De bästa Bluetooth-högtalarna för din bil

Från att njuta av dina favoritlåtar och podcaster till att ta handsfreesamtal, Bluetooth-bilhögtalare lägger till nya lager av bekvämlighet och säkerhet till din resa.

VeoPulse

VeoPulse Car Speakerphone B-Pro 2 är en väl tilltagen, lätt enhet som fästs på ditt bilvisir. Med stora kontrollknappar för viktiga funktioner behöver du inte ta blicken från vägen. Den accepterar också röstkommandon via din telefon: ett enkelt ”ja” eller ”nej” accepterar eller avvisar samtal, medan du också kan använda röstkommandon för att ringa samtal och skicka meddelanden.

De dubbla 3W-högtalarna betyder att samtalen är tillräckligt höga och samtalskvaliteten är bra. Rösterna är höga och tydliga, och högtalartelefonen har också effektiv minskning av bakgrundsljud.

Dessutom kan du spela musik och poddsändningar eller få verbala vägbeskrivningar via din favoritkartapp.

VeoPulse bilhögtalartelefon B-Pro 2

Bäst överlag

Kompakt och lätt, VeoPulse Car Speakerphone B-Pro 2 fästs bekvämt på ditt visir. Den erbjuder röstkommandon, tydliga samtal med brusreducering, en rörelsesensor som aktiveras när du går in och lämnar bilen och en hel dag batteritid.

Fördelar

 • Kvalitetsrörelsesensor
 • Laddningskabel och strömadapter ingår
 • 12 timmars samtalstid
 • Du kan ansluta två enheter samtidigt
 • Tättsittande visirklämma ingår

Nackdelar

 • Inte den mest kraftfulla högtalaren för att lyssna på musik

Besigna

Om du har en budget, erbjuder Besign BK06 Bluetooth Car Speakerphone utmärkt värde. Den levererar många av funktionerna som finns på dyrare högtalartelefoner, inklusive en automatisk rörelsesensor som känner av och ansluter när du går in i bilen och kopplar från när du lämnar. Dessutom får du handsfreesamtal och tillgång till Siri eller Google Assistant.

Samtalen är tydliga och tydliga, medan batteritiden är anständig för priset. Med 20 timmars samtalstid tar det flera dagar innan du behöver ladda högtalaren igen. Men med en 4W-utgång är den bättre lämpad som ljudförstärkare när man lyssnar på musik snarare än som en oberoende högtalare.

Beteckna BK06

Bästa budgeten

$30 $33 Spara
$3

Besign BK06 levererar många av funktionerna som dess dyrare konkurrenter erbjuder. Funktioner som en automatisk rörelsesensor, handsfreesamtal med röstkommandon och ett långvarigt batteri gör det budgetvänliga priset desto mer tilltalande.

Fördelar

 • Flerpunktsstöd för att ansluta två enheter
 • Kompakt och lätt
 • Bra samtalskvalitet med reducering av bakgrundsbrus
 • Visirklämma ingår

Nackdelar

 • 4W utgång är inte idealisk för att lyssna på musik

Jabra

Jabra är en av de främsta tillverkarna av handsfree-högtalartelefoner. Även om Jabra Tour inte är den bästa enheten för musikälskare, är den enda 3W-högtalaren idealisk för röstsamtal. Den är liten och kompakt och dess clipdesign säkerställer enkel montering på ditt solskydd.

Du har alla funktioner du behöver för effektivt handsfreesamtal. Högtalaren har också grundläggande inbyggda röstkommandon, och du kan ansluta med Siri eller Google Assistant.

Du kan ansluta två enheter samtidigt, och ljudkvaliteten är helt ok för att ta emot samtal och lyssna på poddar och ljudböcker.

Jabra Tour Bluetooth-högtalartelefon i bilen

Bäst för röstkommandon

Om du letar efter en högtalartelefon främst för röststyrning, har Jabra Tour Bluetooth In-Car Speakerphone dig täckt. Den är liten och kompakt och passar perfekt på ett solskydd. Samtalen är tydliga och den har integrerade röstkommandon och utmärkt integration med röstassistenter.

Fördelar

 • Inbyggd rörelsesensor
 • Gedigen byggkvalitet
 • USB-kabel medföljer
 • Upp till 20 timmars samtalstid

Jabra

Om du vill ha en Bluetooth-bilhögtalare med kraftfullt ljud, har Jabra Freeway en maximal uteffekt på 10W från tre högtalare, vilket skapar Jabras virtuella surroundljud. För en högtalare av den här typen är ljudet robust. Du kan dock också ansluta till din bilstereo med den lättanvända FM-sändningsfunktionen.

Röstkommandon är också bra, och högtalaren har olika inbyggda kommandon som gör det enkelt att svara på eller avvisa samtal, återuppringa eller ringa tillbaka samtidigt som du även har tillgång till din enhets telefonkommandon. Samtalskvaliteten är lika utmärkt som musikkvaliteten, och du får även en rörelsesensorfunktion.

Jabra Freeway Bluetooth-högtalartelefon i bilen

Högsta Bluetooth-högtalartelefon

Jabra Freeway har tre högtalare med Jabras eget Virtual Surround-ljud. Musik bältar ut med underbart balanserade toner, och ljudböcker och poddar är orörda. Du kan också ansluta den till din bilstereo för ännu bättre ljud. Freeway har också utmärkt handsfree-kontroll och alla funktioner du kan förvänta dig av ett premiumval.

Fördelar

 • Micro-USB-kabel ingår
 • 14 timmars samtalstid
 • Utmärkt ljud
 • Effektivt surroundljud
 • Bra rörelsesensor

Nackdelar

 • Föga förvånande skrymmande
 • Dyr

Motorola

Om ditt primära problem är batteritiden, erbjuder Motorola Mobile Accessories Sonic Ride en hel del 45 timmars samtalstid. Om du planerar en episk längdresa och behöver en pålitlig bilhögtalare som du sällan behöver ladda, kan det här vara något för dig.

2W-högtalaren är inte omvälvande när det gäller ljudutgång för musik, men samtalen är skarpa och rena, och högtalaren har eko och brusreducering. Du kan hantera dina samtal och skicka sms handsfree samtidigt som du också får information om vem som ringer och varningar när batteriet äntligen börjar ta slut.

Motorola Mobiltillbehör Sonic Rider

Bästa batteritid

$40 $60 Spara
20 USD

Motorola Mobile Accessories Sonic Rider är det bästa valet om du behöver en högtalartelefon med ett enastående batteri. Med 45 timmars samtal och 5 månaders standbytid leder den vägen när det gäller kraftprestanda. Och med utmärkt brusreducering och handsfreesamtal är det väl värt att överväga för långa körningar.

Fördelar

 • Multipoint-teknik för användning av två enheter
 • Utmärkt röstkvalitet
 • Enkel installation

Nackdelar

 • Musik låter inte bra

FAQ

F: Vad är Bluetooth?

Bluetooth är en trådlös teknik med kort räckvidd som används för datautbyte. Det låter dig ansluta med och utbyta information mellan ett brett utbud av produkter, inklusive smarta hemprylar, som termostater och högtalare eller trådlösa enheter som hörlurar och skrivare.

F: Kan jag bara sätta in en Bluetooth-högtalare i min bil?

Ja, du kan sätta in en Bluetooth-högtalare i bilen. Men om du vill att din Bluetooth-högtalare ska förstärka din bilstereo, se till att stereon är Bluetooth-kompatibel.

Om du vill använda din Bluetooth-högtalare som en oberoende ljudkälla i bilen för att spela musik från en annan enhet, som din smartphone, kom ihåg att ljudkvaliteten beror på din högtalare. Bluetooth-högtalare låter i allmänhet inte lika bra som bilstereohögtalare och är inte designade för akustik i fordon.

Du måste också tänka på högtalarens storlek och placering. Vissa kan vara skrymmande, särskilt om du vill ha volym, och det kan vara svårt att hitta en plats för den på instrumentbrädan eller någon annanstans. Du bör också följa säkerhetsföreskrifterna och inte låta en skrymmande Bluetooth-högtalare blockera din sikt.

F: Kan en Bluetooth-högtalare ersätta min bils stereosystem?

Tillverkare designar stereosystem med fordonets akustik i åtanke. Därför är det osannolikt att du får samma ljudprestanda som du skulle få från en bilstereo.

Men att integrera en Bluetooth-högtalare i ditt system kan ha många fördelar. Dessa inkluderar kostnadseffektiv ljudförbättring samt röststyrning och handsfreesamtal om du inte redan har den här funktionen. Möjligheten att lägga till Bluetooth-anslutning till en äldre bilstereo är en annan anledning till varför du kanske vill ha en Bluetooth-högtalare.

F: Måste du koppla in en Bluetooth-högtalare för att använda den?

Nej, det gör du inte eftersom de flesta Bluetooth-högtalare har laddningsbara batterier. Större, mer kraftfulla Bluetooth-högtalare kan kräva ett vägguttag. Bärbara Bluetooth-högtalare med inbyggda batterier är dock ett mer praktiskt val för användning i bilen.

F: Vad är skillnaden mellan en Bluetooth-högtalare och en trådlös högtalare?

De två termerna används ofta omväxlande. Det finns dock en skillnad. En Bluetooth-högtalare använder Bluetooth för att ansluta trådlöst, medan en trådlös högtalare kan ansluta med Bluetooth såväl som andra trådlösa tekniker som Wi-Fi.

F: Är Bluetooth dåligt för musikkvaliteten?

Bluetooth kan ha en viss effekt på kvaliteten på musiken. Till exempel, för att minska storleken på ljudfiler, använder Bluetooth förlustkomprimering. Detta kan resultera i förlust av fina detaljer och trohet i ljudåtergivningen. Men nyare Bluetooth-codecs är mer effektiva och förlusten i ljudkvalitet är mycket mindre märkbar.

Bluetooth kan också introducera latens, vilket kan vara problematiskt för DJ:s eller spelare. Detta kommer dock inte att vara ett stort problem när du använder en Bluetooth-högtalare i din bil.

F: Varför ska jag stänga av Bluetooth om jag inte använder det?

Din enhet söker kontinuerligt efter andra Bluetooth-enheter när den slås på. Detta gör din enhet sårbar för säkerhetsproblem, såsom obehörig åtkomst till personlig data eller skadlig programvara. Det kommer också att tömma ditt batteri, även när du inte använder det, medan Bluetooth också kan störa andra trådlösa enheter, som babyvakter.