Det är inte bara ett callcenter. Oavsett vilken typ av verksamhet du har, om du förlitar dig på att sälja via samtal, kan Aircall hjälpa dig att stänga prospekt snabbare. Det underlättar produktiv men ändå personlig försäljning.

Internkommunikation för företag

Du kan också använda Aircall för att underlätta intern kommunikation mellan alla team i ditt företag. Det kommer att hjälpa till att öka samarbetet och är perfekt för remote-first eller hybridteam.

Ring programvara för e-handel

Du kan lösa kundproblem snabbare och leverera personliga shoppingupplevelser genom att erbjuda rabatter och specialerbjudanden till kunder.

Även perfekt för ideella organisationer och IT- och operationsteam

För att nå potentiella kunder, möjliggöra sömlös intern kommunikation mellan team och göra kundinriktade team mer autonoma utan att kompromissa med säkerheten.

Aircall-funktioner att hålla utkik efter

Med över 45 funktioner är Aircall en enda mjukvarulösning som kan förenkla affärsbehov och uppnå högre grad av ROI. Så vi har samlat de viktigaste funktionerna som gör Aircall till det kraftpaket det verkligen är.

#1. Välj samtalsdirigering

Du kan hänvisa kunder till rätt lagkamrater som kommer att vara bättre rustade att hantera deras problem genom att anpassa samtalsdistributionen. Dessutom stöder Aircall också tidsbaserad samtalsdirigering.

Det betyder att du kan ställa in individuella eller teamarbetstider. Detta kommer att hjälpa till att förhindra samtalsspam utanför arbetstid, vilket säkerställer att samtal endast dirigeras till tillgängliga lagkamrater.

#2. Testa samtalsinspelning med en paus

För utbildningsändamål är det viktigt att ha funktioner för samtalsinspelning. Men att spela in ett samtal kan också hjälpa till att övervaka samtals- och upplösningskvaliteten, förutom att bekräfta viktiga detaljer.

En användares integritet bör dock inte äventyras. Därför har Aircall funktionen att pausa och återuppta samtalsinspelningsfunktioner så att du inte spelar in känslig information om användare.

#3. Njut av parallella och samtidiga samtal

Du kan parkera din nuvarande konversation och ge dig av för att avsluta en annan konversation eller starta en ny. Allt tack vare funktionen för parallella samtal i Aircall. Men du kan också ta emot och initiera ett obegränsat antal samtal samtidigt.

Du behöver inte längre fler nummer för att ta fler samtal. Samma få nummer kommer att göra susen med Aircall. Du kommer inte att ha problem med kvaliteten samtidigt som du säkerställer att dina skalningsplaner för callcenter är framgångsrika.

#4. Få avgiftsfria och internationella nummer

Aircall låter dig skapa avgiftsfria nummer i städer och riktnummer där ditt företag är verksamt. Du kan verka från vilket land som helst.

Dessutom kan du göra anspråk på andra internationella nummer i över 100 länder, även om du arbetar från en annan kontinent. Faktum är att dessa telefonnummer är molnbaserade och kan hjälpa dig att etablera en ansedd global närvaro. Du kommer att njuta av global räckvidd samtidigt som du bygger upp lokalt förtroende för att nå fler potentiella kunder.

#5. Ställ in Interactive Voice Response (IVR) och tillägg

Du kan skapa en IVR-katalog för att klassificera uppringare, bestämma vilket team de ringer till och automatiskt dirigera dem till specifika lagkamrater. Dessutom kan du ställa in IVR:er som är på flera nivåer. De kan anpassas för specifika tider under dagen och ytterligare strömlinjeformas beroende på syfte.

Du kan också använda den dynamiska redigeraren för att tilldela personliga meddelanden och väntande musik. Nu, för att kunna dirigera samtal individuellt, måste du underlätta snabbuppringning. Du kan göra detta genom att tilldela en tresiffrig anknytning till alla dina lagkamrater.

#6. Kö samtal och underlätta återuppringning

Aircall stöder kösamtal, vilket innebär att inkommande uppringare har chansen att stå i kö om alla dina agenter är upptagna. Inte bara det, om dina inkommande uppringare är trötta på att vänta, kommer de att ha möjlighet att välja bort det.

När de har valt bort kommer ditt team att höra av sig med feedbacken vid ett senare tillfälle. Detta bidrar till att öka kundnöjdheten samtidigt som det minskar antalet avbrutna samtal.

#7. Tilldela och tagga samtal

Om du tror att en specifik gruppmedlem skulle vara bäst lämpad att hantera ett annat samtal, kan du tilldela dem ett samtal med ett meddelande som förklarar sammanhanget. Det kommer att synas på deras att-göra-listor.

Du kan också tagga vissa samtal med anpassade etiketter för att hjälpa dig att organisera dem bättre. Det vill säga, det hjälper dig att enkelt hänvisa till dem och hålla dem konsekventa med säker rapportering.

#8. Ringgrupper

Dessutom kan du också dirigera en grupp av inkommande samtal till ett visst team och bestämma hur du vill att samtalen ska fördelas mellan agenter. Du kan också bestämma om du vill ta fart på dina samtal, hoppa över agenter eller distribuera samtalsvolymer.

#9. Samarbeta bättre

Du kan skapa och dela kontakter med alla andra i teamet. Du får också tillgång till samma delade inkorg så att alla vet vilka samtal som behöver följas upp och vilka uppdrag som kan arkiveras.

Den bästa samarbetsfunktionen på Aircall är dock hur de låter dig göra varma överföringar. Innan du överför ett samtal till en kollega kan du snabbt prata med dem och ge dem en uppdatering om var du är eller vilken hjälp som krävs.

#10. Utforska Call Center Analytics

Aircall är en komplett affärslösning för callcenter eftersom den låter dig övervaka allt när du är på språng. Det hjälper dig att hålla ett öga på dina mätvärden, som vad är den genomsnittliga samtalstiden, missade samtalsfrekvens eller genomsnittlig svarstid.

Faktum är att du också kan filtrera dessa mätvärden efter individer, team, samtalstaggar och spåra KPI:er för enskilda utförare. Du har också ett enda instrumentbrädeliknande aktivitetsflöde för att spåra alla livesamtal, uppföljningar och mer.

Dessutom finns det Click to Dial-funktionen, som låter dig öka ditt teams produktivitet. För att ringa valfritt nummer behöver du bara ett klick. Detta kommer faktiskt att hjälpa dina säljare att spara tid och få allt gjort snabbare.

#11. Få samtalsövervakning och viskning

Du kan övervaka live med Aircalls samtalsövervakningsfunktion för att guida nya kollegor och förbättra kundnöjdheten. Det kan hjälpa till att rätta till agentmisstag, stänga fler potentiella kunder och etablera bästa praxis bland lagkamrater.

Om du övervakar ett av samtalen i direktsändning, och du hellre inte vill gå in och låta din agent se otillräcklig ut, kan du viska beslut till dem. Dessa kommer att vara konfidentiella från de inkommande uppringarna och hjälpa dig att öka upplösningshastigheten.

#12. Power Dial eller Click to Dial

Företag förlitar sig på snabbhet och utförande. Det är vad PowerDialer är till för. Aircall låter dina säljare eller agenter ringa snabbare med bara ett klick. Faktum är att det finns automatisk identifiering av telefonnummer på din prospekts webbplats, och de läggs också till i din samtalskö. Du kommer också att få kontakterna synkroniserade till ditt CRM direkt.

#13. Transkribera samtal eller vidarekoppla till telefon

Att leverera en upplevelse i världsklass innebär att vara nåbar. Ta samtal utanför ditt skrivbord genom att vidarekoppla samtal till din mobil. Du kan länka flera personliga enheter för att ta emot inkommande samtal.

När det gäller transkription kan du transkribera samtal och röstmeddelanden med Aircall AI.

#14. Lås upp kraften i CTI

Aircalls datortelefonintegration (CTI) anpassar arbetsflöden, förbättrar produktiviteten och ökar kundnöjdheten. Hur? Genom att möjliggöra ett enda gränssnitt för varje samtalsrelaterad uppgift.

Du kan se all kundinformation när du är på ett livesamtal. Aircalls CTI kommer också med 90+ integrationer som hjälper till att maximera produktiviteten från en enda instrumentpanel.

#15. Integrera snabbare

Att aktivera integrationer är ett klick, vilket hjälper dig att hantera alla inställningar på ett ställe.

Dessutom kan du dra upp insiktskort för att komma åt kritisk kundinformation. Du kan också underlätta effektiv kontaktsynkronisering och ett anpassat arbetsflöde mellan Aircall API och din tekniska stack.

Aircalls tredjepartsintegrationer

När du väljer Aircall för dina röstbehov väljer du ett effektivt ekosystem – tack vare dess enkla tredjepartsintegrationer. Varför är ett röstekosystem viktigt eller ens nödvändigt? När du har andra digitala verktyg sömlöst integrerade och redo att användas till hands skapar du en effektiv och effektiv distributionskanal.

Aircall har tredjepartsintegrationer i följande kategorier:

 • AI och transkription
 • CRM
 • Kundsupport
 • Data, Analytics & Rapportering
 • E-handel och fakturering
 • Helpdesk och LiveChat
 • HR & Rekrytering
 • Produktivitet och personalledning
 • QA och Sales Automation
 • SMS, Socialt & Kul, Enkäter

Du kan söka efter tillgängliga integrationer genom att leta efter nya, utvalda och alla integrationer. Dessutom kan du också söka efter integrationer som är perfekta för supportteam och säljteam.

Till exempel inkluderar integrationer tillgängliga för säljteam:

 • Avoma, Chorus.ai, ExecVision, Gong eller Refract för AI och transkription
 • Callingly eller Typeform för produktivitet
 • Zapier, Plecto eller OneUpSales för datarapportering
 • monday.com, noCRM.io, Pepper Cloud CRM, Pipedrive eller Zendesk Sell for CRM
 • SalesLoft eller Outreach for Sales Automation

För supportteam är Zapier och Plecto också tillgängliga. Men det finns andra alternativ, som Diduenjoy, Nicereply eller Postcall.io, för undersökningar. Dessutom finns VoxPay för betalning och fakturering och mer.

Aircall vs. Zoom vs. Talkdesk

Medan Zoom och Talkdesk är kända namn i branschen, erbjuder Aircall mer överkomliga planer för alla företagsstorlekar. Här är en omfattande titt på var och en av funktionerna som de stöder:

FunktionerAircallZoomTalkdeskSamtalsövervakningJaJaJaSamtalsinspelningJaJaJa, men från den höjda planen SamtalsruttJaJaJaSamtalskontrollJaJaJaSamtalsöverföringJaJaJaYesCTI-integrationJaNejJaIVR-igenkänningJaJaJaMobil-till-till-telefoner
och en företagsappJaNejLokala och internationella telefonnummerJaJaJaIntegrationer100+90+60+APIYesJaJaAutomatisk samtalsdistributionJaJaJaSamtal ViskandeJaNej

Aircall: Planer och priser

Aircall erbjuder tre planer: Essentials, Professionals och On-Demand. Medan Essentials börjar på $30/användare och stöder 3 team, börjar Professionals-planen på $50/användare och stöder obegränsat antal team. För on-demand-paketet kan du komma i kontakt med teamet och få en mer anpassad plan som fungerar för ditt företag.

Även om Essentials täcker de flesta funktioner vi har pratat om tidigare, täcker det inte liveövervakning, samtalsviskning, avancerad eller anpassad analys, PowerDialer, alternativ för återuppringning i kö, SalesForce Service Cloud och integration. Den har inte heller en dedikerad kontoansvarig eller personlig onboarding. Det här är alla funktioner du får i professionella planer och on-demand-planer.

Ska du ge Aircall ett försök?

Perfekt för företag av alla storlekar, Aircall är ett prisvärt alternativ till populära callcenterlösningar. Det är enkelt att ställa in Aircall, och du kan också dra fördel av en-mot-en-introduktion för att hjälpa dig igenom. Att prova deras 7-dagars gratis provperiod ger dig tillräckligt med utrymme för att ta de många funktionerna på ett snurr och avgöra om det är rätt för dig.

Dessutom har Aircall ett lättanvänt gränssnitt med sökning som gör navigeringen runt webbplatsen effektiv och snabb. Samarbete är utmärkt med instrumentpanelen för delad samtalsaktivitet som låter dig övervaka livesamtal och se aktuella uppgifter.

Du kan också dra nytta av avancerade funktioner som samtalsviskning, som låter dig hjälpa nyare agenter att hantera kunder och stänga fler potentiella kunder.

Faktum är att det finns effektiv integration med digitala verktyg från tredje part som HubSpot, Zapier och Salesforce som gör callcenterhantering flexibel och robust. Dessutom kan deras avancerade analyser hjälpa dig att fatta datadrivna beslut i realtid samtidigt som att ha all din kunddata på ett ställe kan hjälpa dig att komma åt kritisk kundinformation.

Det finns också insiktskort och samtalstaggar som hjälper dig att ta emot sammanhang på ett samtal. Det finns ingen stilleståndstid, och med sin marknadsledande infrastruktur är Aircall definitivt värt ett försök!

Du kan också utforska några av de bästa programmen för automatisering av callcenter för effektiv teaminteraktion.