De bästa hörlurarna för Steam Deck 2024

Med sin lätta och bärbara design, kombinerad med dess kompatibilitet med tusentals spel, är Steam Deck det ultimata bärbara spelsystemet. Och tack vare handdatorns USB-C-port, Bluetooth och 3,5 mm hörlursuttag har du ett mycket bredare utbud av hörlurar för Steam Deck att välja mellan, både trådbundna och trådlösa.

rakblad

Om du letar efter hörlurar som passar alla dina spelbehov är Razer Hammerhead Pro HyperSpeed ​​ett utmärkt alternativ. Tack vare dess Bluetooth 5.3-anslutning är den inte bara bra för Steam Deck utan också perfekt för användning med konsoler och till och med din speldator.

Razer Hammerhead Pro HyperSpeed ​​erbjuder imponerande Active Noise Cancellation (ANC), som gör ett bra jobb med att blockera bakgrundsljud. Med Razer Audio-appen på din smartphone kan du justera ANC med hjälp av appens reglage för att bestämma hur mycket bakgrundsljud du vill släppa in.

Med en imponerande genomsnittlig batteritid på upp till 30 timmar och ytterligare 24 timmar från laddningsfodralet är Razer Hammerhead Pro HyperSpeed ​​perfekt om du gillar att njuta av ditt Steam Deck medan du pendlar.

Razer Hammerhead Pro HyperSpeed

Bäst överlag

Razer Hammerhead Pro HyperSpeed ​​är designad för att förhöja din spelupplevelse med otrolig ljudkvalitet och blomstrande bas.

Fördelar

 • Bekväm
 • Bra ANC
 • Fungerar med andra spelkonsoler och PC
 • Imponerande ljudkvalitet

Nackdelar

 • Byggkvalitet känns lite billig

Turtle Beach

Om du har en budget kan Turtle Beach Battle Buds vara de bästa Steam Deck-öronsnäckorna för dig. De kommer inte bara till ett mycket rimligt pris, utan tack vare USB-anslutningen behöver du inte oroa dig för att batteriet ska ta slut när du reser.

Turtle Beach Battle Buds är extremt lätta och bekväma, vilket gör dem perfekta att ta med dig på språng. De kommer med flera öronproppar, så att du kan hitta din perfekta passform och säkerställa varaktig komfort.

Med den inbyggda inline-kontrollen är det enklare än någonsin att ändra volymen, stänga av mikrofonen och ta samtal – alla kontroller är nära till hands.

Turtle Beach Battle Buds

Bästa budgeten

Turtle Beach Battle Buds är ett utmärkt val om du letar efter öronsnäckor att använda med ditt Steam Deck med en knapp budget. Och de är inte alltför sjaskiga i ljudkvalitet heller, tack vare dess 10 mm högtalare.

Fördelar

 • Inbyggd bommikrofon
 • Imponerande värde
 • Avtagbar mikrofon

HyperX

HyperX är välkänt för att göra spelutrustning av hög kvalitet. HyperX Cirro Buds Pro är dess senaste uppsättning spelhörlurar, designade för att fungera via Bluetooth på alla spelenheter, inklusive Steam Deck och andra speldatorer.

HyperX Cirro Buds Pro är IPX4-klassade, vilket innebär att de är dammtäta såväl som stänksäkra och kan användas i regn. Även om de inte är de dyraste hörsnäckorna på listan, har de verkligen en högkvalitativ konstruktion som gör att hörsnäckorna och fodralet känns solida.

Med spelläget aktiverat, har HyperX Cirro Buds Pro en imponerande 90ms latens, vilket innebär att du inte behöver stå ut med Bluetooth-fördröjning, vilket gör dem till en av de mest lyhörda hörlurarna som finns. Och för de som är på språng har HyperX Cirro Buds Pro en enastående 35-timmars batteritid i genomsnitt samt snabbladdning och tar bara 40 minuter att ladda helt.

HyperX Cirro Buds Pro

Bäst för låg latens

$70 $80 Spara $10

För de som letar efter Steam Deck-öronsnäckor till en medelstor budget, erbjuder HyperX Cirro Buds Pro imponerande hybridbrusreducering, Bluetooth 5.2 och en IPX4-klassificering.

Fördelar

 • Precision brusreducering
 • Ambient ljudläge
 • Bluetooth 5.2
 • Låg latens

Bästa trådbundna hörlurar för Steam Deck: Final VR3000

Slutlig

​​​​​Oavsett om du fortfarande svär till trådbundna hörsnäckor, vill spara batteritid genom att inaktivera Bluetooth eller frigöra USB-C-porten, är Final VR3000 speciellt byggd för att förbättra din spelupplevelse.

Final VR3000 har en ganska bekväm passform tack vare sin ergonomiska form och mjuka fläns. Tillsammans med de medföljande öronkrokarna och fem par örontips (av varierande storlekar) kan du finjustera den komforten efter dina öron. Med bara 8 gram per hörsnäcka är den bara 2 gram tyngre än Razer Hammerhead Pro HyperSpeed, så dina öron kommer inte att kännas trötta när som helst snart.

Det du kommer att älska mest med Final VR3000 är naturligtvis dess rumsliga ljudkvalitet. Den naturliga känslan av riktning kan verkligen ge dig ett försprång i spel!

Sista VR3000

Bästa trådbundna hörlurar

Final VR3000 slår ut den ur parken med sin riktade hörsel, en egenskap som är särskilt användbar i spel. Och eftersom de har en bekväm passform och är ganska lätta kan du bära dem ett tag.

Fördelar

 • Form, spets och vikt ger en bekväm upplevelse
 • Riktad hörsel är utmärkt
 • Inbyggd mikrofon med 3-knappskontroll
 • Inkluderar en bärväska, fem par öronsnäckor och öronkrokar

Nackdelar

 • Inställd för spel, inte musik
 • Saknar någon brusreducering

Kris Henges / MakeUseOf

De Google Pixel Buds A-Series trådlösa hörlurar kan verka som ett udda val för Steam Deck-hörlurar, men hör av oss. De är inte bara multifunktionella öronsnäckor som fungerar extremt bra med Android-enheter, utan de fungerar också med iOS och erbjuder imponerande ljudkvalitet och funktioner till ett rimligt pris.

Google Pixel Buds A-Series trådlösa hörlurar har adaptivt ljud, som automatiskt justerar volymen när du rör dig mellan bullriga och tysta områden, vilket gör dem idealiska för spelare som alltid är på språng.

De har 12 mm dynamiska ljuddrivrutiner som erbjuder imponerande toppar, mellanregister och förvånansvärt djup bas. De är IPX4-klassade vilket betyder att de kan användas i regnet, och kommer även med ett robust, väldesignat fodral som är mycket bärbart. Den enda nackdelen med Google Pixel Buds A-Series Wireless Earbuds är deras batteritid, som bara varar i upp till 5 timmar.

Google Pixel Buds A-Series trådlösa hörlurar

Bästa multi-purpose

Google Pixel Buds A-Series är ett gediget alternativ för dem som söker pålitliga trådlösa hörsnäckor som kan användas på flera enheter. De erbjuder en bekväm passform, bra ljudkvalitet och kompatibilitet med Android och iOS.

Fördelar

 • Brett utbud av kompatibla enheter
 • Integreras bra med Android-enheter
 • IPX4-klassificering

FAQ

F: Kan du använda trådlösa hörsnäckor med Steam Deck?

Ja, du kan ansluta trådlösa hörsnäckor till Steam Deck via Bluetooth.

F: Hur ansluter jag mina öronsnäckor till mitt Steam-däck?

Du kan ansluta dina hörsnäckor via USB-C eller 3,5 mm-uttaget, om det är anslutet, eller med Bluetooth. För trådbundna hörsnäckor ansluter du dem helt enkelt till rätt port. När det gäller Bluetooth måste du ställa in både Steam Deck och dina öronsnäckor i parningsläge.

 • Tryck på Steam-knappen.
 • I följande meny väljer du Inställningar.
 • Markera ”Bluetooth” och se till att det är aktiverat.

Att aktivera ihopparningsläget på dina hörsnäckor innebär vanligtvis att du håller en specifik knapp nedtryckt. Kolla manualen för hjälp!

F: Påverkar användning av Bluetooth Steam Decks batteritid?

Ja, Bluetooth tömmer batteriet, precis som att aktivera Wi-Fi. Det är dock så lite strömförbrukning att du inte ens märker skillnaden om du spelar. Det är ändå värt att inaktivera när du inte behöver det.

F: Hur länge håller Steam Deck innan det behöver laddas upp?

Beroende på vilka spel du spelar, kommer det ursprungliga Steam Deck att ge dig cirka två till åtta timmars speltid, medan Steam Deck OLED kan hålla i tre till 12 timmar. Allt beror på själva spelet och dina inställningar, så om du vill ha lite mer juice finns det sätt att förlänga batteritiden på ditt Steam Deck.