De bästa Samsung Galaxy S24-skärmskydden från 2024

Hur många människor kan verkligen säga att de aldrig har tappat sin telefon? En gång är allt som krävs för att din snygga nya Samsung Galaxy S24 ska falla platt på skärmen. För att undvika en plötslig resa till verkstaden och dyra räkningar är det ett måste att ha ett skärmskydd.

Bästa Galaxy S24 skärmskydd totalt sett: Temdan Clear Case

Temdan

Temdan-fodralet är det perfekta valet om du letar efter fullt skydd och inte bara skärmen. Som ett 2-i-1 skärmskydd och fodral är ansiktet på din helt nya Samsung Galaxy S24 skyddat från repor, medan resten har fallskydd av militär kvalitet. Sidorna har tjocka stötfångare och krockkuddar i hörnen för att ytterligare förhindra skador.

Temdan-fodralet stannar inte vid utmärkt skydd; den är lika stark mot väder. Eftersom den omsluter din Samsung Galaxy S24 ordentligt, har den också en IP68 damm- och vattentät klassificering för att komplettera telefonens betyg.

Temdan-fodral till Samsung Galaxy S24

Bäst överlag

$23 $30 Spara $7

Temdan-fodralet är som en helkroppsupplevelse för din Samsung Galaxy S24, och erbjuder mer än ett skärmskydd men också ett vattentätt fodral. Den är också ganska tunn, med tjocka överdrag för sidoknapparna också.

Fördelar

 • Helkroppsskydd, inklusive ett skärmskydd
 • IP68 vatten- och dammbeständighet
 • Kraftiga sidoknappar

Nackdelar

 • Genomskinlig fodralmodell är inte vattentät

Natbok

Om du behöver ett snabbt och enkelt val, träffar Natbook Screen Protector alla rätt toner och gör det till ett fantastiskt pris. Med en hårdhetsklass på 9H är skärmskyddet i härdat glas otroligt svårt att skada, och vanliga repor och repor kommer inte att bryta ytan. Du får till och med samma skydd på kameralinsen!

Natbook Screen Protector kommer inte att hindra vardagen heller. Till att börja med kan du kombinera styrkan hos skärmskyddet med tuffheten hos ett telefonfodral. Och du kommer inte ha problem med pekrespons eller fingeravtrycksläsaren.

Natbook skärmskydd för Samsung Galaxy S24

Bästa budgeten

Natbook Screen Protector är ett prisvärt men skyddande skärmskydd för Galaxy S24. Det härdade glaset skyddar mot vardagliga repor, fall och repor samtidigt som det är fodralvänligt.

Fördelar

 • Du får två skärm- och kameralinsskydd
 • Stark, 9H hårdhetsklassning
 • Kan fortfarande använda fingeravtrycksläsaren
 • Case-vänlig

Nackdelar

 • Inkluderar ingen installationsram

Ferilinso

Ferilinso Screen Protector kommer i ett paket med fyra, vilket inte bara betyder att det är bra för familjer, utan det är en mördande affär. Vad som gör det ännu mer lockande är Ferilinsos användning av flygglas och nanokeramik, vilket skapar en otroligt tuff sköld för din telefonskärm. För att försköna affären får du samma typ av skydd med de medföljande kameralinsskydden också.

Du kommer också att uppskatta de små funktionerna, som den medföljande monteringsramen som gör det enkelt att applicera Ferilinso Screen Protector. Dessutom finns det en oleofobisk beläggning, som drastiskt minskar uppbyggnaden av fingeravtryck och olja och gör den ganska lätt att rengöra.

Ferilinso 4-pack skärmskydd

Bästa multipack

Eftersom du är ett paket med fyra Ferilinso-skärmskydd, kan du soppa upp fyra Samsung Galaxy S24 med utmärkt skydd mot repor, repor och till och med fall, eller ha reservdelar till hands om det behövs. Du hittar också en monteringsram, rengöringskit och kameralinsskydd att matcha.

Fördelar

 • Kommer i ett paket om fyra
 • Inkluderar ett kameraskydd
 • Case-vänlig
 • Inkluderar en monteringsram och rengöringssats

Nackdelar

 • Inte riktigt kant-till-kant-skydd

Milomdoi

I våra dagar är våra smartphones portar till våra sociala medier, e-postmeddelanden och bankkonton. Det är desto större anledning att vilja ha integritet, och för det vill du vända dig till Milomdoi Privacy Screen Protector. Genom att minska synfältet till 25 grader kommer ingen att se vad du ser om de inte tittar rakt på.

Lika viktigt är Milomdoi Privacy Screen Protectors 9H+ härdade glasmaterial. Utöver att ha integritet på toppnivå kan din skärm motstå dagliga olyckor som fall, repor och repor, även från hårda föremål som nycklar. Som en bonus finns det också en monteringsram och kameraskärmskydd!

Milomdoi Privacy Skärmskydd för Samsung Galaxy S24

Bästa Privacy Screen Protector

$8 $10 Spara $2

Milomdoi Privacy Screen Protector är en mästarklass inom integritet, tack vare sin mycket snävare betraktningsvinkel, vilket gör det allt svårare för andra att snoka. Det fungerar också som ett skärmskydd av högsta nivå, med ett 9H-klassat härdat glas, och det kommer också med ett kameraskydd.

Fördelar

 • Otroligt svårt för andra att se din skärm
 • Lika användbar för skydd mot repor, repor och fall
 • Kommer i ett paket om fyra
 • Case-vänlig

DEERLAMN

Vissa skärmskydd av lägre kvalitet tenderar att hoppa över en viktig aspekt: ​​att skydda kameralinsen från skador. Den förtjänar samma skyddsnivå, vilket är anledningen till att Deerlamn Camera Lens Protector står i centrum. Du applicerar inte bara ett 9H-klassat härdat glasskikt på din kamera, utan det är speciellt utformat för att förhindra att bildkvaliteten sjunker.

Deerlamn Camera Lens Protector är perfekt skuren för att passa kamerorna, vilket gör det enkelt att installera och, överraskande nog, kommer det inte att hindra dig från att använda ett fodral. Ännu viktigare är att den har både AR-reflektion och optisk AR-teknik, vilket i praktiken innebär att du inte behöver oroa dig för att reflexer förstör dina bilder, och det kommer inte heller att göra bilden suddiga.

Deerlamn kameralinsskydd

Bästa kameralinsskydd

Deerlamn Camera Lens Protector är perfekt skuren för Samsung Galaxy S24 och är den perfekta följeslagaren till ett lika starkt skärmskydd. Det är också tillräckligt tunt för att du inte ska ha några problem att glida på ett fodral.

Fördelar

 • Riktigt lätt att installera, och limmet kommer inte att bubbla
 • Kommer i ett paket om tre
 • Starkt, 9H härdat glas
 • Kommer inte att tanka bildkvalitet

Nackdelar

 • Inga installationsanvisningar

FAQ

F: Behöver jag ett skärmskydd till min Galaxy S24?

Med tanke på att Samsung Galaxy S24 är dyr, och det finns en chans att du tappar din telefon någon gång, skulle det vara klokt att ha en. Utöver att fungera som en buffert mot repor och repor, har de flesta en oleofobisk beläggning för att förhindra uppbyggnad av fingeravtryck.

F: Kan jag använda ett fodral med mitt skärmskydd på?

För det mesta, ja. Se till att dubbelkolla dock. Om det inte står att det är fodralvänligt, så kommer du inte att kunna använda ett fodral samtidigt. Alla skärmskydd på vår lista är fodralvänliga.

F: Vad är termoplastisk polyuretan (TPU)?

TPU är helt enkelt en typ av plast. Anledningen till att du ser den så ofta i fodral och skärmskydd är att den är väldigt svår att smutsa ut och ganska spänstig. Det är också ganska formbart, vilket också är anledningen till att termoplastiska polyuretanfodral är mycket lätta att böja samtidigt som de är mjuka att ta på.

F: Passar något skärmskydd på vilken Galaxy S24-modell som helst?

Nej. En av de viktigaste skillnaderna mellan varje modell – Galaxy S24, S24 Plus och S24 Ultra – är skärmstorleken. Naturligtvis kommer ett skärmskydd för S24 att vara för litet för S24 Plus och S24 Ultra.

F: Hur applicerar jag ett skärmskydd utan att få bubblor?

Processen är definitivt tråkig, men med några få knep kan du undvika bubblor helt och hållet. Det som utan tvekan är det enklaste sättet är att:

 • Rengör skärmen noggrant och torka sedan av den med en mikrofiberduk. Tygmaterialet är viktigt då du inte vill lämna kvar några rester.
 • Applicera skärmskyddet. Försök att hålla den centrerad och undvika så många bubblor som möjligt. Om du ser några, svettas inte!
 • Ta ett kort, som din licens eller kreditkort. Använd den platta kanten på kortet för att trycka ut luftbubblorna.
 • Det är allt som krävs! Om du vill prova andra metoder har vi en guide som fokuserar på sätt att applicera ett skärmskydd.