De bästa laddarna för iPhone 15

iPhone 15 är här, och den ger utmärkta uppgraderingar till laddningsavdelningen. Istället för den vanliga Lightning-kontakten kommer iPhone 15-enheterna nu med USB-C-portar, en dröm som går i uppfyllelse för många iPhone-fanatiker.

Tyvärr får du fortfarande ingen laddare i kartongen. Om du har en iPhone 15 eller planerar att skaffa en, se till att para ihop den med rätt laddare och de bästa USB-C-laddningskablarna för snabb och säker laddning.

Här är de bästa iPhone snabbladdarna som finns tillgängliga just nu.

Våra favoritsnabbladdare för iPhone 15 2023

Ugreen Nexode Mini 45W Dubbel USB-C laddare

Bäst överlag

Snabbladda din iPhone 15 och en andra enhet

UGREEN Nexode Mini 45W Dual USB-C-laddare kan ladda två enheter samtidigt eller en enda enhet upp till 45W. Den stöder den snabbaste laddningshastigheten på de senaste iPhone 15-telefonerna.

Fördelar

 • Snabbladdning för iPhone 15-serien
 • Kan ladda två enheter samtidigt
 • En enhet som laddar upp till 45W
 • Kompakt design

UGREEN har snabbt blivit ett pålitligt laddningsmärke på marknaden. Denna 45W väggadapter är inte bara kompakt utan kan även ladda din iPhone 15 i rekordfart. Dessutom har den en andra USB-C-port, så att du kan ladda en andra enhet samtidigt med hastigheter på upp till 25W.

Det är ett utmärkt val oavsett om du reser med mycket utrustning eller bara behöver en kompakt väggladdare med flera portar för ditt skrivbord. Förutom laddning med dubbla enheter kan den leverera upp till 45W ström när du laddar en enda enhet, vilket gör den till en mångsidig laddare för din MacBook eller iPad.

Belkin 3-i-1 trådlös laddare med MagSafe (2nd Gen)

Bästa laddstationen

Ladda din iPhone, Apple Watch och AirPods samtidigt

$128 $150 Spara
22 USD

Belkin 3-i-1 trådlös laddare med MagSafe (2nd Gen) är perfekt om du vill ladda alla dina Apple-enheter på en gång. Den stöder snabbladdning och håller din iPhone och Apple Watch synliga hela tiden, vilket gör den till ett utmärkt val för skrivbords- eller nattduksladdning.

Fördelar

 • Snabbladdning för iPhone och Apple Watch
 • Den visar vackert upp dina Apple-enheter
 • Premium byggkvalitet
 • Strömadapter ingår

Belkin 3-i-1 trådlös laddare med MagSafe (2nd Gen) är en av de bästa 3-i-1 Apple-laddningsstationer. Den erbjuder dedikerade laddningsplatser för din iPhone 15, Apple Watch och AirPods, men det som gör den unik är dess snabba laddningsmöjligheter och eleganta design.

Med en officiell MagSafe-laddningspuck levererar denna laddstation de snabbaste möjliga trådlösa laddningshastigheterna vid 15W till din iPhone 15, och den stöder även snabbladdning för de senaste Apple Watch-modellerna, inklusive Apple Watch Ultra 2 och Series 9.

Den innovativa T-formade designen håller också din iPhone och Apple Watch synliga från skrivbordet eller sängen, så att du enkelt kan titta över inkommande aviseringar eller ställa in telefonen i standbyläge.

Anker 511 laddare (Nano Pro)

Bästa värde

Snabbladdning för mindre

$14 $17 Spara
$3

Anker 511-laddaren (Nano Pro) kan få din iPhone 15 Pro Max från 0 till 50 procent batteri på bara 27 minuter. Den är prisvärd och otroligt kompakt, vilket gör den till ett utmärkt alternativ om du vill ha en iPhone-laddare för resor.

Fördelar

 • Otroligt kompakt
 • Fullhastighetsladdning på 20W för iPhone 15
 • Färger som matchar din iPhone

Ankers 511-laddare (Nano Pro) är ungefär lika stor som 5W-strömadaptern som Apple brukade inkludera med äldre iPhones, men den kan ladda din helt nya iPhone 15 med snabbast möjliga hastigheter. Det är ett populärt alternativ bland iPhone-användare tack vare dess kompakta storlek och säkerhetsfunktioner.

Även om stiften inte är vikbara som i vissa GaN-laddare, tar den fortfarande upp betydligt mindre plats på en grenuttag, och du kan förvara den var som helst, oavsett om den är i en väska eller ficka, för enkel resa. Dessutom är Nano Pro en av de mest prisvärda iPhone snabbladdarna, och den erbjuder flera färgalternativ om du vill matcha den med din telefon.

Apple MagSafe laddare

Bästa trådlösa laddaren

Ett utmärkt alternativ för sladdklippare

$35 $39 Spara
$4

Apple MagSafe Charger är ett perfekt alternativ om du vill ha ett enkelt och bekvämt sätt att ladda din iPhone 15. Istället för att fumla med kablar, släpp din telefon på plattan och kom tillbaka till en fulladdad enhet.

Fördelar

 • Snabb 15W trådlös laddning
 • Lätt att använda
 • Apples officiella produkt

Nackdelar

 • Behöver en strömadapter (20W eller högre)

Apples MagSafe Charger är fortfarande den bästa trådlösa laddaren du kan köpa till din iPhone 15-telefon. Den erbjuder garanterad kompatibilitet med alla iPhone 15-modeller samt de snabbaste trådlösa laddningshastigheterna på upp till 15W. Den är också Qi-kompatibel, så du kan använda den för att trådlöst ladda dina AirPods och andra kompatibla enheter.

Jämfört med vanliga trådlösa Qi-laddare erbjuder MagSafe en snabb och bekväm laddningsupplevelse. För laddaren närmare baksidan av din iPhone, så snäpper den automatiskt på plats. Du behöver inte slösa tid på att rikta in spolarna eller oroa dig för att vakna till en oladdad telefon.

ESR trådlös billaddare med CryoBoost

Bäst för bil

Kör aldrig på tomt under din pendling!

$42 $59 Spara
17 USD

ESR trådlös billaddare med CryoBoost är ett MagSafe-kompatibelt bilfäste och laddare, så förutom att ladda din iPhone håller den även din telefon redo, så att du enkelt kan se inkommande aviseringar eller använda den för navigering eller musikuppspelning.

Fördelar

 • Bekväm MagSafe-laddning
 • Håller dig uppkopplad
 • Stark magnetisk styrka
 • Kylfläkt förhindrar överhettning

Nackdelar

 • 7,5W laddning istället för hela 15W som tillåts av MagSafe

ESR trådlös billaddare med CryoBoost är ett viktigt tillbehör att ha i bilen om du är ett fan av långa turer eller ofta glömmer att ladda din telefon över natten. Det kan ge dig ett extra lyft när du behöver det, och MagSafe-kompatibiliteten gör den perfekt för de nya iPhone 15-telefonerna.

Fästet ger en stark magnetisk anslutning för att säkert hålla den tyngre iPhone 15 Pro Max på plats genom stötar och svängar. Den levereras med allt du behöver, inklusive en biladapter, så att du kan börja ladda direkt ur lådan. Körsbäret på toppen är att den har en inbyggd kylfläkt för att förhindra att din nya iPhone 15 överhettas.

Ugreen Nexode 30W USB-C laddare set

Bästa laddningssetet

Om du också behöver en USB-C-laddningskabel

Ugreen Nexode 30W USB-C-laddarset är ett utmärkt alternativ om du letar efter en laddningsadapter och kabel för din iPhone 15. Den innehåller en snabbladdningsväggadapter och en USB-C till USB-C-kabel som är kompatibel med den nya kontakt på iPhone 15-serien.

Fördelar

 • Snabbladdningsstöd
 • Kompakt och hopfällbar design
 • Slitstark USB-C-kabel

Oavsett om du vill safta upp din iPhone 15 eller överföra data från en annan enhet, ger denna USB-C-strömadapter och kabelpaket dig allt du behöver för att komma igång med din nya iPhone till ett mycket rimligt pris. Med 30W uteffekt och stöd för USB-C Power Delivery, stöder adaptern snabbladdning på alla iPhone 15-modeller och packar tillräckligt med ström för att till och med ladda en MacBook eller iPad.

Den medföljande kabeln är helt kompatibel med USB-C-porten på iPhone 15. Du kan använda den för att ladda eller synkronisera data mellan enheter. Även om den inte är flätad som kabeln som följde med din iPhone 15, har den en livslängd på 25 000 böjningar och en trasselfri design, vilket gör den till en av de mest hållbara USB-C-kablarna som finns.

ESR 10 000 mAh Kickstand trådlös kraftbank

Bästa Power Bank

En behändig reseladdningskompis

$38 $50 Spara
12 USD

Går någonstans? Detta 10 000 mAh MagSafe-batteri från ESR kan hålla din iPhone 15 laddad när du är ute och går. Stå upp stödet för att titta på film eller använda det nya standbyläget.

Fördelar

 • Stor kapacitet
 • Inbyggt stöd för handsfree-användning eller standby-läge
 • Stark och säker magnetfäste
 • Kan ladda två enheter samtidigt

ESR:s 10 000 mAh Kickstand Wireless Power Bank har tillräckligt med kapacitet för att ge minst en full laddning till alla iPhone 15-enheter, inklusive den större iPhone 15 Pro Max-modellen. Till skillnad från andra laddare behöver du inget uttag för att fylla på din telefon, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för din semester eller reseäventyr.

Det är ett av de bästa MagSafe-batteripaketen, som erbjuder extra funktioner som ett inbyggt stöd för bekväm, handsfree-användning. Du kan ställa din telefon vertikalt för FaceTime eller horisontellt för att titta på film, eller använda standbyläge för att övervaka olika liveaktiviteter. Även om den bara stöder 7,5W istället för hela 15W MagSafe-laddningshastigheten, kan du använda en USB-C-kabel för snabbare 20W trådbunden laddning.

Att välja den bästa snabbladdaren för iPhone 15

iPhone 15-serien stöder liknande laddningshastigheter som den tidigare iPhone 14s, så det finns ingen brist på snabbladdare för din nya enhet. För att snabbladda din iPhone 15 på rätt sätt behöver du en strömadapter som stöder USB-C Power Delivery, har en uteffekt på 20W eller högre och som överensstämmer med Apples specifika 9V/2.2A-strömprofil.

UGREEN Nexode Mini 45W Dual USB-C-laddare uppfyller alla krav och erbjuder ytterligare funktioner som laddning av flera enheter och MacBook-laddningsmöjligheter. Det är ett utmärkt alternativ för de flesta, eftersom det snabbt kan ladda din iPhone och nästan vilken annan enhet som helst.

Om kostnaden är ett bekymmer har Ankers 511-laddare (Nano Pro) varit ett pålitligt val för iPhone-användare sedan iPhone 13. Den är mycket prisvärd, laddar de senaste iPhone 15-enheterna i högsta hastighet och dess otroligt kompakta design gör den lätt att bära med sig. .

Alternativt, om du föredrar en enklare laddningslösning, överväg att kolla in de bästa MagSafe-laddarna.

Ugreen Nexode Mini 45W Dubbel USB-C laddare

Bäst överlag

Snabbladda din iPhone 15 och en andra enhet

UGREEN Nexode Mini 45W Dual USB-C-laddare kan ladda två enheter samtidigt eller en enda enhet upp till 45W. Den stöder den snabbaste laddningshastigheten på de senaste iPhone 15-telefonerna.

Fördelar

 • Snabbladdning för iPhone 15-serien
 • Kan ladda två enheter samtidigt
 • En enhet som laddar upp till 45W
 • Kompakt design